giorgos1966 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εχω κατεβασμενα βιντεο μου στο youtube.Θελω εαν υπαρχει τροπος να απαγοερυω να τα κατεβαζει οποιοσδηποτε!Μονο να τα βλεπει.Ευχαριστω.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το youtube... Αν και εδώ κατεβαίνουν χαλαρά με video download helper χαλαρά βιντεάκια απο Vevo, που ειναι απο δισκογραφικές κλπ
SpirosLouis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως έχω εξηγήσει και σε άλλο ποστ δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση κάποιος να μην μπορεί να κατεβάσει το βίντεο από τη στιγμή που μπορεί να το δει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το αφήνεις στη μοίρα του. - Μπορείς να βάλεις watermark. - Μπορείς να διεκδικείς τα δικαιώματά σου σε youtube και άλλα δίκτυα και να κατεβαίνει το βίντεο.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εχω κατεβασμενα βιντεο μου στο youtube.Θελω εαν υπαρχει τροπος να απαγοερυω να τα κατεβαζει οποιοσδηποτε!Μονο να τα βλεπει.Ευχαριστω.1.Έχεις ανεβασμένα βίντεο,κατέβασμα είναι όταν τα γράφεις στον δίσκο σου από το νετ. 2.Απαγορεύει ήδη το youtube να τα κατεβάζει ο οποιοσδήποτε,πρέπει να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα/πρόσθετο με παράνομο τρόπο για να αποθηκεύσεις κάτι από το youtube. 3.Αν δεν έχεις βγάλει copyright για την όποια ταινία δεν έχεις και κανένα δικαίωμα. 3.Ότι βλέπεις στην οθόνη του Η/Υ μπορείς και να το καταγράψεις,over and out.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικά, ολα αυτά τα προγράμματα απλά βλέπουν τα βίντεο και αποθηκεύουν αυτό που είδαν. Είναι σαν να βλέπεις τηλεόραση και να το γράφεις σε DVD. Απλά το κάνει κάποιος άλλος για σένα.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εχω κατεβασμενα βιντεο μου στο youtube.Θελω εαν υπαρχει τροπος να απαγοερυω να τα κατεβαζει οποιοσδηποτε!Μονο να τα βλεπει.Ευχαριστω. Εφ' οσον το ανέβασε και εγινε δημοσιο, δεν μπορείς με κανενα τροπο να απαγορεύσεις το download ή την αντιγραφη του, ουτε εσυ αλλα ούτε το youtube.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικά, ολα αυτά τα προγράμματα απλά βλέπουν τα βίντεο και αποθηκεύουν αυτό που είδαν. Είναι σαν να βλέπεις τηλεόραση και να το γράφεις σε DVD. Απλά το κάνει κάποιος άλλος για σένα.Όχι,τα περισσότερα βρίσκουν την διεύθυνση και κατεβάζουν το βίντεο χωρίς καμιά αλλαγή όπως υπάρχει στους server της youtube. Αυτό που λες εσύ το κάνεις σε σελίδες όπου βρίσκονται πολύ ποιο δύσκολα οι διευθύνσεις. Εφ' οσον το ανέβασε και εγινε δημοσιο, δεν μπορείς με κανενα τροπο να απαγορεύσεις το download ή την αντιγραφη του, ουτε εσυ αλλα ούτε το youtube.Να το απαγορέψεις μπορείς μια χαρά,άλλωστε και η youtube το απαγορεύει,το να την εφαρμόσεις την απαγόρεψη είναι που είναι αδύνατον. 2
DigitaLeme Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 και να βαλεις δικαιωματα , το παιρνει καποιος αλλος , το ανεβαζει αυτος και το κατεβαζουν ολοι απο κει ! αστο ..
giorgos1966 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 και να βαλεις δικαιωματα , το παιρνει καποιος αλλος , το ανεβαζει αυτος και το κατεβαζουν ολοι απο κει ! αστο .. Το μονο που κανω σιγουρα ειναι οτι στα βιντεο μου που ανεβαζω,μεσα στην ροη του εχω πανω αριστερα το λογοτυπο μου(ονοματεπωνυμο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα