killmelater Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για πανε δες διπλα διπλα την μια ιντσα διαφορα? τελειος διαφορετικοσυμφωνω με τον φιλο μερα με νυχτα.. καλο κ το tab 8 3.0,, ετσι που το επιασα στα χερια μου καλη επιλογη φενετε.. αλλα λιγο τσιμπημενη η τιμη του για τ α χαρακτηριστηκα του. to nexus ειναι τελειο αλλα το μονο μειον 7inch Απορω πως ενα τετοιο μηχανημα nexus 7 δε το εβγαλαν 8inch η εστω 3g με καρτα sim για να μπορεισ να εχεισ ιντερνετ κ κλισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω σκεφτομαι και το LG G Pad 8.3 σε σχεση με το Nexus 7.. η οθονη εχει το καλυτερο μεγεθος νομιζω. εχει σχετικα χαρακτηριστικά και φαινεται πολυ καλη προταση.. δεν ξερω ποσο καλη ειναι η οθονη του σε συγκριση με το Nexus .. και επισης να δουμε σε τι τιμη θα βγει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 εγω σκεφτομαι και το LG G Pad 8.3 σε σχεση με το Nexus 7.. η οθονη εχει το καλυτερο μεγεθος νομιζω. εχει σχετικα χαρακτηριστικά και φαινεται πολυ καλη προταση.. δεν ξερω ποσο καλη ειναι η οθονη του σε συγκριση με το Nexus .. και επισης να δουμε σε τι τιμη θα βγει Γνωρίζεις ποτε θα κυκλοφορήσει περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 απ οτι βλεπω εδω :Και το G Pad όπως και το LG G2, το περιμένουμε στα μέσα Οκτωβρίου με τιμή που θα κυμαίνεται περίπου στα €350. για να δουμε... θα παιξει χαμηλοτερα στα σκρουτζομαγαζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η μια ιντσα δε θα δωσει πολλα περισσοτερα στην εμπειρία,αλλα ισως δυσκολέψει πολυ την φορητοτητα! Και με τα χαρακτ.,τιμη και υποστήριξη νομιζω το nexus7 ειναι μακραν η καλυτερη επιλογή!!! διαφωνω για μενα η διαφορα ειναι μεγαλη, τωρα για τη φορητοτητα προσωπικα δε θα προσπαθησω να βαλω το tablet στην τσεπη του σακακιου, του παλτου ή του μπουφαν. Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος οταν λες θα δυσκολεψει πολυ την φορητοτητα. Παντως δεχομαι οτι καποιοι μπορει να το θεωρουν αρκετα σημαντικο Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω πιστευω οτι αξιζει το 8αρι,, η καλυτερη διαγωνιος.. και συγκρινοντας LG G Pad 8.3 με το Nexus 7 βλεπουμε ελαχιστη διαφορα.. LG G Pad 8.3 216.8 x 126.5 x 8.3 mm Nexus 7 200 x 114 x 8.7 mm 1μιση εκ διαφορα στο υψος, 1 και κατι στο πλατος.. δεν ειναι πολυ εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το πως γινεται να εχουν τηνιδια αναλυση 1920 x 1200, οταν εχουν διαφορετικη αναλογια οθονης...!! λογικα το Nexus επρεπε να εχει 1920 x 1080....φαινεται πιο λογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα