Προς το περιεχόμενο

Αγορα nexus 7 ή samsung note 8?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω για Ίντερνετ, κατι ποιοτικό, να κρατάει η μπαταρία και να εχει καλο σήμα στο ασύρματο Ίντερνετ.

Το nexus 7 κοστίζει απο 279€

Το samsung note 8 απο 324€

Σαν μηχάνημα πιο αξίζει περισσότερο; Τεχνικά χαρακτηριστικά πιο δυνατό;

Επίσης άκουσα οτι βγαίνει καινούριο nexus? αν ναι, ποτε κυκλοφορεί; Εχουμε μάθει μήπως τιμες;

Δημοσ.

Οι τιμές του νέου Nexus είναι στα 229 δολάρια νομίζω από play store. Για το 16αρι μιλώντας.

Εξαρτάται όμως τι θέλεις. Άμεσες αναβαθμίσεις vs χρήση με το πενάκι.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει το πενακι καθόλου απλα θέλω κατι αξιόπιστο εώς τα 320€. Το καινούριο μοντέλο πως λέγεται ακριβώς; Αυτο το μαγαζι στέλνει Ελλάδα ή να περιμένω μήπως το φέρουν σύντομα ελληνικά μαγαζια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω για Ίντερνετ, κατι ποιοτικό, να κρατάει η μπαταρία και να εχει καλο σήμα στο ασύρματο Ίντερνετ.

Επίσης άκουσα οτι βγαίνει καινούριο nexus? αν ναι, ποτε κυκλοφορεί; Εχουμε μάθει μήπως τιμες;

το πράγμα είναι απλό 

nexus > all 

το nexus 7 είναι ένα μηχάνημα με κάποιο σκοπό. τώρα το αν τον εξυπηρετεί πολύ καλά ή λίγο καλά είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί. το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια σημαντική android συσκευή που πέρα από την υποστήριξη της google θα έχει και την υποστήριξη των devs σε εφαρμογές οπότε η συμβατότητα θα είναι η καλύτερη δυνατή 

το note 8 είναι απλά άλλο ένα πείραμα της samsung που σύντομα θα ξεχαστεί και σχεδόν σίγουρα θα παρατηθεί (από άποψη αναβαθμίσεων και γενικά υποστήριξης) 

προσπέρασέ το πολύ απλά και πάρε κάτι που θα είναι φρέσκο λόγω λειτουργικού και μόνο για αρκετό καιρό ακόμα 

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απόψεις σας, πιθανον να στραφω προς το nexus.. Στα ίδια χρηματα με ελλαδα περιπου βλέπω στο εξωτερικό δίνουν την έκδοση με τα 32gb.

Ξέρει κανεις τι εγγύηση δίνουν; Εαν πχ το πάρω απο το αγγλικό αμαζον τι κάνω ;

Δημοσ.

φανταζομαι σε κανα μηνα θα το εχχουν φερει ολοι και οι τιμες θα πλησιασουν αυτες του εξωτερικου..αν μπορουσες να περιμενεις θα ηταν καλα

Δημοσ.

Φίλε θα συμφωνήσω με τον killmelater , ψαχνω και εγώ για αγορά ένα μικρό και ήμουν έτοιμος να πάρω το nexus, μέχρι που πήγα από ένα καταστήμα πλαισίου για να δω από κοντά. Οταν λοιπόν είδα ένα tablet 7αρι διπλα σε ένα 8αρι άλλαξα γνώμη αμέσως. Μου φάνηκε τεράστια διαφορα. Και τωρα άντε πάλι από την αρχή να ψάχνω. οποτε η γνώμη μου (προς το παρών) είναι να ρίξεις μια ματια στο iPad mini και σε κανένα Samsung 8αρι.

Δημοσ.

Η μια ιντσα δε θα δωσει πολλα περισσοτερα στην εμπειρία,αλλα ισως δυσκολέψει πολυ την φορητοτητα!

Και με τα χαρακτ.,τιμη και υποστήριξη νομιζω το nexus7 ειναι μακραν η καλυτερη επιλογή!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βιάζεσαι θα βγεί και το G Pad στις 8.3"

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/h-lg-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-g-pad-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-tablet-83-r5228

Επεξ/σία από vizolover
Δημοσ.

Η μια ιντσα δε θα δωσει πολλα περισσοτερα στην εμπειρία,αλλα ισως δυσκολέψει πολυ την φορητοτητα!

Και με τα χαρακτ.,τιμη και υποστήριξη νομιζω το nexus7 ειναι μακραν η καλυτερη επιλογή!!!

Για πανε δες διπλα διπλα την μια ιντσα διαφορα? τελειος διαφορετικο

Δημοσ.

To samsung έχει μεγαλύτερη οθόνη, πενάκι και κάρτα μνήμης. Νομίζω δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα που ζητάει, αλλά εγώ θα έπαιρνα nexus, με καλύπτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...