kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!! Τελικά αγόρασα το SP στα 250 ευρώ, πριν από 2 εβδομάδες περίπου και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Από την κάμερα περίμενα λιγότερα πράγματα, ειδικά στο σκοτάδι! Αυτό που κατάλαβα πάντως(και ως νέος χρήστης android κινητών) είναι πως ανά 1-2 μέρες το κινητό θέλει μία επανεκκίνηση για να καθαρίζει η RAM και να μην υπάρχει ίχνος κολλήματος(για το SP τουλάχιστον). Εγω παντως με τετοια ξεθωριασμενη οθονη δεν θα ημουν ευχαριστημενος
TSITSI58 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 απο συνδεση με δικτυο πως παει το sp? εχει προβλημα με αποσυνδεσεις η λυθηκε το προβλημα που ειχε?
nimorio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!! Τελικά αγόρασα το SP στα 250 ευρώ, πριν από 2 εβδομάδες περίπου και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Από την κάμερα περίμενα λιγότερα πράγματα, ειδικά στο σκοτάδι! Αυτό που κατάλαβα πάντως(και ως νέος χρήστης android κινητών) είναι πως ανά 1-2 μέρες το κινητό θέλει μία επανεκκίνηση για να καθαρίζει η RAM και να μην υπάρχει ίχνος κολλήματος(για το SP τουλάχιστον). Βασικά αν παίζεις παιχνίδια και ασχολείσαι καθημερίνα χρείαζεται μια φορά την μέρα επανεκκινήση και θα τρέχουν πολύ καλά οι εφαρμογές στο sp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα