raf_thess Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω μπει στο δίλημμα για τα 2 αυτά κινητά. Απ' όσο έψαξα και γνωρίζοντας βρήκα πως: Το xperia T: Έχει καλύτερη κάμερα (13 MP έναντι 8 MP) Μεγαλύτερη μνήμη (16 GB έναντι 8 GB) Το xperia SP: Έχει μεγαλύτερη μπαταρία (2300 mAh έναντι 1850mAh) Έχει 4G Ταχύτερο επεξεργαστή (1.7 MHz έναντι 1.5 MHz) Είναι πιο καινούριο (που σημαίνει περισσότερες ενημερώσεις από εδώ και πέρα) Το SP έχει ακουστεί πως έχει θέμα με το wi-fi αλλά πως με ένα update που έχει βγει, διορθώνεται. Επίσης απ'όσο είδα εδώ, αναφέρεται πως το android 4.3 μπει στο SP αλλά όχι στο T. Σαν design μου αρέσει λίγο περισσότερο το T. Με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα. Με τον αποθηκευτικό χώρο δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα (εφαρμογές). Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτές οι διαφορές που ανέφερα παραπάνω απέχουν αρκετά μεταξύ τους. Ποιο θα μου συμβουλεύατε να αγοράσω;; Περιμένω απόψεις. Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει σε τι χρησιμεύει το γυροσκόπιο στο κινητό (το οποίο έχει το SP αλλά όχι το T). Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
raf_thess Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Και εδώ ένας πολύ καλός τρόπος σύγκρισης των δύο καμερών!!! Όσο να'ναι μία διαφορά υπάρχει!! http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5364&idPhone2=4899
nik1234 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 To sp θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το Τ καθώς διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και μπορεί να πάρει 4.3 ενω το Τ όχι και φυσικά είναι και πιο καινούργιο από το Τ οπότε θα σου κρατήσει και περισσότερο και θα δέχεται περισσότερες ενημερώσεις
raf_thess Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την πρόταση. Κάποιος άλλος;;
raf_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Και τι να πάρω;; (σε αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω)
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μεταξύ αυτών το SP υπερέχει στα περισσότερα αν και το Τ από οτι θυμάμαι βγάζει καλές photo.
raf_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, ξέρω για την κάμερα και εδώ: http://www.gsmarena....4&idPhone2=4899 μπορείς να το δεις. Ωστόσο δεν βλέπω κάποια τεράστια διαφορά! Εξάλλου το Τ θα έπρεπε να βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σαν 13MP κινητό (το έχω δοκιμάσει και το λέω). Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Μόλις βγει στην αγορά το xperia Z1, πιστεύετε θα πέσουν αρκετά οι τιμές στα υπόλοιπα Sony (π.χ SP);;;;
BILL5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 αποψη μου κατι λενε οτι και τα μοντελα του 2012 στο internet σαν το τ που ειναι η ναυαρχιδα για το 2012 θα πανε στην εκδοση 4,3 αλα περιμενουμε επισημα απο sony εγω θα παρω το t για αντικατασταση του neo v και λεω να παρω και το sp + και τα 2 ειναι καλα κινητα αν και στα - οτι το t εχει μικροτερη μπαταρια απο το sp και το κακο ειναι οτι δεν ανοιγουν ωστε να την αλαξεις οπως στα παραπανω στα αλα κοινητα οπως στα neo v & mini st15 που εχω εγω και αν σου τυχουν η μπαταρια να ειναι αστοχια υλικου θα μινεις και χωρις τηλεφωνο υπομονη η προσφορες των χρυστουγενων ειναι κοντα
nikomania-- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αν είσαι άτομο που παίζει παιχνίδια, είσαι όλη την ώρα στο ίντερνετ από το κινητό και βλέπεις ταινιούλες τότε το SP. Αν πάλι είσαι "φωτογράφος" πάνε στο Τ. Γενικά η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι πόσο συχνά θες να φορτίζεις το κινητό σου και τι είδους φωτογραφίες θες να τραβάς. Προσωπικά το SP θα με κάλυπτε πλήρως...
gridinio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Το sp είναι πολύ καλό κινητό με καλή αυτονομία και νεότερο από το Τ . Αν από την άλλη έχεις τράλα με φωτο παίρνεις το Τ που έχει και 13αρα κάμερα και βγάζει και καλές φωτο
thanasis00 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Εξίσου ικανοποιημένος θα μείνεις και από τα 2 κινητά. Προφανώς το SP υπερέχει μιας και είναι πιο πρόσφατο, αλλά το Τ το συναγωνίζεται άνετα στα specs. Γενικά εγώ με το T δε μου έχει τύχει ακόμα να κολλήσει σε κάποια εφαρμογή ή κάτι τέτοιο. Οπότε φαντάζομαι και με το SP θα είσαι μια χαρά. Όσον αφορά το θέμα με τα updates, όπως προείπαν είναι αρκετά πιθανό να πάρει 4.3 σαν ναυαρχίδα του 2012, όμως και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει ανάπτυξη custom rom σε 4.3 (η οποία αντικειμενικά είναι αρκετά καλύτερη από της sony). Όπως και να χει, αν δεν έχεις θέμα με τα λεφτά, πήγαινε στο SP. Αν θεωρείς ότι με αυτά τα 40 ευρώ της διαφοράς μπορείς να πάρεις κάτι (π.χ. καλά ακουστικά), διάλεξε το T.
gkotsop Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 και τα δύο κινητά της sony είναι εξίσου καλά με μια μικρή διαφορά στα λεφτά . Εμένα μου αρέσει και το design του sp
raf_thess Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!! Τελικά αγόρασα το SP στα 250 ευρώ, πριν από 2 εβδομάδες περίπου και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Από την κάμερα περίμενα λιγότερα πράγματα, ειδικά στο σκοτάδι! Αυτό που κατάλαβα πάντως(και ως νέος χρήστης android κινητών) είναι πως ανά 1-2 μέρες το κινητό θέλει μία επανεκκίνηση για να καθαρίζει η RAM και να μην υπάρχει ίχνος κολλήματος(για το SP τουλάχιστον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα