Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την ψυκτρα της υπογραφης αν και δν κανει θορυβο, ψαχνω για κατι ακομα πιο αθορυβο..

https://www.skroutz.gr/s/2276543/Be-Quiet-Silent-Wings-2-120mm.html

Λεω να παω για το παραπανω.. Ειναι πιο αθορυβο απο τα ανεμιστηρια της noctua?

Επισης η υποδοχη στη μητρικη ειναι ενα τετραπινο πραμα, πειτε μου αν θα χρειαστω και καποιον ανταπτορα!

Δημοσ.

Εγώ στο pc το σταθερό που είχα του είχα βάλει της thermaltake υγρόψυξη.. 150 euro κάπου εκεί το είχα πληρώσει, κομπλέ.. εκεί που ήταν η αντλία νερού στο δοχείο του νερού που βρισκόταν στο πάτωμα.. του είχα φτιάξει ένα κουτί ξυλινο με φελιζολ μεσα και δεν ακουγόταν τίποτα απόλυτος.. έψυχα κάρτα γραφικών.. επεξεργαστή.. και motherboard... με overclocking motherboard+κάρτα γραφικών και καθόλου προβλήματα θερμοκρασίας δεν ειχα.. όλα τα ανεμιστηράκια τα έχει ξηλώσει εκτος από ένα μικρό εφετζίδικο με led που ισα ισα έκανε ανακύκλωση το αέρα στο κουτί..

Μια φορα πληρώνεις αλλα μια ζωή το έχεις.. χωρίς να σου σπάει τα νεύρα γιατί έπιασε σκόνη και χτυπάει.. η χάλασε το ανεμιστηράκι ή το ανεμιστηράκι που πήρες κάνει θόρυβο ή δεν βγάζει πολλές στροφές και δεν ψύχει σωστά το pc σου κτλ

Ωστόσο τώρα έχουν πέσει η τιμές τις thermaltake!

Εκτος θέματος είμαι περίπου απλός σου αναφέρω την καλύτερη λύση για τελείως αθόρυβο pc.. σαν να μην έχεις στο δωμάτιο pc.. τώρα αν θες να ακούσεις γνώμη για ανεμιστηράκι κτλ δεν ξέρω..

• Like 1
Δημοσ.

Α για το χρώμα εχεις δίκιο μαλλον αλλα νομίζω οτι ολοι οι ανεμιστήρες της εχουν τα ίδια χρώματα, πολυ καλοι ανεμιστήρες ειναι οι noiseblockers http://www.blacknoise.com/en/site/page/products , εχω 3 στο κουτάκι μου για να βγάζουν αέρα προς τα εξώς δεν ακούγονται καθόλου νομίζεις οτι δεν δουλεύουν αλλα το - τους ειναι οτι η τιμή τους ειναι τσιμπημένη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...