Fotaki5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) επισης μου εκανες αλλο καλο, με το antivirus καταφερα να ξεφορτωθω το qvo6. τελος παντων, το movie maker που χρησιμοποιουσα δε μου το εμφανιζει, αλλα δε θα ασχοληθω αλλο, γιατι εβαλα ενα αλλο (movie maker 6.0) και αλλο ενα (movie maker 2.6) που βρηκα, και θα χρησιμοποιω αυτο. ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να το φτιαξω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από Fotaki5
JamesSP472 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να τονίσω ότι το scaner που σου έδωσα δεν παρέχει ολοκληρωμένη προστασία παρά μόνο όσα δεν βλέπει η πεθερά Από κει και πέρα βάλε avast! free. Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει άλλο.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να τονίσω ότι το scaner που σου έδωσα δεν παρέχει ολοκληρωμένη προστασία παρά μόνο όσα δεν βλέπει η πεθερά Από κει και πέρα βάλε avast! free. Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει άλλο. οπως υπαρχει και σε free εκδοση και το Microsoft security essentials.και το avg νομιζω αλλα και της Microsoft απλο και ωραιο ειναι. ο φιλος εννοει το antimalware bytes δεν βρισκει ιους αλλα πιο πολυ Malware ενω το antivirus ειναι μια πιο γενικευμενη προστασια για ιους κτλ. 1
JamesSP472 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 οπως υπαρχει και σε free εκδοση και το Microsoft security essentials.και το avg νομιζω αλλα και της Microsoft απλο και ωραιο ειναι. ο φιλος εννοει το antimalware bytes δεν βρισκει ιους αλλα πιο πολυ Malware ενω το antivirus ειναι μια πιο γενικευμενη προστασια για ιους κτλ. Αφού είναι αρχάρια ας μην μπλέξει με AVG
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 για αυτο ειπα σαν πρωτη επιλογη το Microsoft security essentials:P
JamesSP472 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 για αυτο ειπα σαν πρωτη επιλογη το Microsoft security essentials:P Και πολύ καλά έκανες (κι εγώ MSE έχω)
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 και το καλο ειναι οτι δεν εχεις μυνηματα α αγορασε το ολο και προσφορα κτλ.ειναι δωρεαν και μενει δωρεαν χωρις register χωρις τιποτα. 1
Fotaki5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να τονίσω ότι το scaner που σου έδωσα δεν παρέχει ολοκληρωμένη προστασία παρά μόνο όσα δεν βλέπει η πεθερά Από κει και πέρα βάλε avast! free. Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει άλλο. οπως υπαρχει και σε free εκδοση και το Microsoft security essentials.και το avg νομιζω αλλα και της Microsoft απλο και ωραιο ειναι. ο φιλος εννοει το antimalware bytes δεν βρισκει ιους αλλα πιο πολυ Malware ενω το antivirus ειναι μια πιο γενικευμενη προστασια για ιους κτλ. Αφού είναι αρχάρια ας μην μπλέξει με AVG για αυτο ειπα σαν πρωτη επιλογη το Microsoft security essentials:P Και πολύ καλά έκανες (κι εγώ MSE έχω) και το καλο ειναι οτι δεν εχεις μυνηματα α αγορασε το ολο και προσφορα κτλ.ειναι δωρεαν και μενει δωρεαν χωρις register χωρις τιποτα. εεε, παιδια ποτε τα ειπατε ολα αυτα και εγω δεν πηρα χαμπαρι; λοιπον, απεγκατεστησα το malware κλπ. το avast κλπ ειναι τετοιο προγραμμα; το βαζω ή δεν το βαζω; τι ειναι avg; σε περιπτωση που σας πειραζει που ειμαι αρχαρια, να σας θυμισω οτι και εσεις ησασταν καααααποτε αρχαριοι; παω να βαλω το Microsoft security essentials
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μας πειραζει.ολοι απο καπου ξεκινησαμε δηλαδη απο το μηδεν.το avg ειναι antivirus οπως και το avast οπως και το microsoft security essentials.Και τα 3 υπαρχουν σε δωρεαν εκδοση.τα 2 πρωτα υπαρχουν και σε εκδοση μετα πληρωμης με περισσοτερα πραγματα
Fotaki5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον, αφου το θεμα μου τελειωσε, τις καλες συμβουλες σας τις πηρα να αρχισουμε σιγα σιγα να αραιωνουμε; (με την καλη εννοια)
Fotaki5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ενταξει, συγνωμη... μεινετε εδω αν θελετε. εγω θα αραιωσω...
JamesSP472 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 σε περιπτωση που σας πειραζει που ειμαι αρχαρια, να σας θυμισω οτι και εσεις ησασταν καααααποτε αρχαριοι; παω να βαλω το Microsoft security essentials Συγγνώμη αν σε προσέβαλα. Αλλά εννοούσα ότι το avg είναι ένα antivirus το οποίο πετάει μηνύματα κάποιες φορές που λένε ότι κάποιο αρχείο των windows έχει ιό ενώ δεν έχει. Γι' αυτό και μπορεί να τα έβρισκες σκούρα... Και πάλι συγγνώμη bye!!!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ!!! Μην γίνεσαι υπερβολική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα