JamesSP472 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων βλέπεις το Windows Live Essentials ? οοοοχιιι Προσπάθησε αυτή τη φορά να κατεβάσεις το windows live essentials από το link του poulinou και εγκατέστησε όλα τα προγράμματα που έχει.
Fotaki5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησε αυτή τη φορά να κατεβάσεις το windows live essentials από το link του poulinou και εγκατέστησε όλα τα προγράμματα που έχει. δε βγαζει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα, παω στο λινκ του, (ειχα παει και μονη μου εκει) παταω αμεση ληψη, μετα εκτελεση, μου λεει εχετε την τελευταια εκδοση των windows αλλα δεν βρισκω κανενα προγραμμα
JamesSP472 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δε βγαζει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα, παω στο λινκ του, (ειχα παει και μονη μου εκει) παταω αμεση ληψη, μετα εκτελεση, μου λεει εχετε την τελευταια εκδοση των windows αλλα δεν βρισκω κανενα προγραμμα Αυτό σημαίνει ότι δεν εγκαθίσταται καθόλου κανένα πρόγραμμα γι' αυτό και δεν τα βρίσκεις. Από εδώ τα ίδια?
JamesSP472 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά έφαγα τον τόπο να βρω κάτι που να αφορά το θέμα σου, αλλά μάντεψε τζίφος Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου. Έχεις κάποια υποτυπώδη προστασία στον υπολογιστή ?
Fotaki5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ρε, και μονο πο εψαχνες ευχαριστω. αλλα, μη με αγχωνεις τωρα, τι μπορει να μην παει καλα; :eek: και οταν λες υποτυπωδη εννοεις; :cry:
JamesSP472 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ρε, και μονο πο εψαχνες ευχαριστω. αλλα, μη με αγχωνεις τωρα, τι μπορει να μην παει καλα; :eek: και οταν λες υποτυπωδη εννοεις; :cry: 1ον) Τίποτα 2ον) Μπορεί να φταίει κάτι στο σύστημά σου (κάποιο ζουζουνάκι ή πρόβλημα που να αφορά το υλικό μερος του υπολογιστή) 3ον) Με το υποτυπώδη εννοώ αν έχεις κάποιο αντιικό πρόγραμμα το οποίο ενημερώνεις τακτικά.
Fotaki5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα αν εχω δεν ξερω, αλλα δεν ενημερωνω τιποτα.
JamesSP472 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα αν εχω δεν ξερω, αλλα δεν ενημερωνω τιποτα. Τέλεια κατέβασε από δω και εγκατέστησέ το. Πρόσεξε όταν τελειώνει η εγκατάσταση θα ξετικάρεις κάτι για PRO δοκιμαστική εκδοση. Μετά θα ανοίξεις το πρόγραμμα και στην καρτέλα ενημέρωση θα κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις. Μετά στην πρώτη κατρέλα θα κάνεις μια ΠΛΗΡΗ σάρωση. ΟΚ?
Fotaki5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) και μετα τη σαρωση; και εντωμεταξυ σαρωνει πανω απο μια ωρα, ειναι φυσιολογικο αυτο; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από Fotaki5
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 και μετα τη σαρωση; και εντωμεταξυ σαρωνει πανω απο μια ωρα, ειναι φυσιολογικο αυτο; ναι αν βαλεις full σαρωση κανει αρκετη ωρα.επισης καλο ειναι γενικοτερα στο Pc σου να υπαρχει και καποιο antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα