Fotaki5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 μοναδες σκληρων δισκων: system και data, συσκευες με αφαιρουμενα μεσα αποθηκευσης: μοναδα DVD RW και αλλα: Nero Scout
JamesSP472 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δίπλα στο System and Data τι γράμμα έχει για παράδειγμα C:, D: τι ? Στο SYstem and Data υπάρχει το Program Files ?
Fotaki5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δίπλα στο System and Data τι γράμμα έχει για παράδειγμα C:, D: τι ? Στο SYstem and Data υπάρχει το Program Files ? στο system c και στο data d. που να παω για να το βρω;
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα στο system c θα πρεπει να υπαρχει καταλογος program files.το αλλο το προγραμμα σε βολεψε?
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι το Αρχεια εφαρμογων; =program files στα αγγλικα. 1
Fotaki5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, αυτό είναι =program files στα αγγλικα. επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να τη βγαλω καθαρη, τωρα εχω αλλο θεμα: εκανα ο,τι μου ειπατε, το διεγραψα απο παντου, αλλα μολις το εγκαθιστω, ολα μια χαρα κλπ αλλα δε μου βγαζει πουθενα το movie maker. το εχω εγκαταστησει χιλιες φορες αλλα τιποτα, ουτε το movie maker ουτε τα υπολοιπα των windows essentials μου βγαζει.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως απλα δεν βλεπεις τα shortcuts αλλα τα αρχεια υπαρχουν κανονικα?
JamesSP472 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Έναρξη (Όλα τα προγράμματα) δεν έχει φάκελο Windows Live ? Αν στην αναζήτηση του μενού Έναρξη πατήσεις movie maker δεν στο βγάζει ? Αν δεν γίνεται τίποτα, κάνε το εξής: πάτησε το πλήκτρο με το σήμα των windows και το R και στο παραθυράκι πληκτρολόγησε MovieMaker.exe και πάτα ΟΚ. Αν όντως έχεις εγκαταστήσει το Movie Maker θα στο ανοίξει.
Fotaki5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως απλα δεν βλεπεις τα shortcuts αλλα τα αρχεια υπαρχουν κανονικα? οχι, εψαξα ουτε τα αρχεια υπαρχουν Στην Έναρξη (Όλα τα προγράμματα) δεν έχει φάκελο Windows Live ? Αν στην αναζήτηση του μενού Έναρξη πατήσεις movie maker δεν στο βγάζει ? Αν δεν γίνεται τίποτα, κάνε το εξής: πάτησε το πλήκτρο με το σήμα των windows και το R και στο παραθυράκι πληκτρολόγησε MovieMaker.exe και πάτα ΟΚ. Αν όντως έχεις εγκαταστήσει το Movie Maker θα στο ανοίξει. degdgd.png τα windows δεν ηταν δυνατο να βρουν το MovieMaker.exe
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασες να το κατεβασεις απο εδω? http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/get-movie-maker-download
Fotaki5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασες να το κατεβασεις απο εδω? http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/get-movie-maker-download ναι, αλλα τιποτα, μου βγαζει οτι εχω την τελευταια εκδοση των windows αλλα παλι δεν το βρισκω
JamesSP472 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων βλέπεις το Windows Live Essentials ?
Fotaki5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων βλέπεις το Windows Live Essentials οοοοχιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα