Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπάθησε αυτό: 

Πήγαινε Έναρξη και πληκτρολόσησε Γραμμή εντολών και κάνε δεξί κλικ (στο Γραμμή Εντολών) και επέλεξε Εκτέλεση ως Διαχειριστής και μετά στο παραθυράκι επέλεξε Ναι. Πληκτολόγησε το εξής ή κάν' το αντιγραφή - επικόλληση: c:\program files\windows live\installer\wlarp.exe" /cleanup:all /q. Τώρα πήγαινε Έναρξη -> Υπολογιστής -> Διπλό κλίκ στο Τοπικός Δίσκος. Μετά βρες το φάκελο Program Files και άνοιξέ τον. Μετά διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Στον φάκελο Program Files πάλι βρες τον φάκελο Common Files και μέσα σ' αυτόν εντόπισε και διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει ολοκληρωτικά το Movie Maker. Γι' αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις και εναγαταστήσεις από εδώ το Movie Maker. Ελπίζω να βοήθησα  :-)  (αυτά βρήκα για τον κωδικό και για το πρόβλημά σου)         

Δημοσ.

Προσπάθησε αυτό: 

Πήγαινε Έναρξη και πληκτρολόσησε Γραμμή εντολών και κάνε δεξί κλικ (στο Γραμμή Εντολών) και επέλεξε Εκτέλεση ως Διαχειριστής και μετά στο παραθυράκι επέλεξε Ναι. Πληκτολόγησε το εξής ή κάν' το αντιγραφή - επικόλληση: c:\program files\windows live\installer\wlarp.exe" /cleanup:all /q. Τώρα πήγαινε Έναρξη -> Υπολογιστής -> Διπλό κλίκ στο Τοπικός Δίσκος. Μετά βρες το φάκελο Program Files και άνοιξέ τον. Μετά διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Στον φάκελο Program Files πάλι βρες τον φάκελο Common Files και μέσα σ' αυτόν εντόπισε και διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει ολοκληρωτικά το Movie Maker. Γι' αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις και εναγαταστήσεις από εδώ το Movie Maker. Ελπίζω να βοήθησα  :-)  (αυτά βρήκα για τον κωδικό και για το πρόβλημά σου)         

ολα καλα μεχρι εκει αλλα τον τοπικο δισκο που τον βρισκω. τον ανοιγω τον υπολογιστη και δεν τον βρισκω

Δημοσ.

Λοιπόν όταν ανοίγεις τον Υπολογιστή από το μενού Έναρξη τι σου βγάζει δε σου βγάζει Τοπικός Δίσκος (C:) ή κάτι παρόμοιο ?

Δημοσ.

Λοιπόν όταν ανοίγεις τον Υπολογιστή από το μενού Έναρξη τι σου βγάζει δε σου βγάζει Τοπικός Δίσκος (C:) ή κάτι παρόμοιο ?

κοιτα, παταω στην εναρξη στην αναζητηση υπολογιστης και μου βγαζει 2, υπολογιστης και διαχειρηση υπολογιστη, τι παταω και που πρεπει να μου το βγαλει;

Δημοσ.

μα παω εκει, και δε μου βγαζει αυτο που ειπε ο james

πηγαινε start run και γραψε c:\ και θα σε παει στο δισκο οποτε μετα βρισκεις τα Program files Κτλ.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω :wacko:

τι δεν καταλαβες στρουμφιτα?αντι να πας απο το my computer απλα μπροεις να πας απο το εναρξη.τι windows εχεις επισης?xp vista 7???

Δημοσ.

τι δεν καταλαβες στρουμφιτα?αντι να πας απο το my computer απλα μπροεις να πας απο το εναρξη.τι windows εχεις επισης?xp vista 7???

windows 7

εκει που δειχνεις παω και εγω αλλα δε μου βγαζει τοπικος δισκος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...