Fotaki5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 το αλλο προγραμμα εβγαλες ακρη? πιο εννοεις;
JamesSP472 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησε αυτό: Πήγαινε Έναρξη και πληκτρολόσησε Γραμμή εντολών και κάνε δεξί κλικ (στο Γραμμή Εντολών) και επέλεξε Εκτέλεση ως Διαχειριστής και μετά στο παραθυράκι επέλεξε Ναι. Πληκτολόγησε το εξής ή κάν' το αντιγραφή - επικόλληση: c:\program files\windows live\installer\wlarp.exe" /cleanup:all /q. Τώρα πήγαινε Έναρξη -> Υπολογιστής -> Διπλό κλίκ στο Τοπικός Δίσκος. Μετά βρες το φάκελο Program Files και άνοιξέ τον. Μετά διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Στον φάκελο Program Files πάλι βρες τον φάκελο Common Files και μέσα σ' αυτόν εντόπισε και διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει ολοκληρωτικά το Movie Maker. Γι' αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις και εναγαταστήσεις από εδώ το Movie Maker. Ελπίζω να βοήθησα (αυτά βρήκα για τον κωδικό και για το πρόβλημά σου)
Fotaki5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπάθησε αυτό: Πήγαινε Έναρξη και πληκτρολόσησε Γραμμή εντολών και κάνε δεξί κλικ (στο Γραμμή Εντολών) και επέλεξε Εκτέλεση ως Διαχειριστής και μετά στο παραθυράκι επέλεξε Ναι. Πληκτολόγησε το εξής ή κάν' το αντιγραφή - επικόλληση: c:\program files\windows live\installer\wlarp.exe" /cleanup:all /q. Τώρα πήγαινε Έναρξη -> Υπολογιστής -> Διπλό κλίκ στο Τοπικός Δίσκος. Μετά βρες το φάκελο Program Files και άνοιξέ τον. Μετά διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Στον φάκελο Program Files πάλι βρες τον φάκελο Common Files και μέσα σ' αυτόν εντόπισε και διέγραψε τον φάκελο Windows Live. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει ολοκληρωτικά το Movie Maker. Γι' αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις και εναγαταστήσεις από εδώ το Movie Maker. Ελπίζω να βοήθησα (αυτά βρήκα για τον κωδικό και για το πρόβλημά σου) ολα καλα μεχρι εκει αλλα τον τοπικο δισκο που τον βρισκω. τον ανοιγω τον υπολογιστη και δεν τον βρισκω
JamesSP472 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν όταν ανοίγεις τον Υπολογιστή από το μενού Έναρξη τι σου βγάζει δε σου βγάζει Τοπικός Δίσκος (C:) ή κάτι παρόμοιο ?
Fotaki5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν όταν ανοίγεις τον Υπολογιστή από το μενού Έναρξη τι σου βγάζει δε σου βγάζει Τοπικός Δίσκος (C:) ή κάτι παρόμοιο ? κοιτα, παταω στην εναρξη στην αναζητηση υπολογιστης και μου βγαζει 2, υπολογιστης και διαχειρηση υπολογιστη, τι παταω και που πρεπει να μου το βγαλει;
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 οχι αναζητηση υπολογιστη αλλα ο υπολογιστης μου διπλο κλικ.η μενου εναρξη και υπολογιστης
Fotaki5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μα παω εκει, και δε μου βγαζει αυτο που ειπε ο james
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μα παω εκει, και δε μου βγαζει αυτο που ειπε ο james πηγαινε start run και γραψε c:\ και θα σε παει στο δισκο οποτε μετα βρισκεις τα Program files Κτλ.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες στρουμφιτα?αντι να πας απο το my computer απλα μπροεις να πας απο το εναρξη.τι windows εχεις επισης?xp vista 7???
Fotaki5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τι δεν καταλαβες στρουμφιτα?αντι να πας απο το my computer απλα μπροεις να πας απο το εναρξη.τι windows εχεις επισης?xp vista 7??? windows 7 dwevedsavd.png εκει που δειχνεις παω και εγω αλλα δε μου βγαζει τοπικος δισκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα