poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 τι ειναι ενημερωσεις και service packs; με απλα λογια.καθε λειτουργικο που βγαινει εχει καποια χ προβληματα.οταν τα ανακαλυπτει η Microsoft βγαζει ενημερωσεις.οταν τρεχεις το windows update το λειτουργικο ψαχνει να βρει αν εχει βγει καποια ενημερωση για αυτα τα προβληματα ωστε να κατεβασει το Update και να το κανει εγκατασταση για να διορθωθει.οταν μαζευτουν παρα πολλα updates μαζι για να μην χρειαζεται να τα κατεβαζει ο καθενας κατα καποιο τροπο ολα μαζι και να τρωει πολυ ωρα βγαινουν ολα μαζι ενωμενα σε ενα service pack(πακετο διορθωσης).επισης καποια στιγμη βγαινει και μια εκδοση των windows που εχει ενσωματωμενο αυτο το πακετο διορθωσης για να μην χρειαζεται να το περναει ο χρηστης.οποτε καλο ειναι να εχουν κατεβει ολα στο pc. για τα windows xp πχ εχουν βγει 3 πακετα διορθωσης και εχουν βγει και μετα το τριτο πακετο διορθωσης και αρκετες ενημερωσεις.για τα windows 7 εχει βγει ενα πακετο διορθωσης και αρκετες ενημερωσεις μετα απο αυτο.οποτε υπαρχει περιπτωση το προβλημα που αντιμετωπιζεις να εχει να κανει με ελλειψη καποιου update που δεν εχεις κατεβασει.
Fotaki5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' το Windows Update... To PM που λέει ο Poulinos το κοίταξες? ναι ,το κοιταξα εμ, αφού δεν ξέρεις πρέπει να μάθεις. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/service-packs-download#sptabs=win7 http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/install-windows-updates παω να ενημερωθω με απλα λογια.καθε λειτουργικο που βγαινει εχει καποια χ προβληματα.οταν τα ανακαλυπτει η Microsoft βγαζει ενημερωσεις.οταν τρεχεις το windows update το λειτουργικο ψαχνει να βρει αν εχει βγει καποια ενημερωση για αυτα τα προβληματα ωστε να κατεβασει το Update και να το κανει εγκατασταση για να διορθωθει.οταν μαζευτουν παρα πολλα updates μαζι για να μην χρειαζεται να τα κατεβαζει ο καθενας κατα καποιο τροπο ολα μαζι και να τρωει πολυ ωρα βγαινουν ολα μαζι ενωμενα σε ενα service pack(πακετο διορθωσης).επισης καποια στιγμη βγαινει και μια εκδοση των windows που εχει ενσωματωμενο αυτο το πακετο διορθωσης για να μην χρειαζεται να το περναει ο χρηστης.οποτε καλο ειναι να εχουν κατεβει ολα στο pc. για τα windows xp πχ εχουν βγει 3 πακετα διορθωσης και εχουν βγει και μετα το τριτο πακετο διορθωσης και αρκετες ενημερωσεις.για τα windows 7 εχει βγει ενα πακετο διορθωσης και αρκετες ενημερωσεις μετα απο αυτο.οποτε υπαρχει περιπτωση το προβλημα που αντιμετωπιζεις να εχει να κανει με ελλειψη καποιου update που δεν εχεις κατεβασει. ευχαριστω
Fotaki5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 βοηθησε το Pm στρουμφιτα? εεεεε, μμμμμ, χμμμμμ....
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 εεεεε, μμμμμ, χμμμμμ.... σου εχω απαντησει γιατι κατι εκανες λαθος.check και πες μου
Fotaki5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 σου εχω απαντησει γιατι κατι εκανες λαθος.check και πες μου μολις checkαρα και θα δεις τι σου λεω. αλλα να αφησουμε το πμ εκει που ειναι; εγω ανοιξα το θεμα για το movie maker και μεχρι τωρα δεν εχω κανει τιποτα. αυτο με το service pack δεν εκανε τιποτα. καμια αλλη ιδεα. επισης, εκτος απο τα αλλα που μου βγαζει, μου βγαζει και Σφαλμα c9450016, το οποιο δεν ειναι στα συνηθισμενα λαθη που μου ειπε ο tolisk99
JamesSP472 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν έψαξα τον κωδικό και βρήκα αυτά: Έλεγξε αν τα αρχεία που εισάγεις υποστηρίζονται απ' το Movie maker. Εδώ η λίστα με τα συμβατά αρχεία Πάτησε το Άμεση Εκτέλεση, άνοιξε το αρχείο που θα κατεβεί και ακολούθησε τις οδηγίες. http://support.microsoft.com/mats/video_freezes_or_crashes/el-gr
Fotaki5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 και αν δεν υποστηριζονται τι κανω; τις ακολουθησα τις οδηγιες και δεν εγινε κατι, μου ελεγε οτι υπαρχουν σφαλματα κωδικοπιητων. επισης μου βγαζει και αλλο σφαλμα μολις ανοιγω το movie maker: x8000FFFF
JamesSP472 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Aν δεν υποστηρίζονται μετατρέπεις τα βίντεο σε ένα συμβατό τύπο (όπως wmv κ.α) με κάποιο πρόγραμμα όπως το Any Video Converter, το Freemake Video Converter που είναι απ' τα καλύτερα δωρεάν του είδους τους. Αν μπορείς πες και τι κάρτα γραφικών έχεις.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον βλεπω να μην εχει ουτε codecs η στρουμφιτα στο pc της. http://fileforum.betanews.com/download/KLite-Mega-Codec-Pack/1080441198/1 στρουμφιτα κατεβασε αυτο και περασε το στο pc σου.εχει codecs.κανε εγκατασταση για playback και μετα ασε τα πραγματα στο default.να εχεις kai codecs μπας και λυθει το θεμα. 1
Fotaki5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα, μου βγαζει παλι οτι το movie maker δεν μπορει να ορισει τη διαρκεια κλπκλπκλπ και παταω μαθετε περισσοτερα και μου βγαζει παντα το ιδιο σφαλμα c9450016
JamesSP472 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγαινε Έναρξη και δεξί κλικ στο Υπολογιστής -> Ιδιότητες και κοίταξε τον τύπο συστήματος και πες αν λέει 64-bit ή 32-bit.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα, μου βγαζει παλι οτι το movie maker δεν μπορει να ορισει τη διαρκεια κλπκλπκλπ και παταω μαθετε περισσοτερα και μου βγαζει παντα το ιδιο σφαλμα c9450016 αυτο στο εβγαλε αφου εχεις περασει τους codecs που σου ειπα??
Fotaki5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγαινε Έναρξη και δεξί κλικ στο Υπολογιστής -> Ιδιότητες και κοίταξε τον τύπο συστήματος και πες αν λέει 64-bit ή 32-bit. 32-bit λεει αυτο στο εβγαλε αφου εχεις περασει τους codecs που σου ειπα?? ναι, αφου τους περασα
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 32-bit λεει ναι, αφου τους περασα το αλλο προγραμμα εβγαλες ακρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα