Fotaki5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα, καλο μεσημερι, καλησπερα και καλο βραδυ! λοιπον, εγω εδω και κατι καιρους εχω ενα προβλημα. εφτιαχνα βιντεο με το movie maker, ολα καλα κλπ κλπ αλλα πριν λιγο καιρο αρχισε να μου κανει κατι παραξενα. προσπαθουσα να αλλαξω τη διαρκεια των στιχων και διαφορα τετοια και μου εβγαζε δεν ειναι δυνατο επανεκκινηστε το movie maker κλπ. αλλοτε μου εβγαζε τη λεξη σφαλμα και κατι γραμματα και αριθμους. στα ξαφνικα μου ελεγε οτι ειναι αναγκασμενοι να κλεισουν την εφαρμογη. γενικως μου λεει πολλα περιεργοπαραξενα τετοια. τι εχει γινει; εγω τι να κανω; ευχαριστω!!!
tolisk99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως σου λεει το μήνυμα? Μολις κανεις επανεκκίνηση δουλεύει?
MauMaus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ProShow Gold μολις το δουλεψεις λιγο θα ξεχασεις το maker ! αν θες θοηθεια πως θα το βρεις κομπλε στην προ εκδοση του στειλε μου pm
Fotaki5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ακριβως σου λεει το μήνυμα? Μολις κανεις επανεκκίνηση δουλεύει? οχι, μονιμα κανει τα ιδια. τα μηνυματα μου βγαζουν αυτα που εγραψα πανω. υ.γ. γεια σου αποστολη! με θυμασαι;
Jannis64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πόση μνήμη RAM έχεις εγκατεστημένη στο σύστημά σου.
Fotaki5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ProShow Gold μολις το δουλεψεις λιγο θα ξεχασεις το maker ! αν θες θοηθεια πως θα το βρεις κομπλε στην προ εκδοση του στειλε μου pm το εβαλα και μου λεει σε 15 μερες πρεπει να το αγορασω. τι κανω; επισης, εχεις κανενα αλλο καλο; στειλε πμ Πόση μνήμη RAM έχεις εγκατεστημένη στο σύστημά σου. δεν ξερω πως να καταλαβω ποση μνημη εχω.
MauMaus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 α.δουλεψε το free κ αν σου αρεσει πες μου να σου πω πως θα το ''αγορασεις'' δωρεαν β.πινακας ελενχου - διαχειριση συσκευων κ βρες ποση ραμ εχεις .. τοσο απλα τοσο ευκολο ..
Fotaki5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 α.δουλεψε το free κ αν σου αρεσει πες μου να σου πω πως θα το ''αγορασεις'' δωρεαν β.πινακας ελενχου - διαχειριση συσκευων κ βρες ποση ραμ εχεις .. τοσο απλα τοσο ευκολο .. α. καλο ειναι... ξερεις κανενα αλλο; β. μετα απο τη διαχειρηση συσκευων που παω; υ.γ ξερω οτι σου εχω σπασει λιγο τα νευρα και συγνωμη...
Jannis64 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι εννοεις; Δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου > ιδιότητες > ανάλογα με τα Windows που έχεις, κάπου θα φαίνεται πόση RAM έχει το σύστημα.
Fotaki5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου > ιδιότητες > ανάλογα με τα Windows που έχεις, κάπου θα φαίνεται πόση RAM έχει το σύστημα. 2GB
Jannis64 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν φταίει η RAM, που υπέθεσα ότι μπορεί να είναι πολύ μικρή και να σου δημιουργεί τα παραπάνω προβλήματα.Με 2GB είσαι εντάξει από θέμα RAM, όσον αφορά το Movie Maker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα