Προς το περιεχόμενο

nVidia GeForce GTX 760 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Palit)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα θελα να ρωτήσω είναι φυσιολογική θερμοκρασία 41c με 46c τις κάρτα γραφικών μου οταν δεν παίζει κάποιο παιχνίδι? απο το πρόγραμμα ThunderMaster το εχω βάλει στο αυτόματο βεβαία το fun duty και ειναι στο 29%

να σημειώσω οτι στο Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition το καινούργιο ανεβηκε η θερμοκρασία κοντά στα 60c και εξίσου το fun duty.

τι θα πρέπει να προσέξω η ειναι φυσιολογικό?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και εγω την 760 εχω αλλα την gigabyte και ειμαι σε idle (τωρα δηλαδή που δεν παίζω καποιο παιχνίδι) στου 40c απόλυτα φυσιολογικό δηλαδή. Στα games ανάλογα το παιχνίδι ανεβαίνω γύρω στους 60 63 βαθμούς αλλα εξαρτάται σε καποιο ποσοστό αν εχει πολυ σκόνη το κουτί και η κάρτα και γενικά οσο πιο μπίχλα παίζει τοσο ανεβαίνουν λιγο οι θερμοκρασίες + εξαερισμός του κουτιού, με τα πολλα μια χαρα εισαι.

Δημοσ.

καινούργια είναι λίγο δύσκολο να εχει σκόνη  :whistle:  άλλα αφου ειναι φυσιολογική η θερμοκρασία τότε οκ.

σε ευχαριστώ SPANK που μου απάντησες

Δημοσ.

Τι αστείες θερμοκρασίες είναι αυτές ;

Η κάρτα γραφικών δεν έχει θέμα ακόμα και αν δουλεύει στους 90 C..

Δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας GTX295/GTX480 να βαράνε τις 100άρες για πλάκα να γουστάρετε :P

Δημοσ.

Τι αστείες θερμοκρασίες είναι αυτές ;

Η κάρτα γραφικών δεν έχει θέμα ακόμα και αν δουλεύει στους 90 C..

Δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας GTX295/GTX480 να βαράνε τις 100άρες για πλάκα να γουστάρετε :P

Δυστηχώς η 295 μου δεν ήθελε να καίει μονη της έπαιρνε στον λαιμό της και το southbridge / northbridge :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...