qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι και τι θα κάνει η Samung , θα πάει σε WP ? ή Tizen. Άντε γιατί πολύ σημασία τους έχουμε δώσει και έχουν πάρει και αυτοί ψηλά τον αμανέ. μαζί σου, αλλά αυτοί μάλλον τους παίρνουν με το καλό.. τους έδωσαν nexus 10, θα τους βγάλουν έκδοση google για το gs4.. στα ώπα ώπα τους έχουν τους μπούληδες και μαζί σου και για nexus μοτοφόλα , αλλά και η lg δε με χαλάει από samsung και sony τη προτιμώ χαλαρά και η htc δε γίνεται μάλλον να πουλήσει φθηνά , θα πάθει ο κώλος της εσύ τι έπαθες;
spartan29gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον είναι απλά ένας από τους εκατοντάδες (τουλάχιστον) πακιστανούς εργαζόμενους της google αφού οι πακιστανοί είναι από τους καλύτερους επιστήμονες/τεχνικούς στον κόσμο (ένα νόμπελ φυσικής). Δεν ειναι πακιστανος αλλα ινδος(και ολοι ξερουμε στο ποσο μεγαλα μυαλα ειναι οι ινδοι)
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι πακιστανος αλλα ινδος(και ολοι ξερουμε στο ποσο μεγαλα μυαλα ειναι οι ινδοι) το ίδιο είναι, απλά οι πακιστανοί είναι μουσουλμάνοι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 εσύ τι έπαθες; δεν θέλω LG
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 έλα μωρέ, εδώ άντεξες samsung με amoled στην lg που είναι χαλαρά ποιοτικότερη θα κολλήσεις;
REDODIN7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θέλω LG Εχω πιστευω η μοτορολα θα ειναι η θα κανει το μπαμ και θα ειναι ασους 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 έλα μωρέ, εδώ άντεξες samsung με amoled στην lg που είναι χαλαρά ποιοτικότερη θα κολλήσεις; yeap
memtsas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα εγω να γινω κακος και να πω, οτι εχει βουηξει το νετ με το κινητο που κραταει ο τυπος. το αστερι στα δεξια, με το σοφιστικε γυαλακι, που εμφανως κρυωνει (αφου ολοι εκτος απο αυτη ειναι με κοντομανικα) και θελει καποιον να τη ζεστανει ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
REDODIN7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 η asus τι μπαμ θα κάνει; Μετα το Nexu 7 να βγαλει και το Nexus 5. Nexus 5 padfone
keepgoing Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 O πολύ μεγάλος φακός έχει ενδιαφέρον πάντως (όπως και η κοπέλα δίπλα του... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα