Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε πως έχουμε 70+ σελίδες από κάποιες εγγραφές. Όνομα/διεύθυνση/email.

Περίπου 2000, χωρισμένες από μια γραμμή, σε τρεις στήλες.

Από τις 2000 οι 900 είναι ντούπλικες. Πως μπορώ να ψάξω για αυτές, και αυτόματα ότι υπάρχει διπλό ή τριπλό να διαγραφεί;

Πείτε μου πως γίνεται όπως μπορεί να γίνει και στο Excel να τρελαθώ από τη συγκίνηση.. :'3

Δημοσ.

Καλημέρα. Γιατί δεν τα αντιγράφεις στο excel να το κάνεις από εκεί που είναι πιο εύκολο? (στο word δεν ξέρω η αλήθεια πώς γίνεται κι αν γίνεται)

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Γιατί δεν τα αντιγράφεις στο excel να το κάνεις από εκεί που είναι πιο εύκολο? (στο word δεν ξέρω η αλήθεια πώς γίνεται κι αν γίνεται)

Γιατί λογικά θα βάλει το κάθε row σε ένα column, κι όχι σε 3 για να κάνει σωστό remove duplicates.

Δημοσ.

Καλημερα. Δες αυτο το Link.png Site: http://www.dedupelist.com/">site αν σε βολευει

αλλιως ριξε μια ματια Link.png Site: http://stackoverflow.com/questions/3958350/removing-duplicate-rows-in-notepad">εδω που νομιζω πως σου κανει σιγουρα.

Το πρώτο τα βγάζει σε πολύ άνω κάτω μορφή.

Το δεύτερο είναι μια διαδικασία. Αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος.. να κάτσω να το βάλω.

Γιατί λογικά θα βάλει το κάθε row σε ένα column, κι όχι σε 3 για να κάνει σωστό remove duplicates.

Σωστός.

Δημοσ.

Ωραία. Οι 3 στείλες και 76 σειρές, περνάνε μέσα σε ΈΝΑ κουτί του Excel. Ή έστω πέρνουν μια στήλη.

Πως θα κάνω paste και θα μπουν μέσα σε 3 στήλες του Excel κυριλέ;

Δημοσ.

Εκεί λογικα θες function (LEFT, RIGHT, MID). Υποθέτωντας ότι το μήκος των τριών (Όνομα/διεύθυνση/email.) είναι fixed length.

Δημοσ.

Κάνε αντιγραφή στο excel με Paste Special--> Κείμενο

Λογικά θα τα βάλει όλα σε μία στήλη.

Επέλεξε όλο το κομμάτι που έβαλες στο excel. Πηγαινε Δεδομένα--> Κείμενο σε στήλες --> Οριοθετημένο (επιλεγμένο λογικά) --> Επόμενο --> Επέλεξε Οριοθέτη (επέλεξε τι είναι υτό που χωρίζει τις λέξεις πχ διάστημα, κόμμα κλπ) --> Επόμενο και Τέλος..

Λογικά είσαι Οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...