Προς το περιεχόμενο

Windows XP Pro ή Home Edition;

Karelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

ποια Windows να βάλω;

XP Pro ή Home Edition;

Συνήθως το PC το έχω για παιχνίδια και Net,και λίγο Office.

Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε αυτές τις 2 εκδόσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέχασα να το πω ότι έχω οικιακό δίκτυο με 3 PC..

Και τα 3 έχουν Windows XP Pro,απλά κάπου άκουσα ότι τα Home Edition είναι καλύτερα από τα Pro για παιχνίδια..

Τι παραπάνω μπορεί να υπάρχει;

Basika egw exw Win XP Home sto forhto mou kai pane tzami. Kai diktyo Ok kai Games (osa dokimasa) ok kai efarmoges zorikes (mh ta leme ola twra) ok kai genika den mporesa san aplos xrhsths na dw kamia sobarh diafora apo to stand alone systhma pou exei Win xp PRO. An bebaia milame gia diafores pou mporei na brikontai sthn diaxeirisei diktyoy kai tetoia hi-tech kolpa tote mallon 8a xreiasths Pro. Diaforetika mallon kai ta Home 8a sou einai Tzami

vasika nomizw oti ta home den yposthrizoun syndesh se lan......

Προσεχετε τι λετε... διαβαζουν και ασχετοι ανθρωποι! :D

Λοιπον, εγω ειχα για κανα χρονο τα Pro, και τωρα εχω βαλει τα Home. Ουσιαστικες διαφορες στην καθημερινη χρηση δεν εχουν. Τα Home τα εχω σε wireless network οπως επισης εχουν και bluetooth και πολλα ακομα πραγματα. Ολες οι δυνατοτητες υπαρχουν.... απλα τα Pro εχουν καποια πραπανω πραγματα σε οτι αφορα το networking (πχ μπορουν να δωσουν access σε φακελους, σε συγκεκριμενα ατομα) Εαν δεν εχει καποιος εξεζητημενες απαιτησεις σε οτι αφορα το networking τοτε τα home θα τον καλυψουν απολυτα.

i diafores efoson exis ke lan ine terasties!!!!! administrative tools klp...

oso gia afto pu lene ta home ine kalitera gia games min tus akus saxlamares apo kseroles ine aftes... 8) vale ta pro gia na ise kalimenos pedi mu

ki ego pu pezo mia so toso kana starcraft!!! (theiko!!!!) pezi se winxpPro-Sp1 editon...ke ola mia xara!!!!

Pro χωρις συζητηση. Κατ'αρχας τα Home δεν υποστηριζουν NTFS.

Ορεξη δηλαδη εχεις για defrag καθε λιγο και λιγακι χωρια τα scandisk αμα σου σβησει ξαφνικα ή καλλησει κτλ κτλ

Τα Home ειναι προσπαθεια για φτηνο λειτουργικο μια που με τα pro σου πιανουν τον ...

Περι ελαφρου ή οχι δε νομιζω οι διαφορες ειναι αμελητεες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...