Προς το περιεχόμενο

teamviewer for personal use

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταια το teamviewer for personal use δεν με αφηνει πολυ ωρα να το χρησιμοποιησω.μηπως πρειπει να το αγορασω και ποσο κοστιζει?εχει και αλλος το ιδιο προβλημα τελευταια?

υπαρχει αλλο προγραμμα δωρεαν εκτος το logmein kai to loginpro?thnxs

Δημοσ.

Δεν μου εχει τύχει να εχει χρονικό οριο, εκτός αν ειναι κάτι πολύ καινουργιο. 

Μήπως η σύνδεση (η δική σου ή του υπολογιστή που κάνεις απομακρυσμένη διαχείρηση) μπουκώνει και χάνει τη σύνδεση. 

Έχω παρατηρήσει οτι αν έπεφτε η σύνδεση του Internet ή κάποιος υπολογιστής είχε μπουκωμένη σύνδεση (π.χ. full donwloads) τοτε έπεφτε η teamviewer συνδεση. 

Καλύτερα εξέτασε πρώτα αυτή την περιπτωση γιατί αν ισχύει, τοτε ακόμα κι αν αγοράσεις την έκδοση pro θα έχεις τα ίδια προβλήματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγάζει μήνυμα , επειδή βλέπει τακτική χρήση, ότι  η σύνδεση θα κλείσει σε 5 λεπτά.Σε αποσυνδέει και μπορείς να ξανασυνδεθείς μετα από 2 λεπτά για άλλο ένα 5λεπτο.

Και εγώ ψάχνω να βρω με ποιο θα το αντικαταστήσω

Δημοσ.

μονο 5 λεπτα με αφηνει να το χρησημοποιησω και αλλα 5 κλεινει.βλεπει οτι το χρησημοποιω σε περισσοτερα απο 1 pc.

Δημοσ.

μονο 5 λεπτα με αφηνει να το χρησημοποιησω και αλλα 5 κλεινει.βλεπει οτι το χρησημοποιω σε περισσοτερα απο 1 pc.

Ακολούθησες τις οδηγίες από το άρθρο που σου έδωσε ο Crystallization και κλείνει πάλι;

Δημοσ.

Οι οδηγίες αυτές δούλευαν τέλεια για το συγκεκριμένο πρόβλημα μέχρι πριν λίγο καιρό που βγήκε η ver. 8.

Αν την εγκαταστήσεις δεν δουλεύει πια το συγκεκριμένο κολπάκι (ακόμη και αν γυρίσεις σε παλαιότερη).

Μία πολύ απλή (αλλά λειτουργική για απλές ανάγκες) εναλλακτική λύση είναι το ammyy

• Like 2
Δημοσ.

Το join.me που αναφέρθηκε είναι πολύ καλό. Το ανακάλυψα όταν άρχισα να βλέπω αυτή την προειδοποίηση από το Teamviewer.

Το teamviewer τώρα είναι πολύ ακριβό για να το αγοράσεις, 500€ + ΦΠΑ, αλλά υπάρχει τρόπος να προσπεράσεις την προειδοποίηση. Το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα στην τελευταία έκδοση, απαιτεί αλλαγή της mac address, μία διαγραφή κλειδιού στη registry και τη διαγραφή ενός folder. Περισσότερα βρείτε μόνοι σας γιατί είναι γκρίζο νομικά να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αν και δεν υπάρχει λόγος, απλώς χρησιμοποιήστε το join.me.

Δημοσ.

Το join.me που αναφέρθηκε είναι πολύ καλό. Το ανακάλυψα όταν άρχισα να βλέπω αυτή την προειδοποίηση από το Teamviewer.

Το teamviewer τώρα είναι πολύ ακριβό για να το αγοράσεις, 500€ + ΦΠΑ, αλλά υπάρχει τρόπος να προσπεράσεις την προειδοποίηση. Το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα στην τελευταία έκδοση, απαιτεί αλλαγή της mac address, μία διαγραφή κλειδιού στη registry και τη διαγραφή ενός folder. Περισσότερα βρείτε μόνοι σας γιατί είναι γκρίζο νομικά να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αν και δεν υπάρχει λόγος, απλώς χρησιμοποιήστε το join.me.

Αυτό όντως σου έπαιξε στην version 8? 

Εγώ το έκανα για 3+ χρόνια στις versions 5-6-7 και έπαιζε τέλεια, από τη μέρα που έβαλα την 8 σταμάτησε να δουλεύει...

Δημοσ.

Ούτε εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα το χρησιμοποίησα για κανά μισάωρο και έχει κάνει λογαριασμό όπου έχω αποθηκεύσει 5 υπολογιστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...