thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας ψαχνω να βρω ενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να βαλω μαζευμενα μικρογραφιες και οχι μια μια γιατι μια μια το κανω και με το media player clasic home cinema. Θα ηθελα να βαλω για παραδειγμα 4 στηλες πλαγιες απο το καθε επεισοδιο καπως σαν και αυτο εδω: http://i.imgur.com/eaWN4Gd.jpg ενα παραδειγμα. Σας ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από thelos257
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κατέβασε το SmPlayer άνοιξε το βίντεο και πάνε στο μενού βίντεο-προεπισκόπηση,έχει αρκετές επιλογές για να το κάνεις όπως θέλεις. Νομίζω έχει και το media player clasic αυτήν την λειτουργία και διάφορα άλλα,απλά εγώ το smplayer δουλεύω οπότε για αυτό ξέρω τον τρόπο. 1
thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κατέβασε το SmPlayer άνοιξε το βίντεο και πάνε στο μενού βίντεο-προεπισκόπηση,έχει αρκετές επιλογές για να το κάνεις όπως θέλεις. Νομίζω έχει και το media player clasic αυτήν την λειτουργία και διάφορα άλλα,απλά εγώ το smplayer δουλεύω οπότε για αυτό ξέρω τον τρόπο. Φιλε μου με αλλα λογια θα ηθελα να ενωσω (να παρω δηλαδη στιγμιοτυπα ή μικρογραφιες οπως λεγονται καλυτερα) απο δυο αρχεια διαφορετικα και να τις αυξησω ή να τις χαμηλωσω οσο θελω.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Α] Πρώτα με το mpc θα πάρεις τα thumβnails και όταν σου ζητήσει τις επιλογές βάλε 1 rows, όσα columns θέλεις (στο παράδειγμα σου 2) και πόσα pixels θέλεις να είναι στο οριζόντιο η εικόνα (default 1024). Β] Επανέλαβε για όλα τα αρχεία που θέλεις. Γ] Κατέβασε και εγκατέστησε το irfan view (δωρεάν). Δ] Στο irfan πήγαινε στο μενού Image->Create panorama και επέλεξε Vertical. Πρόσθεσε όλα τα thumbs που πήρες και πάτα create. Αν θέλεις άλλαξε το μέγεθος της εικόνας από το μενού Image->Resize/Resamble και σώσε. Δηλαδή: 1
thelos257 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Α] Πρώτα με το mpc θα πάρεις τα thumβnails και όταν σου ζητήσει τις επιλογές βάλε 1 rows, όσα columns θέλεις (στο παράδειγμα σου 2) και πόσα pixels θέλεις να είναι στο οριζόντιο η εικόνα (default 1024). Β] Επανέλαβε για όλα τα αρχεία που θέλεις. Γ] Κατέβασε και εγκατέστησε το irfan view (δωρεάν). Δ] Στο irfan πήγαινε στο μενού Image->Create panorama και επέλεξε Vertical. Πρόσθεσε όλα τα thumbs που πήρες και πάτα create. Αν θέλεις άλλαξε το μέγεθος της εικόνας από το μενού Image->Resize/Resamble και σώσε. Δηλαδή: Clipboard.jpg Μπαβροοοοοοοοοο ρε φιλε αυτο θελω Να σαι καλα και 1000 ευχαριστωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα