Alexis Mpidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.! Έχω μια μητρική πλακέτα Gigabyte GA-8ipe1000-G αλλά δεν έχω το cd της! Έκανα φορμάτ windows xp professional και θέλω να βρω τους οδηγούς για το ethernet και για τον ήχο! Βρήκα κάποιους στο ιντερνετ αλλά δεν κάνανε δουλειά. Αν κάποιος γνωρίζει να μου στείλει ένα λινκ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
master2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Site: ftp://download.gigabyte.ru/driver/motherboard_driver_audio_realtek_whql.exe">Ηχος Site: ftp://download.gigabyte.ru/driver/motherboard_driver_lan_marvell.exe">Καρτα Δικτυου
Sirios8e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Mια ερωτηση και εγω , επειδη καποια προγραμματα εγγραφης cd, δεν αναγνωριζαν την μοναδα του δισκου, κατεβασα απο την lg την τελευταια ενημερωση για την συσκευη ηχου. Το θεμα ειναι οτι η ενημερωση εγκατασταθηκε με επιτυχια, μου ζητησε restart, αλλα οταν κοιταξα στην διαχειριση συσκευων στις ιδιοτητες στα προγραμματα οδηγησης, παλι μου εδειχνε την παλια ενημερωση του 2006,-(1)- ενω εχω περασει ενημερωση του 2012 -(2). Μπορειτε να μου πειτε πως γινετε αυτο, γιατι και σε αλλες ενημερωσεις ενω εχω περασει την καινουργια, στην διαχειριση συσκευων μου δειχνει ακομα την παλια. Μονο στην καρτα γραφικων ειδα οντως την αλλαγη σε ενημερωση απο windows update. Eυχαριστω.
Alexis Mpidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ τα δοκιμάζω και στέλνω!
Alexis Mpidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε master2 είσαι άπαιχτος χίλια ευχαριστώ ρε μαν! Δουλεύουν κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα