GIANNIS400 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 εγκαθιστώ το malware byte free άλλα οταν παω να κανω scan ζηταει key και δεν κανει scan, αφου το κατεβαζω free γιατι ζηταει κλειδι και το θεωρει με πληρωμη? Πρωτεινετε και ενα φρεε registry clean παιδια
Beerloah Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Διότι όταν το κάνεις εγκατάσταση, αν διαβάσεις προσεκτικά - σου προτείνει να εγκαταστήσεις τη δοκιμαστική PRO έκδοσή του. Κάνε πάλι εγκατάσταση, ξετικάροντας το κουτάκι που έχει την επιλογή εγκατάστασης του PRO, για να συνεχιστεί κανονικά του free. Όσο για το δεύτερο, προτείνω το Site: http://www.piriform.com/ccleaner">CCleaner 1
MaxPayne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μην πειραζεις registry.ειδικα με ccleaner 1
JamesSP472 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το ccleaner κάνει καλή δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ το registry cleaner του και δεν έχω πρόβλημα... Επίσης για καθαρισμό της registry μετά από απεγκατάσταση προγραμμάτων βάλε revo uninstaller
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μην πειραζεις registry.ειδικα με ccleaner γιατι το λες φιλε, μου ειπαν και αλλοι οτι ειναι πολυ καλο
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο ασφαλές reg cleaner το έχει το ccleaner. Αλλά σου είναι παντελώς άχρηστο. Χρησιμοποίησέ το μόνο όταν βλέπεις κάποιο πρόβλημα, όπως πχ καμία ρύθμιση προγράμματος ή των windows που δεν αλλάζει ή κάτι σαν να σου φαίνεται οτι έχει χαλάσει. θα έχεις λίγες, αλλά υπαρκτές πιθανότητες να διορθωθεί. 2
Hawk7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μην πειραζεις registry.ειδικα με ccleaner To ccleaner,εχει το πιο ακακο reg.Το χρησιμοποιω και χρησιμοποιησα σε δεκαδες προς εκατονταδα και ανω πσς,και δεν εκανε ποτε κακο.Αλλωστε,δεν πειραζει ουτε μια στο εκ αυτα που κανουν αλλα.Σε καθαρη εγκατασταση το ccleaner βρισκει 30-40 entries(ψιλοχαζουλεια),ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΣ! Τα κεφαλαια για να τονισω.Αφοβα μπορεις να χρησιμοποιεις το reg ccleaner. Για το key που σου ζηταει οτι ειπε ο φιλος στο #2.
silverado Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω αντιθετα την εχω πατησει αρκετες φορες με το CCleaner με τον καθαριστη μητρωου γιαυτο και επαψα να τον χρησιμοποιω, οπως και το απορριματα μνημης στο συστημα του καθαριστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα