Προς το περιεχόμενο

Smartphone dual sim 150-200euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι και γω στο ψαξιμο dual sim κινητουμπα.Κατοχος alcatel με ram που δεν φτανει ουτε για πλακα..το ψαχνω αρκετο καιρο και δεν θελω να ασχοληθω καν με alcatel κτλ μονο λογω πεποιθησεως(φτωχα πλην τιμια)..η ερευνα μ εφτασε στο διπολο galaxy core και xperia m dual με την συγκριση να φερνει πρωτο το xperia m εκτος απο την διαθεσιμη μνημη..α και αναμενεται ενημερωση σε android 4.3.πιστεψτε με το εψαξα,κουραστηκα και περιμενω απλα να πεσει η τιμη..η alcatelουμπα μου κανει ακομα τν δουλεια της...

Δημοσ.

To xperia m που το ξεθαψες??

Χαλια μπαταρια 1750mha

2πυρηνο στο 1 (τεχνολογια 2010)

Μικρη αναλυση 854x480

1gb ram, 4ιντσες

Τραγικο οσο δε παει! Η τιμη ειναι για γελια.

Δημοσ.

είναι δοκιμασμένο;;;;

η ερευνα μ εφτασε στο διπολο galaxy core και xperia m dual με την συγκριση να φερνει πρωτο το xperia m

σε τι είναι καλύτερο ;;;

Δημοσ.

Παιδια στο gsmarena που θεωρω αρκετα αξιοπιστο site αν διαβασετε την παρουσιαση για αλλο.το m θα δειτε ολες τις συγκρισεις ναι ειναι στο 1ghz αλλα με καλο chipset και adreno gpu εχει stamina mode για την μπαταρια και σιγουρα δεν συγκρινεται με αλλα no brand.που εχουν της παναγιας τα ματια..το ειπα απο την αρχη απλα δεν σκεφτομαι καν τις λυσεις alcatel acer και ο,τι αλλο

Δημοσ.

είναι δοκιμασμένο;;;;

Το επιασα στα χερια μου για 2 λεπτα..

Η αληθεια ειναι μου εκανε καπως "φτηνιατζουρα"

αλλα ειναι κανονι! ο τυπος το εχει απο αρχες αυγουστου "το απλο ομως οχι το advance" και δεν εχει κανει κανενα παραπονο..

απο εκει και μετα μπες και myphone.gr να δεις τι λενε οι αλλοι που το πηραν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...