Προς το περιεχόμενο

40άρα τηλεόραση

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειναι 3D? εγω που εχω την 32F6100 πως ειναι 3D? η σειρα F6100 ειναι 3D, με active γυαλια  :)

μαλιστα απο την 40 και πανω, και εννοω της 40αρας συμπεριλαμβανομενης, η samsung εχει στο κουτι και 2 γυαλια 3D.

Έχεις δίκιο φίλε!

My bad. :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο φίλε!

My bad. :-(

no worries :)

παντως η σειρα F6100 πιστευω αξιζει τον κοπο, γιατι περα απο το 3D που καποιους τους αφηνει αδιαφορους (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) και διαφορα αλλα παραπανω απο τη σειρα F5000, εχει panel παραγματικα 100αρι (και τεχνητα 200αρι). νομιζω προσφερει πολυ καλο value/money.

• Like 1

το 3d ειναι αχρηστο.

ποιες ειναι οι κλασσικες εξοδοι?

Να οι κλασσικές έξοδοι

http://us.123rf.com/400wm/400/400/pixelman/pixelman1103/pixelman110300024/9168585-vga-cable-connector-and-digital-video-cables.jpg

Και επειδή και εγώ το 3D πιστεύω πως θα το χρησιμοποιήσω ελάχιστα, θα προτιμούσα να λείπει για να μην επιβαρυνθώ τζάμπα

Αν και θα δω τις τηλεοράσεις που μου προτείνατε απο κοντά, χωρίς 3D που καταλήγουμε;

παντως η σειρα F6100 πιστευω αξιζει τον κοπο, γιατι περα απο το 3D που καποιους τους αφηνει αδιαφορους (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) και διαφορα αλλα παραπανω απο τη σειρα F5000, εχει panel παραγματικα 100αρι (και τεχνητα 200αρι). νομιζω προσφερει πολυ καλο value/money.

Συμφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...