Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό το λάπτοπ του αδερφού μου από 6gb ram εμφανίζει 5,9gb. έκανε κάποιο upgrade στο bios και από τότε του έχει κλέψει αυτά τα 100mb. γίνεται να τα πάρει πίσω χωρίς να επηρεάσει το bios A12 update; θέλει και κάποια στιγμή να βγάλει τα 2gb και να βάλει 4gb για να έχει 8gb. έτσι για να με πάει κόντρα και θα του κακοφαινόταν να έγραφε 7,9gb... οκ προβλήματα του αστικού κόσμου όπως και στο 9gag, αλλά κι αυτά για λύση είναι μωρέ...

Δημοσ.

Εδώ και καιρό το λάπτοπ του αδερφού μου από 6gb ram εμφανίζει 5,9gb. έκανε κάποιο upgrade στο bios και από τότε του έχει κλέψει αυτά τα 100mb.

Μπες στο Bios και ψάξε για της ρυθμίσεις της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών λογικά με το update περάσαν οι default ρυθμίσεις που δεσμεύουν κάποιο ποσό για αυτήν.
Δημοσ.

Μπες στο Bios και ψάξε για της ρυθμίσεις της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών λογικά με το update περάσαν οι default ρυθμίσεις που δεσμεύουν κάποιο ποσό για αυτήν.

αυτό τώρα που θα το βρω; δεν είναι έτσι απλό μπες και ψάξε. μπήκα κι έψαχνα σαν το χαζό, γι αυτό σε ρωτάω...

Δημοσ.

Ε,τώρα τι να σου πει κανείς;;Ούτε το μοντέλο δεν λες που να ξέρουμε εμείς,πες το μας ή διάβασε το εγχειρίδιο έστω.

Σε εμένα π.χ. είναι στην καρτέλα της cpu ,δεν είναι σε όλους το ίδιο και ούτε έχει και το ίδιο όνομα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε,τώρα τι να σου πει κανείς;;Ούτε το μοντέλο δεν λες που να ξέρουμε εμείς,πες το μας ή διάβασε το εγχειρίδιο έστω.

Σε εμένα π.χ. είναι στην καρτέλα της cpu ,δεν είναι σε όλους το ίδιο και ούτε έχει και το ίδιο όνομα.

και πρέπει να μιλάς έτσι; στο εγχειρίδιο δεν έχει κάτι, πρώτα εκεί κοίταξα. αν ήθελες μοντέλο να ξέρεις να το έλεγες εξ αρχής λες και θα σου κάνει τη διαφορά ας πούμε... dell xps15 l502x...

Δημοσ.

και πρέπει να μιλάς έτσι; στο εγχειρίδιο δεν έχει κάτι, πρώτα εκεί κοίταξα. αν ήθελες μοντέλο να ξέρεις να το έλεγες εξ αρχής λες και θα σου κάνει τη διαφορά ας πούμε... dell xps15 l502x...

Το θράσος το έχεις γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου (και μάλιστα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε βοηθήσουν) ή μόνο στα forum ??

• Like 2
Δημοσ.

Το θράσος το έχεις γενικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου (και μάλιστα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε βοηθήσουν) ή μόνο στα forum ??

είσαι κι εσύ σοβαρός; του λέω του παιδιού ψάχνω σαν το χαζό γιατί δεν είναι έτσι απλό,  μου λέει "ε τι να σου πει κανείς" και μου επιτίθεται και μου λες έχω θράσος; οκ ξέχασα να γράψω μοντέλο και εταιρεία λάπτοπ, είμαι αφελής. μου είπε γενικά ψάξε, ούτε καν με τι σχετίζεται, χωρίς να ρωτήσει μοντέλο κλπ. και μετά θέλει και εγχειρίδιο λες και στα manuals γράφουνε συνέχεια για bios... χαλαρώστε λίγο. δεν του είπα τίποτα!!!

Δημοσ.

χαλαρώστε ρε παιδιά!

Έλεος!!

Ακούστηκε κάπως περίεργα το ποστ του mimis αλλά ξέρουμε ότι ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος σε αυτά τα θέματα...

Στο θέμα μας.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω εγώ προσωπικά.Είπα να τραβήξεις φωτο για να δει κάποιος που ξέρει... :)

Δημοσ.

είσαι κι εσύ σοβαρός; του λέω του παιδιού ψάχνω σαν το χαζό γιατί δεν είναι έτσι απλό,  μου λέει "ε τι να σου πει κανείς" και μου επιτίθεται και μου λες έχω θράσος; οκ ξέχασα να γράψω μοντέλο και εταιρεία λάπτοπ, είμαι αφελής. μου είπε γενικά ψάξε, ούτε καν με τι σχετίζεται, χωρίς να ρωτήσει μοντέλο κλπ. και μετά θέλει και εγχειρίδιο λες και στα manuals γράφουνε συνέχεια για bios... χαλαρώστε λίγο. δεν του είπα τίποτα!!!

αυτό τώρα που θα το βρω; δεν είναι έτσι απλό μπες και ψάξε. μπήκα κι έψαχνα σαν το χαζό, γι αυτό σε ρωτάω...

Το «Ε,τώρα τι να σου πει κανείς;; » δεν ήταν ούτε επίθεση ούτε ειρωνεία αλλά κυριολεκτικό.

​Από την στιγμή που δεν δίνεις καμία λεπτομέρεια πέρα από το ότι δεν βλέπει όλη την μνήμη το laptop σου το μόνο που υπάρχει να σου πει κάποιος είναι το ψάξε στο bios και δεν σου είπα γενικά είπα ξεκάθαρα ότι (εγώ πιστεύω) ότι είναι από την ενσωματωμένη γραφικών.

Ούτε ζήτησα το εγχειρίδιο για εμένα,είπα να το διαβάσεις εσύ ,ξανά, που να ξέρουμε εμείς από πριν αν μέσα σε αυτό αναφέρει για της ρυθμίσεις του bios αν δεν μας το πεις εσύ;;;

Δημοσ.

Το «Ε,τώρα τι να σου πει κανείς;; » δεν ήταν ούτε επίθεση ούτε ειρωνεία αλλά κυριολεκτικό.

​Από την στιγμή που δεν δίνεις καμία λεπτομέρεια πέρα από το ότι δεν βλέπει όλη την μνήμη το laptop σου το μόνο που υπάρχει να σου πει κάποιος είναι το ψάξε στο bios και δεν σου είπα γενικά είπα ξεκάθαρα ότι (εγώ πιστεύω) ότι είναι από την ενσωματωμένη γραφικών.

Ούτε ζήτησα το εγχειρίδιο για εμένα,είπα να το διαβάσεις εσύ ,ξανά, που να ξέρουμε εμείς από πριν αν μέσα σε αυτό αναφέρει για της ρυθμίσεις του bios αν δεν μας το πεις εσύ;;;

εντάξει φίλε... όλα καλά, ευχαριστώ για την κατανόηση, συγγνώμη για όποια παρεξήγηση. είναι ο γραπτός λόγος που λέει ο άλλος φίλος παραπάνω. αυτό σας λέει κάτι:

4ny8.jpg

Δημοσ.

οποιος ασχολειται μαζι σου η σε βοηθαει σε οτιδηποτε ειναι μεγαλο κοροιδο !

το μονο που αξιζεις ειναι διαγραφη απο εδω μεσα για να μαθεις να φερεσαι !

μονο στα φορουμ φιλε , εξω απο εδω παιζει με τις κουκλες του ..

Δημοσ.

οποιος ασχολειται μαζι σου η σε βοηθαει σε οτιδηποτε ειναι μεγαλο κοροιδο !

το μονο που αξιζεις ειναι διαγραφη απο εδω μεσα για να μαθεις να φερεσαι !

μονο στα φορουμ φιλε , εξω απο εδω παιζει με τις κουκλες του ..

τι ζόρι τραβάς κι εσύ τώρα ρε φίλε; γιατί δεν κοιτάτε τη δουλειά σας; σου μίλησα άσχημα ή σου έδωσα το δικαίωμα; σε παρακαλώ, ασχολήσου με κάτι άλλο. τόσα φόρουμ έχει η χώρα.

Δημοσ.

εντάξει, κάποιοι μου χαλάσατε το τόπικ κι εν τέλει δεν πήρα απάντηση. ειλικρινά, υπάρχει κάποια βοήθεια; παραπάνω έχω ανεβάσει εικόνες από το bios μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...