Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να λεω την γενεσις χωρις να ειναι σιγουρο ομως.

http://www.e-enimerosi.gr/article/234/

Εχω φιλο λογιστη που δουλευε στη εταιρεια και μου ειπε πανω κατω τι εγινε. Οταν εγινε η λαμογια ειχε πληρη αγνοια αυτος βεβαια. Μπηκαν οι ανθρωποι την δευτερα στους λογαριασμους τους και δεν ειχαν ουτε λεφτα ουτε μετοχες. Δεν τα θυμαμαι ακριβως. Θα ξαναρωτησω και θα σας πω.

Δημοσ.

Παναγιώτης Μπαλτατζής αρνείται ότι πίσω από το σκάνδαλο(300μυρια) της «Γένεσις Χρηματιστηριακή ΑΧΕΠΕΥ» και της «Ρούμπικον Συμμετοχών Α.Ε.» υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, που κινούσε τα νήματα.

Αρνείται επίσης ότι η επιτροπή κεφαλαιαγοράς έκανε τα στραβά μάτια, αν και ήλεγξε δύο φορές την εταιρία, πριν την κλείσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2005.

Υποστηρίζει μόνο ότι τον κατέστρεψαν οι ανταγωνιστές του.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Παναγιώτης Μπαλτατζής υποστήριξε:

1. «Υπήρχε ακίνητη περιούσια, για να εξοφληθούν τα χρέη της εταιρίας προς τους εντολείς της, όταν έφυγα από την Ελλάδα.»

2. «Να πάνε φυλακή όσοι έφαγαν ακίνητα και χρήματα, μαζί τους και εγώ, άλλωστε η εξορία είναι χειρότερη φυλακή.»

Δημοσ.

Τελικα η γενεσις ηταν. Ρωτησα τον λογιστη.

http://www.zougla.gr/greece/article/o-egefalos-tis-apatis-tou-xrimatistiriou-sti-souidia

Οπως μου ειπε ο λογιστης μία ωραία Παρασκευή ρευστοποιήσε όλες τις μετοχές των χαρτοφυλακίων των πελατών του. Λίγοι πήραν πρέφα κ από τα κεντρικά της Αθήνας τους έλεγαν ότι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα Δευτέρα Τρίτη. Τα χρήματα των μετοχών μπαίνουν σε λογαριασμό της Γενεσις και ποτέ δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των πελατών.

Νομιζω αρκετοι δεν εχουν παρει ακομα τα λεφτα τους πισω. Υπαρχει ενα ταμειο νομιζω που αποζημειωνει σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τρεχα γυρευε...

Δημοσ.

δεν σου πε αν οντως τους καλυπτε καποιος βουλευτης.εδω ο αλλος λεει οτι τα ακινητα τα σκοτωναν ενα ενα ακομη και αφου την ειχαν κλεισει...

Δημοσ.

Οχι για βουλευτες κλπ μπλεγμενους δεν μου ειπε τιποτα. Πως θα μπορουσε να ξερει αλλωστε. Απλως υπαλληλος της χρηματιστηριακης ηταν.

Μου ειπε απλως τι καταλαβε αυτος. Οτι δηλαδη μια παρασκευη ειχαν ρευστοποιηθει οι μετοχες των πελατων χωρις την θεληση τους. Απο τα κεντρικα ελεγαν πως ειναι προσωρινο προβλημα και θα αποκατασταθει. Τα λεφτα βεβαια εκαναν φτερα.

Τωρα για τον βουλευτη φανταζομαι τα λεει ο Μπαλτατζης. Δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια πως λεει αληθεια. Μπορει βεβαια κιολας...

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2013 στις 2:24 ΠΜ, CROM271 είπε

Γνωρίζει κάποιος για την χρηματιστηριακή εταιρεία που εδρεύει στην Αγγλία με το όνομα TRADIXA?

Έχετε επενδύσει σε αυτή; κ αν ναι ποσό αξιόπιστη είναι;

5 λεπτά πριν, Chis123 είπε

Επεξ/σία από Chis123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...