Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να μπω στην ελληνικη αγορα μετοχων με ενα πολυ μικρο κεφαλαιο που μου "περυσευει". Γνωριζει καποιος να με διαφωτισει ποια εχει την μικροτερη προμηθεια και τι ποσο δεχεται ως ελαχιστη καταθεση;

υπ: Παρακαλω να απαντησουν οσοι ξερουν κατι επι αυτου του θεματος που ρωταω.

Δημοσ.

Νομιζω δεχονται να σου ανοιξουν λογαριασμος απο ενα ποσο και πανω αρχικης καταθεσης.....μπορει να κανω και λαθος.

Δημοσ.

Δεν θελουν κανα ποσο. Ασε που δεν τους ενδιαφερει το υψος του account σου.

Απο προμηθειες νομιζω η αλφα εχεις τις μικροτερες (0.30%)

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο ειδών λογαριασμοί, ένας με τον οποίο δίνεις εντολή για αγορά και αν έχεις τα χρήματα διαθέσιμα στο τραπεζικό σου λογαριασμό εκείνη την στιγμή τότε ολα οκ, και ο δεύτερος τρόπος σου παρέχει πίστωση 3/4 ημερών και το υψος των αγορων σου εξαρτάτε απο το υψος του χαρτοφυλακίου που διατηρείς στην χρηματιστηριακή.

Οσο αφορα τις προμήθειες αν κερδίζεις δεν εχει και μεγάλη σημασία.

Το χρηματιστήριο έχει αλλα πολύ χειρότερα από τις προμήθειες :)

Να προτιμήσεις να γραφτείς καθαρά σε χρηματιστηριακή και οχι τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω.. εγω ειμαι στου Λατση εδω και 2 ( ? ) χρονια χωρις κανενα προβλημα/παραπονο. Βεβαια δεν εχω παρει σβαρνα ολες τις χρηματιστηριακες για να σου πω τα + και τα -.

Δημοσ.

Θέλει λιγο ψάξιμο από μέρους σου, ολες οι εταιρίες ειναι ασφαλείς και ελέγχονται, δεν νομίζω κάποιος να σου ονομάσει κάποια εταιρεία μεσα από ενα φόρουμ.

Δημοσ.

2 προτασεις απ εμενα.

Eurobanktrader και solidus. Προμηθειες πανω κατω ιδιες πρεπει να εχουν και απο τις χαμηλοτερες στην αγορα. Καλες προμηθειες πρεπει να εχει και η alpha finance αλλα απο οτι εχω ακουσει (δεν ξερω μιας και δεν το εχω δει ποτε) υστερει σε πλατφορμα.

Προσεξε με το eurobank trader δεν εννοω την χρηματιστηριακη της eurobank.

Εγω βεβαια δεν ειμαι σε καμια απο αυτες αλλα απο φιλους που τις χρησιμοποιουν ειναι ικανοποιημενοι. Εμενα μου πινει ακομα το αιμα με τις προμηθειες η χρηματιστηριακη της eurobank. 1% παρακαλω.... Εννοειται πως θα αλλαξω αλλα το κωλοβαραω προς το παρον...

H solidus εχει την καλυτερη πλατφορμα που υπαρχει το ztrade, το οποιο βεβαια ισως φανει λιγο περιπλοκο σε ενα ασχετο.

Καλα λογια εχω ακουσει και για την πλατφορμα του eurobanktrader. Πιο απλη απο το ztrade και ισως πιο βολικη για ερασιτεχνες παιχτες.

Για απαιτητικους παιχτες βεβαια υπαρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ πλατφορμα. Ztrade. Οπως λενε οποιος δεν εχει ztrade δεν εχει ανακαλυψει την φωτια...

Να ξερεις πως για να εχεις real time πρεπει να πληρωνεις ενα ποσο καθε μηνα....

Ισως υπαρχουν και αλλες καλες χρηματιστηριακες. Εγω αυτες ξερω απο προσωπικη πειρα (τις εχουν φιλοι μου κλπ) για αυτες μιλαω...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει λιγο ψάξιμο από μέρους σου, ολες οι εταιρίες ειναι ασφαλείς και ελέγχονται, δεν νομίζω κάποιος να σου ονομάσει κάποια εταιρεία μεσα από ενα φόρουμ.

Δεν ειναι το θεμα μου στην ασφαλεια.

Ειπες να μην προτιμησω χρηματιστηριακη τραπεζας; Μπορω να ρωτησω γιατι πχ; Εχει καποιο "-" αυτο;

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η ταχυτητα της πλατφορμας και οι μικρες προμηθειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια ερωτηση οι ΑΧΕ, ΕΠΕΥ, ΑΕΔΑΚ, ΕΛΔΕ μπορουν να δεινουν προγραμμα trading στους πελατες τους?

καλα οτι ολες ελεγχονται ειναι ΑΣΦΑΛΗΣ κτλ ειναι αστειο να το γραφουμε τετοιες μερες!!!!

ξερει κανεις για εναν 23χρονο Alex Hope που βγαζει μυρια?παιζει παραγωγα,options,ισοτιμιες ή κατι αλλο?γραφουν ισοτιμιες αλλα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

2 προτασεις απ εμενα.

Eurobanktrader και solidus. Προμηθειες πανω κατω ιδιες πρεπει να εχουν και απο τις χαμηλοτερες στην αγορα. Καλες προμηθειες πρεπει να εχει και η alpha finance αλλα απο οτι εχω ακουσει (δεν ξερω μιας και δεν το εχω δει ποτε) υστερει σε πλατφορμα.

Προσεξε με το eurobank trader δεν εννοω την χρηματιστηριακη της eurobank.

Εγω βεβαια δεν ειμαι σε καμια απο αυτες αλλα απο φιλους που τις χρησιμοποιουν ειναι ικανοποιημενοι. Εμενα μου πινει ακομα το αιμα με τις προμηθειες η χρηματιστηριακη της eurobank. 1% παρακαλω.... Εννοειται πως θα αλλαξω αλλα το κωλοβαραω προς το παρον...

H solidus εχει την καλυτερη πλατφορμα που υπαρχει το ztrade, το οποιο βεβαια ισως φανει λιγο περιπλοκο σε ενα ασχετο.

Καλα λογια εχω ακουσει και για την πλατφορμα του eurobanktrader. Πιο απλη απο το ztrade και ισως πιο βολικη για ερασιτεχνες παιχτες.

Για απαιτητικους παιχτες βεβαια υπαρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ πλατφορμα. Ztrade. Οπως λενε οποιος δεν εχει ztrade δεν εχει ανακαλυψει την φωτια...

Να ξερεις πως για να εχεις real time πρεπει να πληρωνεις ενα ποσο καθε μηνα....

Ισως υπαρχουν και αλλες καλες χρηματιστηριακες. Εγω αυτες ξερω απο προσωπικη πειρα (τις εχουν φιλοι μου κλπ) για αυτες μιλαω...

Ευχαριστω φιλε, ησουν απολυτα κατατοπιστικος.

Τι εννοεις με το να εχω real time;

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε, ησουν απολυτα κατατοπιστικος.

Τι εννοεις με το να εχω real time;

Να βλεπεις τις τιμες σε πραγματικο χρονο. Αν δεν εχεις real time θα εχεις 15λεπτη καθυστερηση

Δημοσ.

Να βλεπεις τις τιμες σε πραγματικο χρονο. Αν δεν εχεις real time θα εχεις 15λεπτη καθυστερηση

Καταλαβα! Σε ευχαριστω πολυ οπως και οσους απαντησαν!
Δημοσ.

Καλα οτι ολες ελεγχονται ειναι ΑΣΦΑΛΗΣ κτλ ειναι αστειο να το γραφουμε τετοιες μερες!!!!

Ψαχνω εδω και ωρα αλλα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα.

Πως λεγεται η χρηματιστηριακη που ρευστοποιησε τα παντα απο τους πελατες της μια Παρασκευη και την εκανε λουης ο ιδιοκτητης της?

Για ελλαδα μιλαω. Γυρω στο 2008 αν δεν κανω λαθος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...