Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..αξίζει να πάρω απο μεταχειρισμένα? Έχω socket 775 και θέλω εναν τετραπύρηνο να με ανεβάσει λίγο γιατί με τον διπύρηνο στο 2013 δεν τραβάει μια..

Δημοσ.

Στη θεση σου μονο σε περιπτωση που δεν ειχα λεφτα για αναβαθμιση, και μου ηταν απαραιτητος ενας 4πυρηνος θα αγοραζα μεταχειρισμενο επεξεργαστη socket 775

Δημοσ.
  Στις 3/9/2013 στις 9:29 ΜΜ, kostask91 είπε

Στη θεση σου μονο σε περιπτωση που δεν ειχα λεφτα για αναβαθμιση, και μου ηταν απαραιτητος ενας 4πυρηνος θα αγοραζα μεταχειρισμενο επεξεργαστη socket 775

Αυτό ακριβώς..δεν έχω λεφτά και θέλω κάτι φθηνό που θα με βοηθήσει λίγο με τα games.Ξέρω δεν είναι πολύ αλλά όσο να'ναι κάτι θα αλλάξει.Π.χ τώρα κολλάει ακόμα και στο nfs world το pc..

Δημοσ.

Μια 9400 gt 8gb ram και 420 watt psu.

Η απορία μου είναι ποιός cpu είναι καλύτερος απο τους 4πύρηνους των intel? Q9900, 6600 κλπ.

Δημοσ.

ο 9450 ειναι καλυτερος . το θεμα ειναι ποσα λεφτα θελεις να δωσεις για την αναβαθμιση σου. νομιζω δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω για τον 9450, δεν θα σε κοψει πουθενα ο Q6600 ,αλλα η 9400GT. αν ειχες αλλο συστημα το συζητουσαμε ισως και για 9550

Δημοσ.
  Στις 3/9/2013 στις 10:45 ΜΜ, drkar είπε

ο 9450 ειναι καλυτερος . το θεμα ειναι ποσα λεφτα θελεις να δωσεις για την αναβαθμιση σου. νομιζω δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω για τον 9450, δεν θα σε κοψει πουθενα ο Q6600 ,αλλα η 9400GT. αν ειχες αλλο συστημα το συζητουσαμε ισως και για 9550

Ναι απλά στα παιχνίδια ρίχνω τα settings και τότε το περισσότερο φορτίο πάει στον cpu και λέω μήπως δω ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Άλλωστε η διαφορά είναι στα 15-20 ευρω.

Δημοσ.

στα 25 την ειδα εγω απο το λινκ που εβαλες. δηλαδη αυξηση 50 % στην τιμη για μικρη βελτιωση στις επιδοσεις.

απλα ο 9450 ειναι πιο δροσερος

ποια μητρικη εχεις?

Δημοσ.
  Στις 3/9/2013 στις 10:54 ΜΜ, drkar είπε

στα 25 την ειδα εγω απο το λινκ που εβαλες. δηλαδη αυξηση 50 % στην τιμη για μικρη βελτιωση στις επιδοσεις.

απλα ο 9450 ειναι πιο δροσερος

ποια μητρικη εχεις?

As(s)Rock G41M - VGS3 R2.0

Δημοσ.

Δε ξερω παντως εγω θα τους φοβομουν αυτους, ποιος ξερει τι παρελθον ειχαν απο τους προηγουμενους χρηστες και αμα εχουν περασει αρκετα χερια

Δημοσ.
  Στις 4/9/2013 στις 12:15 ΠΜ, kostask91 είπε

Δε ξερω παντως εγω θα τους φοβομουν αυτους, ποιος ξερει τι παρελθον ειχαν απο τους προηγουμενους χρηστες και αμα εχουν περασει αρκετα χερια

Αυτό δε μπορείς να το ξέρεις σε κανένα μεταχειρισμένο προϊόν :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...