Προς το περιεχόμενο

Ερωτίσεις για κάποια αμάξια...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ωραια ειναι τα leon...δυνατα αμαξια..ειδικα κατι εκδοσεις FR....νταξ..οργωνουν..αλλα ειναι τουρμπισια που δεν θες..αν και μεταχειρισμενα παιζουν στα 3-4 χιλιαρικα

τα κορσακια ειναι καλα..αλλα οι σπορ εκδοσεις ακομα και τωρα μεταχειρισμενες ειναι πανω απο τα 3-4 χιλιαρικα... (κατι corsa D gsi/opc ειναι ακομα απλησιαστα αν και εχουν πεσει τραγικα σε τιμες)

οσο για αυτο που ρωτας...με το φιλτρο...εγω ξερω οτι αλλαζοντας φιλτρο και βαζοντας πιο "ελευθερο"..τραβαει καλυτερα το αμαξι..αλλα οχι οτι παιρνει αλογα ξερωγω..

Για την καταναλωση δεν γνωριζω...δυσκολα να αλλαξει τραγικα...

ΥΓ: αμα μπεις και στο δικο μου κορσα να δεις αγαπες που θα κανεις μετα :)

EDIT : το πισωκινητο απο οσο εχω καταλαβει θελει προσοχη σε ακραιες συνθηκες οδηγησης (σε μεγαλες ταχυτητες)...γιατι δεν συγχωρει ευκολα.

Αν επαιρνα ποτε πισωκινητο θα ξεκιναγα με το rx8..το γαμηδι εχει απιστευτες ασφαλειες (που απενεργοποιουνται κατα βουληση)

Ξερεις τι ειναι να φευγεις με τον κωλο και πανω που λες παει μου γυρισε τωρα...τσουπ τσουπ τσουπ να σε ισιωνει μονο του :)

δεν ισχυει κατι τετοιο μονο πισωκινητα παιρνω και τα εχω οδηγησει και σε παγο και χιονι και κωλοβροχες  να μην βλεπεις τιποτα μπροστα σου μια χαρα στον δρομο μου πηγαινα και χωρις προβλημα...Ειναι το πως το οδηγας και η συνηθεια του να οδηγας πισωκινητο.

Ενταξη νομίζω αυτή θα ήταν η τελευταία επιλογή απο αυτά που επέλεξα.

Γεια μενα coupe ! Για τα λεφτα που δινεις ειναι το μονο που αξιζει πιστυω.

Μετα 2η επιλογη θα ειχα λεον αλλα αυτα τα μοντελα λεον που λες τα φοβαμαι οτι θα ειναι σφαγμενα απο τους προηγουμενους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανένα σαξοραλο μπα ε;  :P

μπα, αυτά ήταν ήδη ρημάδια όταν ήμουν εγώ σαν κι εσένα και ήταν αμέτρητα , πλέον απορώ πώς υπάρχουν ακόμα κάποια 

Υπάρχουν και πιο "σεμνά" αν ψάξεις! Και γκάζι έχουν, σχετικά χαμηλή κατανάλωση, βάζει και 3-4 άτομα μεσα.

φθηνό πισωκίνητο παίζει και το MG TF, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ανταλλακτικά της MG.

το mx5  για πολλούς λόγους είναι πολύ καλύτερη επιλογή 

δεν ισχυει κατι τετοιο μονο πισωκινητα παιρνω και τα εχω οδηγησει και σε παγο και χιονι και κωλοβροχες  να μην βλεπεις τιποτα μπροστα σου μια χαρα στον δρομο μου πηγαινα και χωρις προβλημα...Ειναι το πως το οδηγας και η συνηθεια του να οδηγας πισωκινητο.

Γεια μενα coupe ! Για τα λεφτα που δινεις ειναι το μονο που αξιζει πιστυω.

Μετα 2η επιλογη θα ειχα λεον αλλα αυτα τα μοντελα λεον που λες τα φοβαμαι οτι θα ειναι σφαγμενα απο τους προηγουμενους...

Η αλήθεια είναι πως θέλω να ξεκινήσω με πίσω για να μάθω από αυτά έτσι στο μέλλον τα μπροστά να είναι παιχνιδάκι.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο leon είναι και λίγο τέρας και οι ποιο πολλοί τα γονατίζουν. Εντάξει θα έχω μαζί μου και φίλο μηχανικό...

μπα, αυτά ήταν ήδη ρημάδια όταν ήμουν εγώ σαν κι εσένα και ήταν αμέτρητα , πλέον απορώ πώς υπάρχουν ακόμα κάποια 

το mx5  για πολλούς λόγους είναι πολύ καλύτερη επιλογή 

Αυτό! δηλαδή καλύτερα να πάω σε κανένα 106 rally :P

Στο mx-5 το θέμα είναι ότι είναι 2θέσιο (το όνειρο τον νέον αλλά σε κόβει σε πολλά) και θα χρειαστεί και σίγουρα αλλαγή στο μέλλον σε αντίθεση με τα 4-5θέσια που δεν με βιάζει και τίποτα.

• Moderators

Με 3 χιλιαρικα ο,τι σπορ και να παρεις, σκισμενο θα ειναι... Εδω απλο αμαξακι του θεουλη δε βρισκεις με 3 χιλιαρικα ευκολα ασκιστο. Με ελαχιστα παραπανω βελτιωνονται πολυυ οι επιλογες...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4034491/ Για κοιτα και σε κανενα τετοιο...

Ειναι και ασχημο και ακριβο και 1800αρι.

Με 3 χιλιαρικα ο,τι σπορ και να παρεις, σκισμενο θα ειναι... Εδω απλο αμαξακι του θεουλη δε βρισκεις με 3 χιλιαρικα ευκολα ασκιστο. Με ελαχιστα παραπανω βελτιωνονται πολυυ οι επιλογες...

Κοιτα εχει δικιο το παιδι εδω.

Γεια μενα στο ειπα και θα στο ξαναπω COUPE!

Δες ενα καλο  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4021593/

Δεν παιζεται ο τυπος το εχει πενα και εχει και 86.000χλμ μονο. Και S145.

ή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4061456/

68000χλμ

και κατι ακριβοτερο αλλα 2006 μοντελο  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4058833/

Υποψιν ολες αυτες οι τιμες παιρνουν παζαρια ειδικα σε ιδιωτες...

Γεια μενα στο ειπα και θα στο ξαναπω COUPE!

Δες ενα καλο  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4021593/

Δεν παιζεται ο τυπος το εχει πενα και εχει και 86.000χλμ μονο. Και S145.

το s145 θελει ενα βυτιο απο καυσιμα και δεν παει καλα για τα αλογα του...!

αν θελει ο φιλος να με ακουσει να παρει μια corolla e12 1.6 οικονομικο,γρηγορο και χωρις προβληματα. Δυνατος κινητηρας σε συνδιασμο με κοντο σασμαν..! πολυ καλες ρεπριζ,να χαιρεσαι να το οδηγας..

^^Αυτο.

Η μαμα hyundai δεν εβγαλε ποτε s145.Εχω ακουσει παρα πολλα προβληματα απο κατοχους.Παντως ξαδερφος μου εχει το απλο 1600.Ωραιο,αξιοπιστο,με καλα πατηματα αμαξι αλλα πολυ μεγαλη καροτσα για τον κινητηρα.Δεν πολυ τραβαει.Βεβαια για πρωτο αμαξι εγω θα εκανα και παρτυ εαν το ειχα.

ελα evoracing

παλι θα σε φτιαξω :)

http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=22&model=706&variant=vtec&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&created=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=

πανε γαμιοντας...αλλα λιωμενα... βεβαια για τα λεφτα που κανουν..χεστηκες :)

ειχα μπει σε ενα καποτε..και πηγαινε σαν λυσσασμενο....πλησιαζε σε επιδοσεις το δικο μου αμαξι :P

όχι ρε συ μπήχτη να πάρει αυτή τη νεκροφόρα

σε περίπτωση ατυχήματος δε θα μείνει τίποτα 

ας πάρει ένα όσο γίνεταιο πιο σύγχρονο αυτοκίνητο με κάποια ασφάλεια, τα παλιά ιαπωνικά είναι χαρτόκουτα 

επίσης όλα τα crx είναι βιασμένα 

κοιτα συγχρονα και σπορ (ξερεις να πηγαινουν καλαααα) δυσκολο να βρει στα 3 χηνοπουλα...θα βρει απλα και τιμια συνηθισμενα αμαξια...

evoracing βαλε το χερι πιο βαθια !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...