Προς το περιεχόμενο

Ερωτίσεις για κάποια αμάξια...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Είμαι στον δρόμο για να βγάλω δίπλωμα και παράλληλα και για αγορά αυτοκινήτου. Θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα και να μου πείτε την γνώμη σας. Λοιπόν θέλω να μου πείτε αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα έχουν κάποιο ελάττωμα ή έχει ακριβά ανταλλακτικά ή έχουν μεγάλη κατανάλωση.

Mazda MX-5

Και για τα 2

Mazda-MX-5_1998_1280x960_wallpaper_07.jp

Smart Fortwo

2007-smart-fortwo-2.jpg

Για το smartaki έχω ακούσει ότι τα μοντέλα μετά του '08 είναι σε κάτι προβληματικά. Ισχύει?

Γενικός θέλω ένα αμαξάκι που να είναι ψηλοσπόρτ (άμα είναι και πισωκίνητο ακόμα καλύτερα). Το θέλω κιόλας και για κανένα ταξιδάκι. Άμα έχετε να προτείνετε κάτι καλός... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχα ισχύει :P για το smart ήθελα να μάθω απλά απόψεις... Δεν νομίζω να το πάρω σαν πρώτο αμάξι. Βασικά σκεπτόμουν κάτι σε 5θέσιο αλλά sport σαν το scirocco που να το βρίσκω βέβαια και φτηνά σε μεταχειρισμένα...

Ξαναλέω ότι το smart το έβαλα για να μάθω αν ισχύει αυτό με τα προβλήματα. Δεν είναι φτηνά και σαν άνεργος δεν θα έβρισκα και λεφτά για να το πάρω αυτό το μοντέλο. Απλός αυτό θέλω ένα σπορτ για να το χαρώ όσο είμαι νέος γιατί μετά θα χρειαστώ sedan :P. Απλά θα ήθελα κανένα σπορτ 5θέσιο (ή 4 δεν ξέρω που ανήκουνε) για βόλτες με φίλους ξέρετε :)...

αυτα που παραθετεις ειναι πολυ στριμωκωλα...νταξ το mazda θα ειναι σχετικα απολαυση ως πισωκινητο..αλλα οκ...στριμωκωλο..

οσο για σμαρτ δεν το συζητω...περα απο το οτι ειναι κουβαδακι...σε μεγεθος...κατι εχω ακουσει για ακριβα ανταλλακτικα..μπορει και να λεω μαλακιες..δεν παιρνω ορκο

γιατι δεν βλεπεις κανα σπορτ μεταχειρισμενο 5θυρο?ολες οι μαρκες εχουν να επιδειξουν μοντελα...

Μην το λες για το mazda.. Έχω μπει και μπορώ να πω ότι είναι υπερβολικά άνετο και είμαι και ψηλός σκέψου. Αυτό, θέλω πίσω κίνηση για να το νιώσω το αμάξι :P

Για το smart λογικό το βρίσκω αφού από όσο ξέρω είναι mercedes...

Όπως? πάντως σίγουρα δεν θέλω hynday coupe. Μπορεί να είναι καλό αλλά δεν μου αρέσει.

Αυτά είναι διθέσια και με ελάχιστο χώρο αποσκευών. Για ποιά 4-5 άτομα και ταξίδι λες;
Γενικά, το μουχου είναι αξιόπιστο και τα σμαρτ τα πρώτα είχανε κάποιο θέμα με το μοτέρ τους.

το μονο σχετικα πισωκινητο απολαυση για μενα..ειναι το rx8..αλλα μιλαμε για αλλο επιπεδο χρηματων, απολαυσης και καταναλωσης..

εχω μπει σε τετοιο και οι κωλοι που πεταει ειναι απο αλλο πλανητη..και με χιλιες δυο ασφαλειες....

αλλα σπορτιφ ε?χμμμ πες και κανα μπατζετ πρωτα...και σε τι κυβικα θες να παιξεις....τουρμπο ή μη?

ΕΔΙΤ : χμμμ δεν ξερω τι παιζουν... πολο/πουντο νομιζω εχουν καποια καλες εκδοσεις...

οπελ κορσα/αστρα εχουν κατι σπεσιαλ εκδοσεις αν και ειναι εκτος προυπολογισμου σου...

κανα ιμπιζα μετα ξερωγω???

Καλά ναι rx8 είναι αλλού, 190 και δεν νιώθεις τίποτα μιλάμε για αμαξάρα, αλλά ρουφάει το άτιμο :/...

Φυσικά και όχι turbo! να μου ανάψουν καμιάν ώρα να τρέχω... Άσε και μείναμε με φίλο Λάρισα με impreza από turbines και μου έμεινε ψυχολογικό :P

Όμορφο, καλό, δυνατό αλλά είναι σχετικά νέο και δεν βρίσκεις φτηνά. Άμα είναι έτσι θα πήγαινα σε Ford Fiesta 3θυρο αλλά αυτό είναι ακριβά. Είναι και το άλλο πες λεφτά βρίσκω, για πρώτο αμάξι δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί όσο καλά και αν ξέρω να οδηγάω οι γρατσουνιές θα υπάρχουν και τώρα να πάρω ένα με 8k και σε κάθε γρατσουνιά να μου κόβετε η καρδιά ε όχι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...