Ingrid Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα Έχω πρόβλημα με τον browser του Sony Ericsson xperia mini Αρχικά λειτουργούσε άψογα αλλά τελευταία κάθε φορά που πατάω "εκκαθάριση ιστορικού" κάνει αναγκαστικό κλείσιμο. Τα links στο ιστορικό διαγράφονται μόνο ένα ένα. Υπάρχει κάποιο αρχείο να βρω στον file manager όπου αποθηκεύεται το ιστορικό ώστε να διαγράφω από εκεί ή άλλος τρόπος για διαγραφή του ιστορικού; σαν προσωρινή λύση γιατί αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να κρατήσω backup και να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (το laptop μου είναι για επισκευή και θα καθυστερήσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Clean Master, πολύ καλό !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 πήγαινε settings / applications / manage applications, επιλέγεις all applications, βρίσκεις το browser και το επιλέγεις, εκεί επιλέγεις clear data, clear cache... κάνε και ενα reboot για να ξαναφορτώσουν όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingrid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις έχω δοκιμάσει ήδη τις λύσεις που προτείνετε 1. από διαχείριση εφαρμογών, στην εφαρμογή browser εκκαθάριση προσωρινής μνήμης cache 2. με την εφαρμογή clean master 3. με την εφαρμογή history eraser Εκτελούν την εκκαθάριση και δείχνουν μηδενικό υπόλοιπο αλλά όταν ανοίγω τον browser το ιστορικό είναι γεμάτο Έχει κολλήσει για τα καλά μάλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 οκ οι επόμενες επιλογές σου είναι: 1. εγκατάσταση και χρήση άλλου browser (μεταξύ Firefox και opera mini που ξέρω εγώ σου προτείνω τον 2ο γιατί ο 1ος είναι λίγο βαρύς), 2. όταν με το καλό πάρεις πίσω το λαπτοπ σου στήνεις το τλφ από την αρχή με το Sony Update Center - θα χάσεις όλα σου τα δεδομένα οποτε ξεκίνα backup από τώρα! Δεν ξέρω σε ποια έκδοση android είσαι αλλα με αυτό θα πας αναγκαστικά στην 4.χ (δεν ξέρω ποια μπάινει τώρα, εγώ το έχω και θα το έχω ακόμα σε 2.3.4) Αφού δοκίμασες εφαρμογές, και αν θες να το παλάιψεις ακόμα, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το titanium backup, κάνε backup την εφαρμογή (θα κάνει και τα data), μετά uninstall τον browser, reboot, και μετά restore μέσω του titanium αλλά όταν σε ρωτήσει, επέλεξε restore μόνο της εφαρμογής και όχι του data. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingrid Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 PP6210 thanks για τις λεπτομέρειες σημειώνω τις οδηγίες 2. για αργότερα και προς το παρόν θα προσπαθήσω με opera mini αν και μου φαίνεται πολύ αργός σε σχέση με τον stock του κινητού γι'αυτό δεν τον χρησιμοποιούσα Επειδή έχω άπειρους σελιδοδείκτες.. να υποθέσω δεν υπάρχει τρόπος extract των bookmarks από τον stock στον opera; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 δεν είμαι σίγουρος, ψάξε λίγο στο μενου, ή αν δεν έχεις πρόβλημα μνήμης βάλε Firefox, έχει σίγουρα import για bookmarks και ιστορικό Υπόψιν, ο google browser δεν έχει import οπότε ακόμα και να τα περάσεις σε opera ή firefox δεν θα μπορέσεις να τα ξαναεισάγεις όταν φτιάξεις το στοκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και ο UCBrowser είναι σφαιράτος, give it a try. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingrid Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 θα κοιτάξω το μενού και στους τρεις που προτείνετε αν έχουν import μήπως και γλιτώσω τον μπελά. pp6210 το πρόσεξα ο google browser είναι πολύ απλοποιημένος ίσως γι'αυτό να είναι τόσο γρήγορος αλλά δεν θα ξαναμεταφέρω τους σελιδοδείκτες εκεί, αυξήθηκαν επικίνδυνα μόνο τώρα που δεν έχω laptop, μετά δεν τους χρειάζομαι Ευχαριστώ guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 O UCBrowser έχει δυνατότητα εισαγωγής σελιδοδεικτών από τον περιηγητή του κινητού (το έχει σαν επιλογή, στους σελιδοδείκτες!!!) οπότε σε καλύπτει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingrid Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 James όντως γρήγορος browser δεν κολλάει καθόλου με βολεύει πολύ περισσότερο από opera αλλά η επιλογή για import πού βρίσκεται στους σελιδοδείκτες; Μήπως χρειάζεται add-on; έψαξα το μενού, δεν βρήκα τίποτα. είδα και τον Firefox 22MB... το ξεχνάω για το δικό μου κινητό όπως είναι φορτωμένο αυτή τη στιγμή edit: τελικά βρήκα την επιλογή στο manage bookmarks, import από built-in browser σε 5 sec τα μετέφερε τέλεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 το mini είνια ένα εξαιρετικό μικρό τηλέφωνο αλλά δυστυχώς η λίγη διαθέσιμη μνήμη το χαντακώνει. πρέπει να κάνεις ρουτ και με titanium backup και root explorer να αφαιρέσεις ότι δεν χρειάζεσαι (κάτι πληκτρολόγια, add-ons κλπ) κάτι γίνεται. Εγώ τώρα με android 2.3.4 έχω 127 ΜΒ στη system rom και 72ΜΒ στην internal και κινείται αξιοπρεπέστατα και με firefox. Περισσότερα μπορείς να βρεις στα παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ingrid Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 pp6210 σκόπευα να κάνω ρουτ αλλά θα το ψάξω αρκετά μην κάνω προχειροδουλειά, τα links είναι ό,τι πρέπει θα τα διαβάσω σίγουρα. Το mini θα παρα-μείνει κυρίως κινητό μου ακόμα και αν πάρω καινούργιο, με έχει διευκολύνει απίστευτα το έχω μαζί μου όπου πάω και χωρίς τσάντα και στα καλά του δεν κολλούσε πουθενά. Τώρα έχω 54 MB εσ. μνήμης μετά από κατάργηση updates εννοείται δεν αναβάθμισα σε 4 αλλά πάλι δεν επιτρέπει κατέβασμα μεγάλων apps. Όταν φύγουν τα άχρηστα επιτέλους θα κατεβάσω τον firefox Το πρόβλημα browser ξεκίνησε ανοίγοντας μια σελίδα με οδηγούς windows 8 για το laptop, από τη μια στιγμή στην άλλη άρχισαν τα αναγκαστικά κλεισίματα... δεν ξέρω αν είναι ιός ή κάτι παρόμοιο, avast και avg δεν βρίσκουν τίποτα... αλλά επειδή κάνω κάποιες μικρές παραγγελίες μέσω κινητού και paypal είπα να το προσέξω το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα