σπατούρνος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αγόρασα αυτό το δίσκο: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Caviar-Blue-1%CE%A4B-HDD-3-5-WD10EZEX.htm έχω αυτή τη μητρική: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3-HDMI.htm η οποία έχει δύο υποδοχές για sata 3, στην πρώτη ήταν συνδεδεμένος ήδη ένας δίσκοςκαι ακριβώς δίπλα της συνέδεσα τον καινούριο (παραπάνω) που αγόρασα τώρα.Το πρόβλημα είναι οτι ενώ ο καινούριος δίσκος είναι ορατός στο device manager και τα windows με πληροφορούν πως "working properly", στο windows explorer μού εμφανίζει μόνο τον παλιό δίσκο. Έχει ο δίσκος κάποιο πρόβλημα, ή επειδή εγώ έχω να συνδέσω δίσκο καμμια δεκαετία παραλείπω κάτι καθοριστικό;
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πας στο control panel -> system and security -> administrative tools -> computer management -> disk management , μετα βρίσκεις τον δίσκο σου τον καινούργιο δεξί κλικ τον κανεις format και ετσι θα δημιουργήσει και partition και θα στον εμφανίσει κανονικά μετα.
σπατούρνος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, σούπερ άμεσος : ) το βρήκα αυτό που λες, μόνο πες μου τι να επιλέξω στο φορμάτ, mbr η gpt ;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, σούπερ άμεσος : ) το βρήκα αυτό που λες, μόνο πες μου τι να επιλέξω στο φορμάτ, mbr η gpt ; mbr
σπατούρνος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ για την ανοχή : )
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 mbr βάλε , φυσιολογικά θα στο κανει format θα πάρει γράμμα και θα στο εμφανίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα