Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με youtube σε tablet.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα στο tablet της υπογραφής μου με έκδοση Android 4.1.2 έκανα αναβάθμιση το youtube και από τότε όταν βάζω ένα βίντεο σε full screen δεν μου εμφανίζει την μπάρα από κάτω. Είναι γενικό το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από veteranos123
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατα ποσο θα σε βοηθησω δεν ξερω

ειμαι στην 4.1.1 στο xperia tablet s και δεν εχω τετοιο προβλημα,με την εφαρμογη youtube στην τελευταια ενημερωση κιολας.

κατα ποσο θα σε βοηθησω δεν ξερω

ειμαι στην 4.1.1 στο xperia tablet s και δεν εχω τετοιο προβλημα,με την εφαρμογη youtube στην τελευταια ενημερωση κιολας.

υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω την εφαρμογή πριν το update μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα? Να δοκιμάσω επανεγκατάσταση?

πηγαινε απο τις ρυθμισεις στην καρτελα εφαρμογες και βρες το youtube,αν πατησεις πανω της θα σου πει καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων.Χτυπα το και το γυρναει στην εργοστασιακη μορφη εκτος κ αν η 4.1.2 εχει σαν "εργοστασιακη" την τελευταια εκδοση :fear:

• Like 1

πηγαινε απο τις ρυθμισεις στην καρτελα εφαρμογες και βρες το youtube,αν πατησεις πανω της θα σου πει καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων.Χτυπα το και το γυρναει στην εργοστασιακη μορφη εκτος κ αν η 4.1.2 εχει σαν "εργοστασιακη" την τελευταια εκδοση :fear:

Το γύρισα στην παλιά του έκδοση. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...