minoras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνω που πάω να περάσω win7 μου βγάζει το παρακατω μηνυμα
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως το συγκεκριμένο δισκάκι που χρησιμοποιείς για την εγκατάσταση εχει καποιο πρόβλημα η δεν ειναι γραμμένο σωστά , το εχεις ξανα δοκιμάσει ? 1
minoras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει καποιο προβλημα,μαλιστα δοκιμαζω 2 διαφορετικα !μηπως φταιει ο σκληρος ;;
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ίσως να φταίει ο δίσκος τοτε , πριν ηταν κομπλε η ειχες πρόβλημα στα windows ? Κατέβασε αν θέλεις το hiren cd http://www.hirensbootcd.org/download/ και μετα κανε ενα έλεγχο στον δίσκο με το Hard Disk Sentinel
A_panM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα λάπτοπ ενός φίλου.Αυτό που φταίει είναι ο σκληρός δίσκος.Και checkdisk να κάνεις δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι, τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα.Άλλαξα τον σκληρό δίσκο και όλα ΟΚ!!!
minoras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βρω δισκο που να ταιριαζει γεωμετρικα με τον παλιο θα πρεπει να βρω κ drivers μετα;
A_panM Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο είναι το λαπτοπ σου? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
MauMaus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βρω δισκο που να ταιριαζει γεωμετρικα με τον παλιο θα πρεπει να βρω κ drivers μετα; τι να κανει ???
A_panM Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι hp pavilion του 2005! DV9000 Δεν υπάρχει πρόβλημα αγοράζεις έναν 2,5αρι δίσκό και του βάζεις... www.youtube.com/watch?v=B3tAGVzCS7w
minoras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχω δοκιμασει με νεο δισκο ακομα!το βιντεακι το ειχα δει,κανα 50άρι να υπολογίζω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα