Cloud_7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, μια βοήθεια όποιος μπορεί θα ήμουν υπόχρεος. Σήμερα αναβάθμισα το σύστημα στη μητρική του τίτλου (rev3) και δεν μπορώ να μπω στα windows μετά το booting. Συγκεκριμένα, μόλις μου δείχνει το logo των windows 7 η εικόνα κολλάει κι έπειτα κάνει επανεκκίνηση. Το λειτουργικό είχε εγκατασταθεί σε ένα socket 775 χωρίς υποστήριξη ahci. Μπήκα στο bios και έβαλα ide mode για τους σκληρούς, έβγαλα όποια άλλη συσκευή & hdd αφήνοντας μόνο τον ssd και δυστυχώς πάλι τα ίδια.... Θα ήθελα να αποφύγω το format με κάθε κόστος, οποιοδήποτε tip σχετικά με το bios σε περίπτωση που μου διέφυγε κάτι ή ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν ευπρόσδεκτο.
adtakhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από την στιγμή που άλλαξες πλατφόρμα και πήγες από intel σε AMD !! Από εξωτερικό memoey controller σε εσωτερικό = επεξεργαστή !! Από FSB σε HT κ.λ.π. πρέπει να κάνεις FORMAT για να δουλέψει .... Αν πήγαινες από παλαιό AMD σε νέο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαζόσουν !
Cloud_7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από την στιγμή που άλλαξες πλατφόρμα και πήγες από intel σε AMD !! Από εξωτερικό memoey controller σε εσωτερικό = επεξεργαστή !! Από FSB σε HT κ.λ.π. πρέπει να κάνεις FORMAT για να δουλέψει .... Αν πήγαινες από παλαιό AMD σε νέο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαζόσουν ! Damn it, μου έκανες την καρδιά περιβόλι..... Τέσπα, αρχίζω το format & καλό μου κουράγιο. Ευχαριστώ! edit: ξέχασα να αναφέρω ότι έβαλα έναν velociraptor hdd στον οποίο είχα πάλι windows 7 64άρια και το σύστημα μπούταρε κανονικά από την Gigabyte. Κι αυτός είχε εγκατασταθεί σε σόκετ 775. Αυτό πώς εξηγείται, έχει σχέση που δεν είναι ssd?
gsa-electronics Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν κανεις φορματ και στεισης το συστημα σου να προσεξεις τα USB 3.0 σ' αυτη την μητρικη γιατι εχουν προβληματα, το συγκεκριμενο τσιπακι που φορανε ειναι προβληματικο. μιλαω εκ πειρας, κι αλλωστε αν κανεις μια αναζητηση στο γκουγκλε θα το δεις. σου ευχομαι παντως να μην εχεις θεμα, αλλα αν δεις κατι πηγαινε την πισω για αλλαγη αλλης μαρκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα