Προς το περιεχόμενο

Space Hulk: Deathwing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο campaign πως είναι από άποψη στόρυ και gameplay? Έχει καμιά υποτυπώδης εξερεύνηση του Space Hulk για κανένα μυστικό (όπως upgrades και όπλα σε στυλ Doom) ή είναι απλώς άδειοι χώροι?

Δημοσ.

Δεν το έπαιξα, αλλα απο τα reviews που είδα λεω ποτέ θα βγάλουν αντίστοιχο για Aliens (ACM done right)

Το πρόβλημα ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια ειναι το ΑΙ που ειναι για τα μπάζα, με το ουσιαστικό challenge να εχει να κάνει με το ποσό HP εχει ο κάθε εχθρός.

Δυστυχώς το ΑΙ ειναι σχεδόν στάσιμο για χρόνια..

Δημοσ.

Πέφτει στα 20+ fps με 1080. Βασικά έχει το ίδιο πρόβλημα με το Vermintide, όταν λέει hello το horde λες bb στα fps. Σε summer sale όμως ένα co-op θα το τιμήσω.

Βέβαια ο Mack (worth a buy) δεν είχε κάποιο πρόβλημα ως τωρα. Αλλα αν εχει η πλειοψηφία, προφανώς ειναι unoptimised.

Πάντως οπως το κόβω απο τα βίντεο, νομιζω οτι όσοι ευχαριστηθήκαμε το Alien Swarm, θα ευχαριστηθούμε και αυτο.

Δημοσ.

20 fps ?? σε τι αναλυση ? :huh:

Δεν έχω ιδέα και δεν γραφει στο about.

Φαντάζομαι Αθανάσιος μιλάς για το general style, γιατί δεν έχει παντελώς καμια σχέση το gameplay, φάση L4D, Vermintide.

Δημοσ.

Με ανάλυση 1920x1080 και άπαντα τα settings στο τέρμα, έχω σταθερά 30-35fps (το σύστημά μου είναι στην υπογραφή μου) τα οποία που και που πέφτουν προσωρινά στα 25 όταν μπαίνω σε καινούριο χώρο που πρέπει να φορτωθεί. Γενικά, καλή ατμόσφαιρα αλλά τα γραφικά είναι έτσι και έτσι, δεν είναι άσχημα απλά τίποτα το συγκλονιστικό. Στη 2η πίστα είμαι τώρα γιατί το είχα παρατήσει λίγες μέρες.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...