Προς το περιεχόμενο

Κάντε ένα διάλειμμα, κάντε ένα Android 4.4 KitKat

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μήπως αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτή την έκδοση θα κάνει καιρό να βγει άλλη?

αυτό δεν είναι στάνταρ

μπορέι να έχει προβλήματα και να βγει μια 4.4.1 πχ 

πάντως συνήθως βγάζουν μια νέα έκδοση (major ή minor update) κάθε φορά που βγάζουν νέο nexus

η 4.3 βγήκε μόνο και μόνο για το νέο nexus 7 δεν είχε τόσο σημαντικές αλλαγές, θα μπορούσαν να μπουν σε νέα έκδοση

το θέμα είναι ότι τώρα θα βγάλουν έκδοση με νέο όνομα , οπότε θα είναι major update

αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κωδικός δε γίνεται 5, αλλά παραμένει 4.x.x και αυτό δε με προϊδεάζει για ριζικές αλλαγές

το android είναι περίπου το ίδιο εδώ και 2 χρόνια και το μόνο που γίνεται είναι διάφορα tweaks , σημαντικά μεν πολλές φορές, αλλά δεν έχουμε δραστικές αλλαγές και καινοτομία..

μακάρι να κάνω λάθος και το kit kat να έχει σημαντικές αλλαγές και να μην είναι μόνο ένα επικοινωνιακό τρικ ή απλά μια νέα έκδοση για το νέο (ή νέα αν παρουσιάσουν και νέο nexus 10 ) μοντέλο τους 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει είναι βλακεία, όμως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα 

πέρα από το ότι έχει διορθωθεί αρκετά το πράγμα, μπορείς να δικαιολογείς κάποιες τέτοιες μικροβλακείες για όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες που σου δίνει το android

επίσης αν δε θες να παίζεις με custom roms, δοκίμασε τουλάχιστον κάποιον custom kernel (αφού ρίξεις το απαραίτητο διάβασμα και φυσικά κάνεις backup αν κάτι πάει στραβά) 

συνήθως αυτό είναι αρκετό για να κάνει το κινητό σου να πετάει 

βέβαια επειδή δοκίμασα και τελείως στοκ 4.3 πάει σίγουρα πιο καλά από ότι πήγαινε η στοκ  4.2 αλλά με πειραγμένο kernel κερδίζεις σίγουρα το κάτι παραπάνω 

από τότε που πήρα απόφαση να μην έχω τελείως στοκ android της google όπως έκανα τους πρώτους μήνες τα προβλήματα αυτής της φύσης μειώθηκαν στο ελάχιστο παρότι έχω ακόμα διπύρηνο κινητό 

και όντως βλέπω άλλα τετραπύρηνα που σέρνονται αδικαιολόγητα σε σχέση με τη δική μου αρχαιολογία (πλέον)

Έχω και ένα defy (green lens)(stock 2.2 μετά από πολλά) όπως επίσης και ένα galaxy s (cyanogenmod), και έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά εγώ μιλάω για ένα smartphone ως έχει....Δεν υπάρχει χρόνος για "πειράματα". Σίγουρα σου προσφέρει πολλά αλλά νομίζω το να έχεις μία smooth εμπειρία θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα...

Anyway, thanx για τα info και καλή συνέχεια!!! :)

Έχω και ένα defy (green lens)(stock 2.2 μετά από πολλά) όπως επίσης και ένα galaxy s (cyanogenmod), και έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά εγώ μιλάω για ένα smartphone ως έχει....Δεν υπάρχει χρόνος για "πειράματα". Σίγουρα σου προσφέρει πολλά αλλά νομίζω το να έχεις μία smooth εμπειρία θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα...

Anyway, thanx για τα info και καλή συνέχεια!!! :)

ναι το ζητούμενο είναι να είναι τέλειο out of the box και ακόμα και αν δεν είναι τέλειο το n4 είναι σίγουρα από τις καλύτερες περιπτώσεις που μπορείς να έχεις σε αυτή τη πλατφόρμα

αν όμως αυτό δε σου φτάνει και θες το κάτι παραπάνω πρέπει να ψαχτείς

κι εγώ παλιά δεν είχα όρεξη για τέτοιους πειραματισμούς, όμως τελικά μου φάνηκαν χρήσιμοι (όχι μόνο για smoothness, αλλά γενικά για να κάνω το κινητό μου όπως θεωρώ εγώ σωστό) 

επίσης και nexus να έχεις κάποια στιγμή η google θα σε παρατήσει και όταν γίνει αυτό πρέπει να μπορείς να κάνεις τα κουμάντα σου

εγώ πάντως περιμένω τώρα που το galaxy nexus έπιασε 2ετια να παρατηθεί όπως έγινε και με το nexus s πέρισυ

μακάρι να κάνω λάθος, αλλά είμαι έτοιμος και για αυτή τη περίπτωση και μετά υποστήριξη μόνο από xda 

Καλά,περίπου 23-24 Ιουλίου δεν ανακοινώθηκε το 4.3; Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν να αναφέρουν το 4.4.

Καλά,μη κλάψεις κιόλας

...πολύ σοβαρή απάντηση.

Ευχαριστώ πάντως,για την απάντηση στο παλικάρι που έκατσε έστω να γράψει για αυτό που ρώτησα.

Η χειρότερη ιδέα να συνεργαστεί με τη Nestle και μάλιστα να δώσει το όνομα του συγκεκριμένου προιόντος.Για όσους δεν το ξέρουν η kit kat φτιάχνεται από φοινικέλαιο,παράγωγο δέντρων,ως αποτέλεσμα αποψίλωσης ταιράστιων εκτάσεων τροπικών δασών,κυρίως της Ινδονησίας!Η kit kat θεωρείται υπεύθυνη για πολύ μεγάλη καταστροφή μέρους της χλωρίδας και πανίδας της Ινδονησίας.Toπικές φυλές που ζούσαν χιλιάδες χρόνια μέσα στα δάση,αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης..Η Greenpeace μπουκοτάρει εδώ και πολλά χρόνια την kitkat της Νestle.Κάτι τέτοιες άπληστες εταιρίες,που ρουφάνε αδηφάγα τους πόρους του πλανήτη έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα της ταιράστιας κλιματικής αλλαγής που υφιστάμεθα σήμερα,σε παγκόσμιο επίπεδο.ecard-kitkat-killerbunny.jpg

Καλά δεν είναι μόνο η Nestle, πάρα πολλές εταιρίες και πάρα πολλά προϊόντα επίσης. Και στα Goodys αν προσέξεις σε φοινικέλαιο τηγανίζουν τις πατάτες. Βέβαια ναι τα οικολογικά προβλήματα είναι πολλά όπως λες και στη χλωρίδα και στην πανίδα. http://www.eid.org.gr/index.php/site/article/foinikelaio-to-amfilegomeno-ladiΕμένα μου τη σπάει περισσότερο το μονοπώλιο που έχει εγκαθιδρύσει και οι μηχανισμοί που έχει από πίσω στην Ελλάδα (κάτι αντίστοιχο με τις μπύρες πριν λίγα χρόνια) .Αλλά έχει και τις κατάλληλες πλάτεςνα προχωρήσει για "ανάπτυξη".

Η χειρότερη ιδέα να συνεργαστεί με τη Nestle και μάλιστα να δώσει το όνομα του συγκεκριμένου προιόντος.

Για όσους δεν το ξέρουν η kit kat φτιάχνεται από φοινικέλαιο,παράγωγο δέντρων,ως αποτέλεσμα αποψίλωσης ταιράστιων εκτάσεων τροπικών δασών,κυρίως της Ινδονησίας!

Η kit kat θεωρείται υπεύθυνη για πολύ μεγάλη καταστροφή μέρους της χλωρίδας και πανίδας της Ινδονησίας.Toπικές φυλές που ζούσαν χιλιάδες χρόνια μέσα στα δάση,αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης..

Η Greenpeace μπουκοτάρει εδώ και πολλά χρόνια την kitkat της Νestle.

Κάτι τέτοιες άπληστες εταιρίες,που ρουφάνε αδηφάγα τους πόρους του πλανήτη έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα της ταιράστιας κλιματικής αλλαγής που υφιστάμεθα σήμερα,σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατσε για να συνενοηθουμε. Τις σοκολατες που φτιαχνει η Nestle της τρωει καποιος η τις φτιαχνει και τις πεταει? Μμμμ, μαλλον καποιος τις τρωει σωστα? Αμα τις πεταγε, λες να συνεχιζε να "καταστρεφει μεγαλο μελος της χλωριδας και μπλα μπλα μπλα" η να σταματαγε και να ασχολουταν με την κλωστουφαντουργια? Αν για να μην "καταστρεφει την πανιδα και λοιπα συμπραγκαλα" αυριο ξαφνικα η αγαπημενη σου σοκολατα εκανε 10 ευρω παλι δεν θα τους εκραζες που πουλανε τοσο ακριβα?

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...