Προς το περιεχόμενο

Κάντε ένα διάλειμμα, κάντε ένα Android 4.4 KitKat

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@nfeel Νοbody cares on this planet.

Δεν ξέρω πως να το εκλάβω αυτό.

Πάντα μου άρεσαν οι μεστές αναρτήσεις όμως,ατόμων που νιώθουν την ανάγκη να αναδείξουν την προσωπικότητά τους με εκφράσεις όπως "σε κανέναν δεν αρέσει το χ.. η το ψ" ,η "nobody does this..or that",που εμφανίζουν το άτομο να εκπροσωπεί ένα γενικότερο σύνολο πέρα από τον εαυτό του.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το γενικο συνολο δεν ενδιαφερεται για το τι κανει η Νεστλε στο περιβαλλον, αρκει να εχει την κιτκατ σοκολατα του να τρωει, και το αντροιντ του να παιζει κανα ανγκρι μπερντς και να μιλαει στο τουιτερ.

νεσπα;

• Like 1

Το Κ ειναι οντως δυσκολο γραμμα να βρεις ονομασια γλυκου. Το Key Lime Pie χαλια ηταν. Απο το L και μετα λογικα δεν θα εχουν προβλημα

Φυσικα και εγω στη θεση της nestle δεν θα ζητουσα χρηματα. Το οτι ξανα εφερε στο νου τοσων καταναλωτων τη συγκεκριμενη σοκολατα ειναι αρκετη ανταμοιβη

• Like 1

Αντε και το android 5 με όνομα windows! Στερευουν από ιδέες μου φαίνεται ! Μετά τον πόλεμο περί ομοιότητες κινητών θα αρχίσει και ο πόλεμος "ίδιων" διαφημίσεων και ονομάτων!

Δε μου άρεσε που χρησιμοποιει brand ονομα.
Σα να στερευουν απο ιδεές δείχνει, η να εχουν ανάγκη τη διαφημιση/χρηματα

Γλυκά υπάρχουν....τεσπα

Kourabies

Kunefe

κτλ κτλ

• Like 1

Καλά,περίπου 23-24 Ιουλίου δεν ανακοινώθηκε το 4.3; Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν να αναφέρουν το 4.4.

δεν παίζει να μου απαντήσει κανείς ε;

Καλά,μη κλάψεις κιόλας

Δεν ξέρω, εγώ έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο android...Έχει αρχίσει και μου θυμίζει λίγο intel σε εποχές pentium, λίγο windows....Κακή διαχείριση μνήμης να το πω? Ίσως να κάνω λάθος. Βλέπω πάντως ότι σε οποιαδήποτε συσκευή (ακόμα και nexus 4 με vanilla καταστάσεις) μετά από κανά δυο μήνες χρήση η συσκευή αρχίζει και laggάρει άσχημα. Εγώ προσωπικά είχα sIII, κολλητός nexus 4 και άλλοι φίλοι διάφορα κινητά. Σίγουρα στα samsung ήταν πιο έντονο το πρόβλημα αυτό. Και αυτό που δεν μου αρέσει είναι αυτή η λογική που είπα πιο πάνω παλαιότερων εποχών όπου αντί να διορθώσουμε δυο πράγματα ντουμπανιάζουμε τα specs...Σας πληροφορικάριος αυτό έρχεται αντίθετα με την δική μου αντίληψη...Μου άρεσε αυτό το project butter που είχαν ξεκινήσει στο jelly bean (και ήταν όντως αρκετά καλύτερα τα πράγματα) αλλά μου φαίνεται ότι δεν συνέχισαν στην ίδια λογική...

Όλα αυτά είναι η "γεύση" που μου έχει μείνει τώρα τελευταία η οποία σίγουρα δεν είναι σοκολατένια!!! Πιο πολύ σε λεμόνι μου πάει!!! :P

. Βλέπω πάντως ότι σε οποιαδήποτε συσκευή (ακόμα και nexus 4 με vanilla καταστάσεις) μετά από κανά δυο μήνες χρήση η συσκευή αρχίζει και laggάρει άσχημα.  

αυτό υποτίθεται διορθώθηκε με τη πρόσφατη 4.3 όπου έβαλαν trim 

Αυτό μένει να το δω γιατί το πέρασμα στην 4.3 το έκανα πριν καμιά βδομάδα. Μακάρι...δεν μου πάει ρε παιδί μου 4πύρηνα με 2gb μνήμη να βλέπω και το ελάχιστο lag....Είναι σαν να έχω bugatti κα να με κοντράρει ένα golf!!!

Αυτό μένει να το δω γιατί το πέρασμα στην 4.3 το έκανα πριν καμιά βδομάδα. Μακάρι...δεν μου πάει ρε παιδί μου 4πύρηνα με 2gb μνήμη να βλέπω και το ελάχιτο lag....Είναι σαν να έχω bugatti κα να με κοντράρει ένα golf!!!

εντάξει είναι βλακεία, όμως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα 

πέρα από το ότι έχει διορθωθεί αρκετά το πράγμα, μπορείς να δικαιολογείς κάποιες τέτοιες μικροβλακείες για όλες τις υπόλοιπες δυνατότητες που σου δίνει το android

επίσης αν δε θες να παίζεις με custom roms, δοκίμασε τουλάχιστον κάποιον custom kernel (αφού ρίξεις το απαραίτητο διάβασμα και φυσικά κάνεις backup αν κάτι πάει στραβά) 

συνήθως αυτό είναι αρκετό για να κάνει το κινητό σου να πετάει 

βέβαια επειδή δοκίμασα και τελείως στοκ 4.3 πάει σίγουρα πιο καλά από ότι πήγαινε η στοκ  4.2 αλλά με πειραγμένο kernel κερδίζεις σίγουρα το κάτι παραπάνω 

από τότε που πήρα απόφαση να μην έχω τελείως στοκ android της google όπως έκανα τους πρώτους μήνες τα προβλήματα αυτής της φύσης μειώθηκαν στο ελάχιστο παρότι έχω ακόμα διπύρηνο κινητό 

και όντως βλέπω άλλα τετραπύρηνα που σέρνονται αδικαιολόγητα σε σχέση με τη δική μου αρχαιολογία (πλέον)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...