Προς το περιεχόμενο

Κάντε ένα διάλειμμα, κάντε ένα Android 4.4 KitKat

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι έτσι τα στρωσίματα καήκαμε....(είχα s3,έχω oppo find 5).Δεν θέλω μήλα και γλύκα,μαγειρεύω και μόνος μου,λειτουργικό σωστό θέλω,απλά.

Αν ειχες και προβλημα με το oppo τι να πω, εμενα δεν μου εχει τυχει να συναντησω προβλημα απο την 4.1 και πανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειχες και προβλημα με το oppo τι να πω, εμενα δεν μου εχει τυχει να συναντησω προβλημα απο την 4.1 και πανω

Κακά τα ψέμματα με το android 4 άλλαξαν πολλά,αλλά πιστεύω ότι ακόμη πρέπει να γίνουν και πολλά.Δεν είναι τυχαίο και κατά την γνώμη μου δεν φταίνε μόνο οι εταίριες(samsung,htc,sony κτλ κτλ) για λαγκαρίσματα που βλέπουμε ακόμη και σε δυνατά μηχανήματα.

Πάντως να ξέρεις ότι σχετικά με το software που φοράει το oppo(είτε stock είτε custom) τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο παρουσιάζονται σε διάφορα blogs και forum.

αντε παιδια μολις τελειωσουμε με ολα τα γλυκα που θα μας ερθουν για τα ονοματα ας πουμε και τιποτα για το τι ακουγεται και το πως θα ειναι το νεο λειτουργικο ...

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει το ονμα ... μαπες ειναι ολα τα ονοματα που βγαζει η google ... το θεμα ειναι να αλλαξουν καποια πραγματα και να γινει το android ακομη καλυτερο ....

Δε φταίει η έκδοση του Android αν ο κάθε κατασκευαστής βάζει τη μάνα του και τον πατέρα του (προγράμματα) να τρέχουν από πίσω, βαραίνοντας το σύστημα και καταλανώνοντας επιπλέον ram. 

Να που έγκειται η εμπειρία του pure android στα Nexus phones.

• Like 2

Προφανως! Γι αυτο παραπανω προτεινα το ονομα Xalvas για την επομενη εκδοση!
Μπορει να ειναι πολυ sugary και smooth για τα κινητα που απλα...να μπορει να τα τρεχει το λογισμικο με ολα τα νεα feature μεχρι και σε... Χαλβαδες κινητα!
Ειναι κατι που πρεπει να ξεκινησει να γινεται στα κινητα.
Εχω ακομα ενα 3GS που τρεχει τελεια.
Γιατι το HTC Magic μου σερνετε? ΟΕΟ? -,-
Δωστε χαλβα στο λαο! :)

• Like 1

Ρε συ ειναι τελειο!

Μονο που ειδα το Σοκολατενιο Ρομποτακι,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΗΣΩ!

Φοβερη Ιδεα και πιστεψτε με Θα βγαλουν απο τη διαφημηση ετσι και αλλιως λεφτα ΚΑΙ οι δυο! 

Ας το πουν και glikaki tis katinas δεν δίνω δεκάρα....Ας αφήσουν τις π@π@ριές και τα αστειάκια λοιπόν εκεί στην google και ας ασχοληθούν σοβαρά μήπως και στρώσει καθόλου το ρημάδι το λειτουργικό.

Μ αρεσει η μιζερη αποψη σου οτι το λειτουργικο δεν ειναι καλό επειδη «παιζουν» με τα ονοματα...

Δηλαδή μια εταιρία με τρισεκατομμύρια ενεργητικό, με δεκαδες χιλιάδες υπάλληλους ασχολείται με το επόμενο όνομα και βαριέται να βελτιώσει το -ήδη τέλειο- android..

Έτσι... ισοπέδωση ρε! Δώσε!!!

Ποοο ρε γ@μοτο!!! Ποσο κομπλεξικοι ειστε καποιοι εδω μεσα!!! Πραγματικα εμενα μου αρεσε πολυ η ιδεα με το κιτκατ!!! Καλα εκανε και τα παντρεψανε με την εταιρια ,απο το να φωναζουμε την επομενη εκδοση RX45 καλυτερα το γλυκο :P ...γουστο τους καπελο τους!!! Ωστοσο το αστειο ειναι οτι καποιοι απο εσας διχνεται με το δαχτυλο λες και ο προγραμματιστης αντι να φτιαχνει το λογισμικο καθετε και σκεφτεται τι ονομα να δωσει στην επομενη εκδοση....Ελεος δηλαδη!!! Υπαρχει ολοκληρο managment πισω απο καθε πραξη!!!! 

ελεος με το τρολλαρισμα.σβηστηκαν ολα τα ασχετα posts.γελασαμε μια γελασαμε δυο.μετα χανετε το Humor

επειδή έχασα επεισόδια , το δικό μου ποστ γιατί σβήστηκε; ήταν άσχετο με το θέμα; 

ειλικρινής απορία ήταν πώς γίνεται να χρησιμοποιήσουν ένα brandname άλλου προϊόντος και όχι απλά όνομα γλυκού όπως θα γινόταν με το key lime

προφανώς και για τη διαφήμιση είναι η απάντηση, απλά δεν παύει να είναι κάτι που δεν έχουν ξανακάνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...