Προς το περιεχόμενο

mousepad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα ενα καλο mousepad γυρω στα 20-30 ευρω. Μην μου προτεινεται razer goliathus καθως βρομιζουν ευκολα και οσους τροπους εχω δοκιμασει δεν καθαριζουν(δεκτες προτασεις για το πως θα το καθαρισω μηπως γλυτωσω τιποτα )

Δημοσ.

Ναι με μαλακο πανάκι , οχι δεν ξεβάφει εχει σκληρή επιφάνεια το συσγκεκριμένο αλλα και με λιγο νεράκι κομπλέ ειναι

Δημοσ.

Οχι δεν κανει κατι στο ποντίκι ισα ισαι εχει πολυ καλη επαφή / πρόσφηση , το ποντίκι μου ειναι ενα razer lachesis.

Εντάξει αναλογα την χρήση που του κανεις αν το λιώνεις θέλει 1 - 2 φορές καθάρισμα την εβδομάδα

Δημοσ.

Οχι δεν κανει κατι στο ποντίκι ισα ισαι εχει πολυ καλη επαφή / πρόσφηση , το ποντίκι μου ειναι ενα razer lachesis.

Εντάξει αναλογα την χρήση που του κανεις αν το λιώνεις θέλει 1 - 2 φορές καθάρισμα την εβδομάδα

σκληρό και δεν τρώει τα ποδαράκια; μου κάνει εντύπωση 

Δημοσ.

Μεχρι στιγμής οσα χρόνια το εχω μαζι με το ποντίκι τα ποδαράκια του ειναι κομπλε.

Edit : Εντάξει δεν ειναι οπως οταν πήρα το mouse αλλα μια χαρα κρατάνε ακομα αλλιως θα τα ειχα αλλάξει τα ποδαράκια του mouse (πλαστικά)

Δημοσ.

Λοιπον εκανα μερικα πειραματα στο παλιο goliathus .Εκτος απο το νερο εξισου καλη δουλεια εκανε το conditioner.Αλλα οτι και να εκανα η επιφανεια του παρεμεινε αρκετα σκληρη

Edit: σου ξεβαφει με το νερο καθολου ?

Δημοσ.

Όχι με το νεράκι δεν ξεβάφει ουτε με το οινόπνευμα , βέβαια μην φανταστείς οτι βάζω πολυ , λιγο σε ενα πανάκι

Δημοσ.

Εγω το goliathus το κανω 1 φορα τη βδομαδα με χαρτι κ λιγο azax. Δεν παθαινει τιποτα.. Mousepad ειναι οχι αυτοκινητο.. Απλες και γρηγορες διαδικασιες.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμής οσα χρόνια το εχω μαζι με το ποντίκι τα ποδαράκια του ειναι κομπλε.

Edit : Εντάξει δεν ειναι οπως οταν πήρα το mouse αλλα μια χαρα κρατάνε ακομα αλλιως θα τα ειχα αλλάξει τα ποδαράκια του mouse (πλαστικά)

εγώ απόφάσισα να το γυρίσω σε μαλακό mousepad κυρίως λόγω αυτού

βέβαια όπως λέει και ο ts λερώνονται πολύ πιο εύκολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...