toavepa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια θα ηθελα ενα καλο mousepad γυρω στα 20-30 ευρω. Μην μου προτεινεται razer goliathus καθως βρομιζουν ευκολα και οσους τροπους εχω δοκιμασει δεν καθαριζουν(δεκτες προτασεις για το πως θα το καθαρισω μηπως γλυτωσω τιποτα )
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δες το destructor αυτο εχω και εγώ http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=56376 , ειναι βέβαια λιγο πιο ακριβό αλλα αξίζει , εγω το καθαρίσω με λιγο οινόπνευμα η νεράκι
toavepa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν σου ξεβαφει με το οινοπνευμα ?Με μαλακο πανι να υποθεσω?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι με μαλακο πανάκι , οχι δεν ξεβάφει εχει σκληρή επιφάνεια το συσγκεκριμένο αλλα και με λιγο νεράκι κομπλέ ειναι
toavepa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 βρομιζει ευκολα ?Σου γρατζουναει το ποντικι καθολου ?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δεν κανει κατι στο ποντίκι ισα ισαι εχει πολυ καλη επαφή / πρόσφηση , το ποντίκι μου ειναι ενα razer lachesis. Εντάξει αναλογα την χρήση που του κανεις αν το λιώνεις θέλει 1 - 2 φορές καθάρισμα την εβδομάδα
toavepa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχεο περιπτωση να κανω ζημια στο καθαρισμα αν το κανω με δυναμη ?(η παραγγελεια εγινε)
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι δεν κανει κατι στο ποντίκι ισα ισαι εχει πολυ καλη επαφή / πρόσφηση , το ποντίκι μου ειναι ενα razer lachesis. Εντάξει αναλογα την χρήση που του κανεις αν το λιώνεις θέλει 1 - 2 φορές καθάρισμα την εβδομάδα σκληρό και δεν τρώει τα ποδαράκια; μου κάνει εντύπωση
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι στιγμής οσα χρόνια το εχω μαζι με το ποντίκι τα ποδαράκια του ειναι κομπλε. Edit : Εντάξει δεν ειναι οπως οταν πήρα το mouse αλλα μια χαρα κρατάνε ακομα αλλιως θα τα ειχα αλλάξει τα ποδαράκια του mouse (πλαστικά)
toavepa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον εκανα μερικα πειραματα στο παλιο goliathus .Εκτος απο το νερο εξισου καλη δουλεια εκανε το conditioner.Αλλα οτι και να εκανα η επιφανεια του παρεμεινε αρκετα σκληρη Edit: σου ξεβαφει με το νερο καθολου ?
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι με το νεράκι δεν ξεβάφει ουτε με το οινόπνευμα , βέβαια μην φανταστείς οτι βάζω πολυ , λιγο σε ενα πανάκι
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω το goliathus το κανω 1 φορα τη βδομαδα με χαρτι κ λιγο azax. Δεν παθαινει τιποτα.. Mousepad ειναι οχι αυτοκινητο.. Απλες και γρηγορες διαδικασιες.
toavepa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 παντως παρατηρησα οτι στα σημεια που ειχε βρομισει ειναι αρκετα πιο σκληρο απο το υπολοιπο
qsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι στιγμής οσα χρόνια το εχω μαζι με το ποντίκι τα ποδαράκια του ειναι κομπλε. Edit : Εντάξει δεν ειναι οπως οταν πήρα το mouse αλλα μια χαρα κρατάνε ακομα αλλιως θα τα ειχα αλλάξει τα ποδαράκια του mouse (πλαστικά) εγώ απόφάσισα να το γυρίσω σε μαλακό mousepad κυρίως λόγω αυτού βέβαια όπως λέει και ο ts λερώνονται πολύ πιο εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα