Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κατεβάζεις το hotspot shield τη free έκδοση, μόλις το τρέξεις, θα σου αλλάξει την ip αλλά θα σου πετάει και διαφημίσεις αφού είναι free. μετά πας στο άλλο λινκ που σου έδωσα να δεις από που θα είναι η καινούρια σου ip πληροφοριακά και μόνο για να ξέρεις, αν πας τώρα θα σου βγάλει greece, με το πρόγραμμα κάπου στο usa . Μόλις τελειώσεις τη δουλειά σου το κλείνεις το πρόγραμμα γιατί άμα μπαίνεις με proxy θα έχεις και πιο αργή ταχύτητα εννοείται. και προσοχή κατά την εγκατάσταση μη ξεχάσεις να ''ξετικάρεις'' και κάποια άλλα προγράμματα διαφημιστικά που πιθανό να σου ζητήσει να εγκαταστήσεις μαζί.Πες μου αν σου λειτούργησε.. όσες φορές έχω φάει μπαν πάντα μου δουλεύει. Ακόμα και σε sites όπως netflix που είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και σε κάποιες άλλες χώρες το κατεβασα το εκανα install και μετα η τοπικη συνδεση δε μπορουσε να πραγματοποιηθει. το IP ομως που το τσεκαρα απο cmd ειχε αλαξει.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 forthnet. την IP τη τσεκαρω γραφοντας ipconfig στο cmd. ετσι βλεπεις την Lan ip οχι την wan οποτε λογικο να ειναι η ιδια.στην forthnet σε 5 λεπτα κλειστο το ρουτερ σιγουρα αλλαζεις Io Κι εγώ που δεν έχω static ip όταν με έκαναν ban έκανα ένα reset στο ρούτερ και τίποτα...μόνο με vpn proxies όπως το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω έκανα τη δουλειά μου τοτε δεν εφαγες/φαγατε ban μονο στην ip.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γίνεται να φάει ban στη MAC Address?? δεν ξερω αλλα h mac address αλλαζει με διαφορα προγραμματα.απλα δεν ξερω αν την βλεπουν και αν την βλεπουν λογικα βλεπουν του ρουτερ οχι του Pc.
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι βλεπεις την Lan ip οχι την wan οποτε λογικο να ειναι η ιδια.στην forthnet σε 5 λεπτα κλειστο το ρουτερ σιγουρα αλλαζεις Io τοτε δεν εφαγες/φαγατε ban μονο στην ip. οντως εχει δικιο..τωρα μπηκα απο dsldevice.lan και βρηκα την IP.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οντως εχει δικιο..τωρα μπηκα απο dsldevice.lan και βρηκα την IP. απλα σε forthnet αμα το κλεισεις και το ανοιξεις μετα απο 5 λεπτα δεν παιρνεις την ιδια.αν εσυ πηρες την ιδια μετα απο 7 λεπτα ε πηγαινε παιξε κανα λοττο
Hieg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 απλα σε forthnet αμα το κλεισεις και το ανοιξεις μετα απο 5 λεπτα δεν παιρνεις την ιδια.αν εσυ πηρες την ιδια μετα απο 7 λεπτα ε πηγαινε παιξε κανα λοττο Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει την ιδια ip, εχει static ip ή μενει σε κανενα βουνο και δεν αλλαζει ποτε ip ή δεν ξερει τι ειναι router
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 σε forthnet πρεπει να γινει πολυ μικρο disconnect και εκει ισως παρεις την ιδια ip επειδη δεν εχει γινει lease.τωρα σε οτενετ θελει λιγο παραπανω οπως εχω παρατηρησει τουλαχιστον πιο παλια.σε αλλους παροχους δεν εχω δει.παλια σε vivodi ειχες dynamic αλλα για καποιο λογο επαιρνες την ιδια.οσο ξερω το εχουν φτιαξει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ρωτησω γιατι εχεις φαει perma IP ban σε l2 server πρωτου απαντησω στο πως να παρακαμψεις το ban, θα ειναι too much?
sonyxp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Γίνεται να φάει ban στη MAC Address?? Ναι, συνήθως τα Online παιχνίδια που παίζει κάποιος δίνουν κάποιο Patch για να μπεις (δεν μπορείς από άλλο system ακόμα και να βάλεις την IP του server). Έχουν βάλει μέσα στο Patch κάποιες λειτουργίες που βρίσκουν τα πάντα για τον υπολογιστή σου (CPU, Motherboard, HDD, κλπ HARDWARE IDS) και στο Login τα στέλνουν στον Server. Φακελώνεσε δηλαδή. Με ότι Account και να μπεις, στο Login θα γίνει ο έλεγχος αν έχεις φαει HW Ban, αν έχεις φάει δεν μπαίνεις. τώρα για την λύση! δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά, είναι κάτι δύσκολο εως ακατόρθωτο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα Virtual Machines... Το εικονικά-Hardware που φτιάχνουν τα VMs έχουν original HW ID?
Hieg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Συνηθως αν αλλαξεις mac-adress και μπεις με αλλο σκληρο δισκο, παρακαμπτεις το hw ban.
sonyxp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Συνηθως αν αλλαξεις mac-adress και μπεις με αλλο σκληρο δισκο, παρακαμπτεις το hw ban. έχουν την δυνατότητα να δουν Mohterboard/CPU/HDD ότι κουβαλάς πάνω δηλαδή. αν σου τα μπαναρουν όλα? τι κάνεις?
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 έχουν την δυνατότητα να δουν Mohterboard/CPU/HDD ότι κουβαλάς πάνω δηλαδή. αν σου τα μπαναρουν όλα? τι κάνεις? εκει λες .μαμα μπαμπα θελω λεφτα.ωρα γα αναβαθμιση.αν τα τσεκαρουν ολα αυτα τοτε ναι εχεις μεγαλο θεμα σιγουρα.αν ειναι μονο mac address και τιποτα απλα πραγματα που με κανα format για τα αλλα πραγματα και κανα mac spoofing για την mac address τα διορθωνεις τοτε ολα καλως.αλλιως..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω νομζα οτι banαρουν acount,το ταδε acount δεν θα ξαναμπορεσει να κανει login.Σιγουρα εχεις φαει ip ban? 1
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 γενικα σε πολλα μπορουν να banaroun>αναλογα τι εχει κανει καποιος παντα πιστευω. Moy Θυμιζει Mirc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα