Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους,εχω φαει IP ban σε εναν σερβερ Lineage 2 και δε γινεται να μπω με τιποτα. εαν καποιος ξερει πως μπορω να αλαξω την IP ας με βοηθησει.
Hieg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους, εχω φαει IP ban σε εναν σερβερ Lineage 2 και δε γινεται να μπω με τιποτα. εαν καποιος ξερει πως μπορω να αλαξω την IP ας με βοηθησει. Εχεις static ip ? Μηπως εχεις φαει hardware ban ?
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οταν λες static ip; εαν hardware ban ειναι να εχει φαει ban το account οχι εχω δοκιμασει και με διαφορετικα account.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν εχεις static κλεινεις το ρουτερ για 5 λεπτα και το ξανανοιγεις.και θα εχει αλλαξει.αν εχεις static μετα εχουμε θεμα.επισης μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.που κολλαει στο Hardware?
Andyk0555 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους, εχω φαει IP ban σε εναν σερβερ Lineage 2 και δε γινεται να μπω με τιποτα. εαν καποιος ξερει πως μπορω να αλαξω την IP ας με βοηθησει. Με αυτό κάνεις τη δουλειά σου http://www.hotspotshield.com/ συνήθως δίνει αμερικάνικη ip , μόλις το εγκαταστήσεις και το τρέξεις πήγαινε εδώ http://whatismyipaddress.com και θα δείς την καινούρια ip που θα έχεις
Hieg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οταν λες static ip; εαν hardware ban ειναι να εχει φαει ban το account οχι εχω δοκιμασει και με διαφορετικα account. Hardware ban = με το δικο σου pc δεν μπορεις να κανεις login σε server τους, ασχετα την ip/acc
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 πως καταλαβενω αμα ειναι static η IP μου;(δεν ηξερα που να το ποσταρω συγνωμη)
Hieg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 πως καταλαβενω αμα ειναι static η IP μου;(δεν ηξερα που να το ποσταρω συγνωμη) αν δεν εχεις static κλεινεις το ρουτερ για 5 λεπτα και το ξανανοιγεις.και θα εχει αλλαξει.αν εχεις static μετα εχουμε θεμα.επισης μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.που κολλαει στο Hardware?
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτό κάνεις τη δουλειά σου http://www.hotspotshield.com/ συνήθως δίνει αμερικάνικη ip , μόλις το εγκαταστήσεις και το τρέξεις πήγαινε εδώ http://whatismyipaddress.com και θα δείς την καινούρια ip που θα έχεις τι κατεβαζω απο ολα αυτα;
Andyk0555 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τι κατεβαζω απο ολα αυτα; Κατεβάζεις το hotspot shield τη free έκδοση, μόλις το τρέξεις, θα σου αλλάξει την ip αλλά θα σου πετάει και διαφημίσεις αφού είναι free. μετά πας στο άλλο λινκ που σου έδωσα να δεις από που θα είναι η καινούρια σου ip πληροφοριακά και μόνο για να ξέρεις, αν πας τώρα θα σου βγάλει greece, με το πρόγραμμα κάπου στο usa . Μόλις τελειώσεις τη δουλειά σου το κλείνεις το πρόγραμμα γιατί άμα μπαίνεις με proxy θα έχεις και πιο αργή ταχύτητα εννοείται. και προσοχή κατά την εγκατάσταση μη ξεχάσεις να ''ξετικάρεις'' και κάποια άλλα προγράμματα διαφημιστικά που πιθανό να σου ζητήσει να εγκαταστήσεις μαζί.Πες μου αν σου λειτούργησε.. όσες φορές έχω φάει μπαν πάντα μου δουλεύει. Ακόμα και σε sites όπως netflix που είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και σε κάποιες άλλες χώρες
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αν ηταν static μαλλον θα το ηξερες διοτι την πληρωνεις παραπανω απο την dynamic και συνηθως την παιρνεις για καποιο x y λογο.εκτος αν εισαι σε καμια εστια κτλ οποτε εκει παμε αλλου
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δε νομιζω να ειναι static. το εκλεισα για 7 λεπτα και το ξανα ανοιξα αλλα τιποτα.μηπως πρεπει να κανω reset το router;
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τι εταιρεια εχεις?μπηκες στο ρουτερ και ειχες παλι την ιδια Ip η ειδες την ιδια Ip απο το whatismyip.com?
Νικoλας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 forthnet. την IP τη τσεκαρω γραφοντας ipconfig στο cmd.
Andyk0555 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εγώ που δεν έχω static ip όταν με έκαναν ban έκανα ένα reset στο ρούτερ και τίποτα...μόνο με vpn proxies όπως το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω έκανα τη δουλειά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα