pantote Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για να φορτώσω τα 7 ήθελε το EFI κλειστό και τον δίσκο σε compatible mode.Τα driver + bios update φόρτωσαν χωρίς πρόβλημα εκτός από έναν οδηγό που δεν τον βρήκα πουθενά. (κάτι ROOT\LENOVOVHID\0000) που το ζητάνε και άλλοι. Το παράτησα έτσι δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο θέμα. Τι δε μου άρεσε: Το αλουμίνιο αφήνει δαχτυλιές. Για EFI χρειάζεται GPT partition... Κάποια λειτουργία του bluetooth είναι μάλλον η άγνωστη συσκευή. Ίσως όμως να είναι και ο Power Management της lenovo.
pantote Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μηπως γνωριζετε πως μπορω να χρησιμοποιω αμεσα το κουμπια f1,f2,f3 κτλ χωρις να παταω το fn ? και οταν παταω το fn να δουλευουνε οι αλλες λειτουργιες? Πριν λίγες μέρες (03 Nov 2013) βγήκε η αναβάθμιση του Βios που κάνει τα πλήκτρα όπως ακριβώς θες... http://download.leno...es/78cn23ww.exe Install the package in Windows Locate the file 78cn23ww.exe that has been downloaded. Double click the 78cn23ww exe icon. Click install. Click flash bios. Press Enter to start flashing. During the process, you are advised not to turn off the computer. When the update finishes, the computer will automatically reboot for the changes to take effect. If the hot key not work without Fn key after flash BIOS, this SOP describes how to enable hot key mode. Δεν το αναφέρει εδώ η Lenovo αλλά ίσως χρειαστεί μετά την αναβάθμιση να κάνετε "Load Default Settings" στη συνέχεια εάν έχετε MBR Partition επιλέξτε Legacy Support στο Boot Mode Step 1: Press power button to boot, then press F2 key enter BIOS setup. Step 2: Select sub menu to Configuration Step 3: Select to Hotkey Mode item and then press enter Step 4: Select Enabled then press enter Step 5: Press F10 save and exit, then select Yes then press enter. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από pantote
Giorgos09 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καποιος που το μετανιωσε και θελει να το πουλησει;
tiniakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910185 Μπήκε πάλι σε προσφορά κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς κάρτα γραφικών ξεχωριστή αν δεν κάνω λάθος. Την hd3000 έχει πάνω ή την hd4000? O επεξεργαστής για ίντερνετ,hd movies και office κάνει? Σε σύγκριση με τον b960 τι λέει?
HERTHAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα καλυτερα αυτο http://www.mgmanager.gr/hp_250_g1_i1101564gb500gbintelubuntu_h6q78ea/el/pid/16626/ αδερφε ειναι πολυ καλυτερο.
tiniakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ ρωτάω και ενδιαφέρομαι για laptop των 300 ευρώ για φίλη για τη χρήση που γράφω και εσείς μου προτείνετε laptop των 400 ευρώ.... Ας απαντήσει παρακαλώ κάποιος σε αυτά που ρώτησα παραπάνω.
HERTHAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ ρωτάω και ενδιαφέρομαι για laptop των 300 ευρώ για φίλη για τη χρήση που γράφω και εσείς μου προτείνετε laptop των 400 ευρώ.... Ας απαντήσει παρακαλώ κάποιος σε αυτά που ρώτησα παραπάνω. Αδερφε εγω να βοηθησω ηθελα.......ειδα οτι εβαλες ενα laptop που η τιμη του ειναι στα 359,00 ευρω και σου προτεινα ενα με 24,56 ευρω παραπανω που ειναι καλυτερο. Δεν γραφεις πουθενα για laptop των 300,00 ευρω.
tiniakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Sorry. Έχεις δίκιο τότε είναι από newsletter στα 307 ευρώ και πάλι συγνώμη. 2
kondoras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=131213q5877k888lxn12t6xypv Μπήκε πάλι σε προσφορά κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς κάρτα γραφικών ξεχωριστή αν δεν κάνω λάθος. Την hd3000 έχει πάνω ή την hd4000? O επεξεργαστής για ίντερνετ,hd movies και office κάνει? Σε σύγκριση με τον b960 τι λέει? Σου άλλαξα το link με το σωστό, για να φαίνεται η τιμή του newsletter (307€). Αυτός εδώ λέει ότι έχει την HD2500. Δεν το διασταύρωσα αλλού, οπότε το γράφω με κάθε επιφύλαξη. Ο επεξεργαστής είναι πάνω κάτω (ίσως λίγο κάτω) στα ίδια επίπεδα με τον pentium που αναφέρεις και προφανώς κάνει για ίντερνετ και office και λογικά και για hd movies. Για games και δή απαιτητικά (τύπου Crysis, GTA κλπ) δεν κάνει. Εγώ θα περίμενα λίγες μέρες ακόμη, Χριστούγεννα έρχονται, μπορεί να βγει και τίποτα καλύτερο. Έτσι κι αλλιώς το newsletter κρατάει μέχρι 4 Ιανουαρίου.
boxster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η εγγύηση που Λένε είναι οκ ? Εχει πάρει καποιος φορητό και να τύχει να της κάνει χρήση ? Αν είναι Οκ τότε είναι πολυ πολύ καλή περίπτωση.
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η εγγύηση που Λένε είναι οκ ? Εχει πάρει καποιος φορητό και να τύχει να της κάνει χρήση ? Αν είναι Οκ τότε είναι πολυ πολύ καλή περίπτωση. Κοιταξε εγω πήρα hp από το e-shop και μίλησα με την Hp για να ειμαι οκ. Καλυπτεται κανονικά με 1 χρόνο απο την ΗΡ Ελλας και άλλον 1 απο το μαγαζί τους..
Giorgos09 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Οποιος ενδιαφερεται να αυξησει τις επιδοσεις το συστηματος του εως και 25% αλλαζοντας τον επεξεργαστη ας μου στειλει ΠΜ καθως εχω προς πωληση τον intel 2020m 2.4ghz. Ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.
pantote Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση, ίσως σε κάτι i3 (που τελικά δε γίνεται λόγο chipset)... 1
tiniakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ξαναρωτάω για internet,office και hd movies είναι αρκετό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα