xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα θα η΄θελα να παρω ενα ταμπλετ σε ενα ξαδερακι που πηγαινει 1η δημοτικου.οσο γινεται ποιο οικονομικο και να παιζει παιχνιδια τυπου angry birds.Μηπως υπαρχουν παιδικα ταμπλετς ; γιατι θελω να ειναι ανθεκτικο λογω της ηλικιας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει ένα παιδικό τάμπλετ στο μουλτιράμα και στο public. Τα χα δει αρχές καλοκαιριού. Αν και ειναι κακή ιδέα γιατί κολλάνε άσχημα. (Τα παιδιά εννοώ). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καταντια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sothoms Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καταντια Υπερβολικος εισαι Καταντια ειναι να μην εχεις μετρο και να εισαι φανατισμενος Καταντια ειναι η χωρα να ειναι μπαχαλο κι εσενα να σε νοιαζει το ποδοσφαιρο, να πηγαινεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι παιχτες και να πλακωνεσαι στα γηπεδα Για να ερθουμε στο θεμα μας, εν ετη 2013 μια χαρα μπορει να ασχοληθει το παιδι και να επιμορφωθει με μια ταμπλετα Το θεμα ειναι να μην ειναι 24 ωρες το 24ωρο κολλημενο εκει το παιδι, αλλα αυτο ειναι θεμα των γονιων και οχι της ταμπλετας. Ηδη με την 1,5 χρονο κορη μου περναμε καποιο χρονο (στο pc δεν εχω ταμπλετα ακομα) βλεποντας στο youtube ζωα, ακουει τους ηχους που κανουν, προσπαθει να τα πει με το ονομα τους, χορευει παιδικα τραγουδια κλπ. Αν δωσεις τωρα μια ταμπλετα στο παιδι να βλεπει τσοντες και να τζογαρει, εσυ φταις και οχι το μηχανημα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Υπερβολικος εισαι Καταντια ειναι να μην εχεις μετρο και να εισαι φανατισμενος Καταντια ειναι η χωρα να ειναι μπαχαλο κι εσενα να σε νοιαζει το ποδοσφαιρο, να πηγαινεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι παιχτες και να πλακωνεσαι στα γηπεδα Για να ερθουμε στο θεμα μας, εν ετη 2013 μια χαρα μπορει να ασχοληθει το παιδι και να επιμορφωθει με μια ταμπλετα Το θεμα ειναι να μην ειναι 24 ωρες το 24ωρο κολλημενο εκει το παιδι, αλλα αυτο ειναι θεμα των γονιων και οχι της ταμπλετας. Ηδη με την 1,5 χρονο κορη μου περναμε καποιο χρονο (στο pc δεν εχω ταμπλετα ακομα) βλεποντας στο youtube ζωα, ακουει τους ηχους που κανουν, προσπαθει να τα πει με το ονομα τους, χορευει παιδικα τραγουδια κλπ. Αν δωσεις τωρα μια ταμπλετα στο παιδι να βλεπει τσοντες και να τζογαρει, εσυ φταις και οχι το μηχανημα Καλά δε θα δώσεις να βλέπει τσόντες και να τζογάρει αλλά είναι γεγονός ότι έχουν μια τάση να κολλάνε τα παιδιά και δυστυχώς πολλοί το βρίσκουν εύκολη λύση για να ησυχάσει το παιδί το να το βάλουν στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ ή στο κινητό να παίζει παιχνίδια. Σίγουρα θελει ένα μέτρο η όλη κατάσταση. Και μένα ο γιος μου είναι 7 χρονών, και παίζει με όλα, αλλά κρατάμε ένα μέτρο (και ειδικά μέσα στη χρονιά με σχολείο, μπάσκετ, απασχολήσεις κλπ). Η αλήθεια είναι ότι οι εποχές αλλάζουν, άλλα κάναμε εμείς, με άλλα μεγαλώσαμε, και με άλλα μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Μήπως και μεις δεν παίζαμε ατάρι, DOS games κλπ όταν άρχισαν να μπαίνουν οι υπολογιστές στα σπίτια? Εγώ τουλάχιστον θυμάμαι το σκάλωμα των καλοκαιριών με τέτοιου τύπου παιχνίδια. Απλά μέτρο σε όλα. Από κει και πέρα ναι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ωραία και εκπαιδευτικά τα οποία είναι πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sothoms Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) και δυστυχώς πολλοί το βρίσκουν εύκολη λύση για να ησυχάσει το παιδί το να το βάλουν στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ ή στο κινητό να παίζει παιχνίδια. Ειδες; Τα ιδια λεμε. Το προβλημα παει στους γονεις και οχι στο ταμπλετ. (όπου ταμπλετ, μπορεις να βαλεις τηλεοραση, γλυκα κλπ) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από sothoms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδες; Τα ιδια λεμε. Το προβλημα παει στους γονεις και οχι στο ταμπλετ. (όπου ταμπλετ, μπορεις να βαλεις τηλεοραση, γλυκα κλπ) Αυτό στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sothoms Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για τον φιλο που ρωτησε τωρα, ειχα δει στο mediamarkt ενα παιδικο tablet, αλλα με αναλυση 800 x 480 pixels και resistive οθονη δεν γινεται δουλεια. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ARCHOS-Arnova-ChildPad,99452,397538,509265.html?langId=-18 Εγω θα προτιμησω καποια κινεζικο απ εξω για αγορα, ετσι ωστε και να το σπασει να μην παθω εγκεφαλικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε οποιο παιδί δημοτικού δωσεις tablet θα το βγάλει off σχεδόν άμεσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καταντια Εαν ειναι καταντια, κατι αλλο θα φταιει, οχι το tablet. Given Tablets but No Teachers, Ethiopian Children Teach Themselves 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Σε οποιο παιδί δημοτικού δωσεις tablet θα το βγάλει off σχεδόν άμεσος</p> Δεν υφίσταται. Ο μικρός μου παίζει με το ipad απο 4.5 χρονών και ποτέ δεν του έκανε το παραμικρό (ακόμα και στο δωμάτιό του που το παιρνε να παιξει). Δεν ειναι απαραίτητο όλα τα παιδιά να ειναι καταστροφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) έτσι ακριβώς, και εμένα ο δικός μου 4,5 τώρα, του έχω παραχωρήσει το παλιό ταμπλετ Samsung που είχα και το φυλάει σαν τα μάτια του! Αφού βγάζω καμμιά φορά τη θήκη για να το φορτίσω και μου τη λέει κιόλας!! Όπως προείπε και πιό πάνω ένας φίλος, με 70-80 ευρώ βρίσκεις πολύ καλές απλές υλοποιήσεις (πχ n70) που και ελαφρές είναι (τα "θωρακισμένα" παιδικά είναι βαριά) και πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά έχουν και στην τελική αν σπάσει δεν τρελαίνεσαι και τόσο... τώρα αν θες άμεση αγορά, δες το Vero A7710, το πιό απλό και φτηνό στα 80 στη mediamarkt,τα παιδιά στη VERO έχουν κάνει καλό εξΕλληνισμό και νομίζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/VERO-Tablet-A7710,99452,397538,754721.html?langId=-18 http://www.veropc.gr/content/vero-tablet-a7710-7 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από pp6210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μπορω να κραζω και γω για το θεμα αλλα ειναι περιττο... τουλ.εχετε που εχετε ινετ ψαξτε να ενημερωθειτε αν οφελει ή οχι κτλ... τιποτα αλλο απο μενα και σιγουρα δεν θα απαντησω ξεχωριστα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα