Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ θα δω χαρακτηριστικά απο plextor και samsung και βλέπω. Δεν γνωρίζω το Ahci mode τι είναι αλλά θα ψάξω δεν είναι τίποτα. ευχριστώ και πάλι

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις overclock μπορείς να δεις και την GIGABYTE 990XA-UD3 R3.0 η οποία κοστίζει 97€ !!! 

Η διαφορά το 990X CHIP σε σχέση με το 990FX  είναι στις συνδέσεις για 2η κάρτα γραφικών !

Δημοσ.

οκ θα δω χαρακτηριστικά απο plextor και samsung και βλέπω. Δεν γνωρίζω το Ahci mode τι είναι αλλά θα ψάξω δεν είναι τίποτα. ευχριστώ και πάλι

Στο BIOS είναι μια ρύθμιση για τον SATA CONTROLLER ! 

Πριν κάνεις εγκατάσταση τα windows μπες στο bios και βάλτο σε AHCI ! Σώζεις κάνεις επανεκκίνηση και μετά κάνεις εγκατάσταση !

Στο τέλος βάζεις και τον AMD SATA + AHCI DRIVER που τον κατεβάζεις από την AMD ! :-D

Δημοσ.

οκ αν και δεν με απασχολεί και πολύ διότι το pc θα το φτιάξει φίλος οπότε λογικά θα τα ξέρει αυτά. Καλά έκανες όμως και το ανέφερες, θα το ψάξω κι εγώ.

Δημοσ.

Από κάρτα πήγατε σε μητρική και στο τέλος ssd.  :P

Εχει φτιάξει 2 θέματα για αυτά τα πράγματα και μπλέχτηκα λίγο με τις απαντήσεις ... :-D

Δημοσ.

ναι sorry παιδιά απλά είμαι πρωτάρης σε τέτοιο site και γενικά στο θέμα pc και ρωτάω λίγο ανακατεμένα

Δημοσ.

Επίσης σκέφτομαι να κάνω τη συναρμολόγιση σε κατάστημα οπότε πρέπει να αγοράσω απο εκεί όλα τα υλικά, αλλά σε κάποια δεν έχει την Gigabyte 7950 και η αντίστοιχη asus είναι κατά πολύ ακριβότερη...να επιλέξω πάλι 7950 σε XFX ή MSI, ή απλά να πάρω την φτηνότερη και την κοτσάρω μετά;

Σε μερικά άλλα καταστήματα δεν έχει μητρική 990FX της Gigabyte αλλά εκεί επιλέγω Sabertooth R2 ή MsA99FX σωστά;

Δημοσ.

XFX!!!Οχι MSI.Εγω την 970Α-UD3 REV.3.0(GB) εχω και ειμαι κομπλε.Ψαξε και βρες ενα μαγαζι να στα κανουν συναρμολογηση με λιγα χρηματα.δλδ τα παιρνεις ολα ξεχωριστα και πας για συναρμολογηση.Οι asus ειναι ακριβες συμφωνω.κοιτα και στο digitalmaster,ολο και κατι θα βρεις ;)

Δημοσ.

ΑΝ υπάρχει μαγαζί που να κάνει συναρμολόγιση, είναι το καλύτερο...αν και μου είπαν οτι και να μην το έχουν μπορούν να το παραγγείλουν και αν είναι σε προσιτή τιμή, όλα καλά.

Δημοσ.

Στην Αθήνα βρίσκομαι οπότε έχω πληθώρα απο επιλογές. Επίσης, έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω τιμές και απο άλλες πόλεις και συγκρίνω τιμές για μεταφορικά και αυτή την δουλειά προφανώς θα την κάνω μόνος μου.

Δημοσ.

Είδα πάντως την SCYTHE που μου είπε ο φίλος πριν αλλά φαίνεται τεράστια κ φοβάμαι οτι εμποδίζει τις μνήμες...δεν ξέρω αν πρέπει να φτιάξω καινούριο θέμα (πείτε μου)...αλλά βλέπω οτι όλοι μιλάν για ARCTIC COOLING FREEZER 13 Pro, Corsair H100i-110, Noctua NH-D14, και για κάποια της Enermax και Coolmaster...υπενθυμίζω οτι δεν με πειράζει το οικονομικό, απλά να ψύχει τον επεξεργαστή και σαφώς να είναι απόλυτα αθόρυβο!

Δημοσ.

Είδα πάντως την SCYTHE που μου είπε ο φίλος πριν αλλά φαίνεται τεράστια κ φοβάμαι οτι εμποδίζει τις μνήμες...δεν ξέρω αν πρέπει να φτιάξω καινούριο θέμα (πείτε μου)...αλλά βλέπω οτι όλοι μιλάν για ARCTIC COOLING FREEZER 13 Pro, Corsair H100i-110, Noctua NH-D14, και για κάποια της Enermax και Coolmaster...υπενθυμίζω οτι δεν με πειράζει το οικονομικό, απλά να ψύχει τον επεξεργαστή και σαφώς να είναι απόλυτα αθόρυβο!

Δες εδώ για την SCYTHE !

http://www.insomnia.gr/topic/464346-τι-σύστημα-ψύξης-έχετε-στο-pc-σας/?p=52439513

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-06-17-20%3A59%3

13341460.jpg

-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2013-06-24-09%3A53%3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...