Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτίζοντας το νέο μου Pc προσπαθώ να βρω αρκετά καλά και σταθερά μοντέλα...και κατέληξα στην 7870FX αλλά ποιά μάρκα να επιλέξω;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτίζοντας το νέο μου Pc προσπαθώ να βρω αρκετά καλά και σταθερά μοντέλα...και κατέληξα στην 7870FX αλλά ποιά μάρκα να επιλέξω;

Να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πάρεις την 

GIGABYTE HD7950 3GB DDR5 BOOST (1000Mhz)  στα 269€ !

Στα 235€ παίζει η POWERCOLOR MYST EDITION 7870 που είναι καλή (δυνατότερη από τις άλλες) αλλά δεν είναι 7950 στα 1000Mhz.

Δημοσ.

Η 7950 όμως της POWERCOLOR και της XFX έχουν ανάλυση 4096x3112 που άλλον θα είναι καλό για το μοντάζ που θέλω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές μάρκες.

Τι λες;

Δημοσ.

Η 7950 όμως της POWERCOLOR και της XFX έχουν ανάλυση 4096x3112 που άλλον θα είναι καλό για το μοντάζ που θέλω αλλά δεν ξέρω αν είναι καλές μάρκες.

Τι λες;

Και οι GIGABYTE την ίδια ανάλυση σηκώνει !!! Ολες; οι 7950 σηκώνουν την ίδια ανάλυση. :-D

Εδώ μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά (όλα ) του chip της 7950

http://www.amd.com/uk/products/desktop/graphics/7000/7950/Pages/radeon-7950.aspx#3

Δημοσ.

Α, οκ τότε. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...έκλεισε για Gig. (έχω κάνει άλλο ένα θέμα για μητρική 990FX...αν δεν έχεις τι να κάνεις) :-)

Δημοσ.

Ναι σωστά το είχα ξεχάσει...Ευχαριστώ!

Απλά δεν χρειάζεται να κοιτάξεις για UD7 κ.λ.π. 

Με UD3 εισαι βασιλιάς ή με 990FX PRO R2.0 

Δημοσ.

κατάλαβα, γλυτώνω και στην τιμή...

Και μια τελευταία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας: με μητρική Gigabyte7950 και κάρτα γραφικών Gigabyte 990FX λοιπόν ( μαζί με hdd 1Tb, SSD 128 Gb, επεξεργαστή FX8350, ψύχτρα επεξεργαστή, ανεμιστηράκια) πόσα Watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να πηγαίνουν όλα μια χαρά;

Δεν με νοιάζει αν είναι των 50 ή 100 ευρώ αρκεί να είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

κατάλαβα, γλυτώνω και στην τιμή...

Και μια τελευταία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας: με μητρική Gigabyte7950 και κάρτα γραφικών Gigabyte 990FX λοιπόν ( μαζί με hdd 1Tb, SSD 128 Gb, επεξεργαστή FX8350, ψύχτρα επεξεργαστή, ανεμιστηράκια) πόσα Watt τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να πηγαίνουν όλα μια χαρά;

Δεν με νοιάζει αν είναι των 50 ή 100 ευρώ αρκεί να είμαι ικανοποιημένος.

XFX 650 PRO με 78€  = κορυφαίο !~

Σκληρό δίσκο βάλε CAVIAR BLUE (ποτέ green) και SSD δες κάτι σε KINGSTON V300+ που είναι σχετικά οικονομικός.  !

Για ψύκτρα δες την SCYTHE MUGEN 3100 είτε με έναν είτε με 2 ανεμιστήρες. Είναι πολύ καλή. 

Δημοσ.

σκληρό έλεγα Wd black λένε είναι πιο γρήγορος και SSD Ocz vertex 4. , όχι λες;

Ο black δεν χρειάζεται από την στιγμή που βάζεις SSD !

Τον SSD θα τον τρέξεις από το bios σε AHCI MODE για να δουλεύει σωστά και γρήγορα !

Και ο VERTEX 4 και ο PLEXTOR M5 PRO είναι πολύ πολύ καλοί όπως και ο SAMSUNG 840 PRO !

Εγώ σε τέτοιες τιμές τον PLEXTOR θα έπαιρνα.

Πάντως δεν υπάρχει αισθητή διαφορά μεταξύ των SSD οπότε και ο KINGSTON V300+ που είναι φτηνός, είναι μια χαρά ! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...