virusinfection97 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμ, βασικα μπηκα γιατι εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια και ειδα πως ξερετε καποια πραγματα και ισως μπορεσετε να με βοηθησετε. Παιζω το The elder scrolls V Skyrim περιπου 3 μηνες.. δεν εχω και πολυ καλο υπολογιστη αλλα ειχα τα γραφικα στο medium και αναλυση 800x600 και δεν ειχα κανενα προβλημα. Τις τελευταιες 2 μερες αχρησε να κανει κατι περιεργα! Το ανοιγω παλι medium settings και 800x600 και κανει το εξης, στα πρωτα 5 λεπτα παιζω κανονικα και ξαφνικα παγωνει η οθονη για 3 δευτερολεπτα,και μετα παλι το ιδιο,παγωνει και ξεπαγωνει ξανα και ξανα και ξανα!ανοιξα χθες τον πυργο δεν αφησα ιχνος σκονης μεσα, αλλα παλι τα ιδια.εκανα απεγκατασταση το avast γιατι ακουσα οτι παιζει να φταιει αυτο εβαλα το microsoft security essentials, τιποτα. Κατεβασα το razer game booster παλι τιποτα. Windows 7 Ultimate 32-bit RAM 3GB Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20GHzΣας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει.
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κάνεις ένα update στους driver της κάρτας γραφικών σου πρώτα?
virusinfection97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια που παω για να το κανω αυτο?
virusinfection97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ειμαι λιγο ασχετος ειδiκα απο Hardware
Xristaras12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβασε μια το HWmonitor αστο ανοιχτο παιξε το παιχνιδι και οταν το βλεπεις παλι οτι κολλαει κλειστο και ποσταρε εδω μια φωτογραφια απο το HWmonitor
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 κάνε ότι λέει εδώ http://au.answers.yahoo.com/question/index?qid=20091230001806AABuoGb στο τελευταίο post και ενέβασε ότι σου βγάλει και θα σου πως θα κατεβάσεις τους driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα