Avatar_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αυτή τι στιγμή ποιά είναι η καλύτερη AMD κάρτα γραφικών που να μην θέλει καλώδιο παροχής ρεύματος. Η 7750 ξέρω ότι δεν χρειάζεται, τραβάει ρεύμα μόνο από το PCI-e. Υπάρχει καμιά άλλη καλύτερη καρτούλα που να μην χρειάζεται εξτρά ρεύμα; Καμία 7770 η 7790; (αν και αμφιβάλω)
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως έδωσες τις απαντήσεις μόνος σου. 1
adtakhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, αυτή τι στιγμή ποιά είναι η καλύτερη AMD κάρτα γραφικών που να μην θέλει καλώδιο παροχής ρεύματος. Η 7750 ξέρω ότι δεν χρειάζεται, τραβάει ρεύμα μόνο από το PCI-e. Υπάρχει καμιά άλλη καλύτερη καρτούλα που να μην χρειάζεται εξτρά ρεύμα; Καμία 7770 η 7790; (αν και αμφιβάλω) Μπορείς να δώσεις τροφοδοσία στην κάρτα και χωρίς το τροφοδοτικό σου να δίνει 6-πινο για κάρτα. Αρκεί το τροφοδοτικό να μπορεί να δώσει το ρεύμα που απαιτείται ...! Οι περισσότερες κάρτες έρχονται με καλώδιο από molex σε 6-PIN .
panos0100 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω αυτες τις τλευταιες καρτες που λες παιρνουν ρευμα, μονο η 7750 δεν παιρνει, αν θες και nvidia ειναι και η 640 που δεν θελει ταση
Avatar_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως έδωσες τις απαντήσεις μόνος σου. Ναι,αυτό πίστευα και εγώ. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα