vagospk1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μου...Την ώρα που ανοίγω τον υπολογιστή κολλάει στο LOGO της εταιρίας και δεν με αφήνει να μπω ούτε στο BIOS με F2 το πατάω μου γράφει κάτω please wait και δείχνει την μπάρα να φορτώνει και δεν μπαίνει ποτέ... Πληροφοριακά άλλαξα και σκληρό δίσκο γιατί φοβήθηκα πως ο προηγούμενος τα έπαιξε..Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ..
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 o δίσκος που κούμπωσες(2ος) είναι λειτουργικός σίγουρα;;
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μου...Την ώρα που ανοίγω τον υπολογιστή κολλάει στο LOGO της εταιρίας και δεν με αφήνει να μπω ούτε στο BIOS με F2 το πατάω μου γράφει κάτω please wait και δείχνει την μπάρα να φορτώνει και δεν μπαίνει ποτέ... Πληροφοριακά άλλαξα και σκληρό δίσκο γιατί φοβήθηκα πως ο προηγούμενος τα έπαιξε..Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ.. Βγάλε εντελώς τον δίσκο και κανε boot από ενα stick να δεις αν αλλάξει κάτι..
idomeneas26 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Έπεσε και σε εμένα πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο laptop με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Flashara ξανά το chip του bios με εξωτερικό προγραμματιστή γιατί υπέθεσα ότι έχει γίνει corrupt το bios αλλά το πρόβλημα παραμένει .
giannis22k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμαστε να βρειτε κανενα modded bios
Crybal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Βγαλε σκληρο και την μια μνημη και δοκιμασε
mathewgx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Έβγαλε κανείς άκρη ; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδω και μερικές μέρες . χωρίς να πέσει το laptop ή να αλλάξω hardware. Αφού περάσει το bios το λειτουργικό φορτώνει μία χαρά. Μάλλον για μητρική μου κάνει.
giannis22k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mathewgx είπε Έβγαλε κανείς άκρη ; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδω και μερικές μέρες . χωρίς να πέσει το laptop ή να αλλάξω hardware. Αφού περάσει το bios το λειτουργικό φορτώνει μία χαρά. Μάλλον για μητρική μου κάνει. Tι ακριβως προβλημα εχεις εσυ? Δεν εχουμε καμια απαντηση ακομα απο το παιδι...
mathewgx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Αργεί να φορτώσει το bios. Είτε πατήσω F2 για να μπω στο bios ή F12 για να μπω στο bootloader κάνει 30-40sec , ενώ πριν 5-6. Να σημείωσω ότι το laptop μου είναι Dell 3542.
giannis22k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Καμια φορα ειναι προβλημα της μπαταριας του bios η του σκληρου το αργο φορτωμα.Οποτε και μετα απο αυτο εσενα μπαινει κανονικα win?
mathewgx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Φορτώνει το λειτουργικό μια χαρά. Και τα διαγνωστικά δεν βγάζουν κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα χωρίς σκληρό και με άλλα μνήμη αλλά τίποτα. Ή πρόβλημα μητρικής που σε λίγο καιρό θα παραδώσει πνεύμα ή μπαταρία cmos.
Crybal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μου εχει τυχει 2-3 φορες με desktop και μια με laptop με ενα φλασαρισμα να επανελθουν ολα στο φυσιολογικο.Βεβαια αν κολλησει εκει...μας χαιρέτησε!
mathewgx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα