Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Με την διεύθυνση στο λίνκ που μου έδωσες βρήκαμε την λύση στο πρόβλημα μας.Κάτι τελευταίο που θέλω να σε ρωτήσω (γιατί απ' ότι κατάλαβα το "έχεις" το θέμα με την forthnet) είναι αν ξέρεις γιατί κάποιες φορές (περίπου 1στης 4) ενώ έχουμε συνδεθεί με την forthnet δεν μπορούμε να ανοίξουμε καμία σελίδα στο Ίντερνετ σαν να είναι φορτωμένη.Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;Αυτό μπορεί να διαρκέσει από κάποια λεπτά εώς και ώρες.Εχθές για παράδειγμα από το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν μπορούσα να μπώ με τίποτα ή αν άνοιγε κάποια σελίδα σέρνοταν,ενώ μετά πήγαινε σφαίρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Με την διεύθυνση στο λίνκ που μου έδωσες βρήκαμε την λύση στο πρόβλημα μας.Κάτι τελευταίο που θέλω να σε ρωτήσω (γιατί απ' ότι κατάλαβα το "έχεις" το θέμα με την forthnet) είναι αν ξέρεις γιατί κάποιες φορές (περίπου 1στης 4) ενώ έχουμε συνδεθεί με την forthnet δεν μπορούμε να ανοίξουμε καμία σελίδα στο Ίντερνετ σαν να είναι φορτωμένη.Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;Αυτό μπορεί να διαρκέσει από κάποια λεπτά εώς και ώρες.Εχθές για παράδειγμα από το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν μπορούσα να μπώ με τίποτα ή αν άνοιγε κάποια σελίδα σέρνοταν,ενώ μετά πήγαινε σφαίρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

η ιδια γραμμη μπορει να χρησιμοποιειται και απο αλλους για surfing Οπως χρησιμοποιειται και για αλλες δουλειες απο το καταστημα.τωρα οταν κλεινει το καταστημα μπορει να ειναι πιο χαλαρα αλλα παλι μπορει να υπαρχουν και αλλα ατομα που μπαινουν.αλλωστε μια απλη adsl ειναι οχι κατι τρελλο.αλλα ναμην ανοιγει καθολου η σελιδα καν ειναι λιγο παραξενο πραγματι.εκτος αν εννοεις οτι δεν σου βγαινει καν το Login page.

η μηπως απλα κανεις disconnect connect και επανερχεται?ping Περναει εκεινη την στιγμη?μηπως δεν κανει resolve για καποιο λογο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...