john654321 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα σας παιδια χτες ανοιξα το hp assistant support και μου λεει να κανω σετ αποκαταστασης αν θελω. τι ακριβως ειναι αυτο ? σε τι βοηθαει ? επισης το λαπτοπ που εχω δεν εχει dvd και δεν μου δωσανε μαζι windows ή drivers , αλλα μαλλον αυτα πρεπει να ειναι αποθηκευμενα στο part 2 του σκληρου που λεγεται recovery? οποτε αμα θελω να κανω φορματ καποια μερα στο laptop αυτο πως γινεται ? απο κει που ρυθμιζω που πρεπει να κανω boot πρεπει να λεει recovery D: ?? Το λαπτοπ ειναι το Pavilion Sleekbook 15-b151 . να και ενα screen απο το παραθυρο με την αποκατασταση
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα σας παιδια χτες ανοιξα το hp assistant support και μου λεει να κανω σετ αποκαταστασης αν θελω. τι ακριβως ειναι αυτο ? σε τι βοηθαει ? Τόσο λεπτομερές και με απλά λόγια το λέει τι είναι... Αν ανοίξεις και το εγχειρίδιο εκεί να δεις το τι πληροφορίες θα μάθεις... 1
john654321 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το εγχειριδιο που μπορω να το βρω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα