Lside Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...! Μπαίνω στο θέμα, Το παρόν μηχάνημα μου αποτελείτε από cpu: intel core 2 quad 6600 ψήκτρα με heat pipes (αυτές τις τεράστιες..) mb: asus p5q pro turbo (socket 775) ram: 3x1GB ddr2 γραφικά: amd asus 5750 1gb κάρτα ήχου: εξωτερική tascam us-122L (για εφαρμογές studio) hd: 4 σκληρούς περίπου 2 TB σύνολο. οθόνη: 24'' full hd τροφοδοτικό: tagan 650W κουτί: mid tower ventoo (σάπια ψύξη) windows 8 εδώ και κάνα μήνα. Να σημειώσω ότι οι σκληροί δουλεύουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (45 - 50 C) όταν απλά σερφάρω στο ιντερνετ. Η χρήση που κάνω από απλή χρήση ιντερνετ / ε-μαιλ multitask multimedia (Photoshop, premiere, cubase) web development και γενικά προγραμματισμό (netbeans) αραιά κανένα παιχνίδι (πρώην gamer) πάντα ήθελα το μηχάνημα μου να μην σέρνετε και τρέχω πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. shutdown δεν γίνετε πολύ συχνά Λόγος αναβάθμιση Η μητρική πέθανε και αποφάσισα να βάλω τη cpu και ram σε ένα άλλο μηχάνημα και να αναβαθμίσω το δικό μου. Διαθέτω 300ευρώ. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να ξοδέψω και τα 300 αν γίνετε και με λιγότερα τόσο καλύτερα.. ) Θα το συναρμολογήσω μόνος μου. Υ.Γ. Κρίνετε απαραίτητη την αλλαγή σε full tower ή πεταμένα λεφτά? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από Lside
MaxPayne Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 επεξεργαστης http://www.skroutz.gr/s/3446454/AMD-A10-6800K-Box.html μητρικη http://www.skroutz.gr/s/3738681/MSI-FM2-A55-G43.html ραμ http://www.skroutz.gr/s/285282/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1600MHz.html συνολο γυρω στα 240
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Στη πρόταση του Maxpayne θα άλλαζα τη μητρική με αυτήν http://www.skroutz.gr/s/2554035/Asrock-FM2A75-Pro4-M.html και αν θες ram 2x4 1600 έχει kit με 59€.
Lside Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 να μην πάω σε κάτι τέτοιο? http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html?from=autocomplete&keyphrase=amd+fx+6300
adtakhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...! Μπαίνω στο θέμα, Το παρόν μηχάνημα μου αποτελείτε από cpu: intel core 2 quad 6600 ψήκτρα με heat pipes (αυτές τις τεράστιες..) mb: asus p5q pro turbo (socket 775) ram: 3x1GB ddr2 γραφικά: amd asus 5750 1gb κάρτα ήχου: εξωτερική tascam us-122L (για εφαρμογές studio) hd: 4 σκληρούς περίπου 2 TB σύνολο. οθόνη: 24'' full hd τροφοδοτικό: tagan 650W κουτί: mid tower ventoo (σάπια ψύξη) windows 8 εδώ και κάνα μήνα. Να σημειώσω ότι οι σκληροί δουλεύουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (45 - 50 C) όταν απλά σερφάρω στο ιντερνετ. Η χρήση που κάνω από απλή χρήση ιντερνετ / ε-μαιλ multimedia (Photoshop, premiere, cubase) web development και γενικά προγραμματισμό (netbeans) αραιά κανένα παιχνίδι (πρώην gamer) πάντα ήθελα το μηχάνημα μου να μην σέρνετε και τρέχω πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. shutdown δεν γίνετε πολύ συχνά Λόγος αναβάθμιση Η μητρική πέθανε και αποφάσισα να βάλω τη cpu και ram σε ένα άλλο μηχάνημα και να αναβαθμίσω το δικό μου. Διαθέτω 300ευρώ. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να ξοδέψω και τα 300 αν γίνετε και με λιγότερα τόσο καλύτερα.. ) Θα το συναρμολογήσω μόνος μου. Υ.Γ. Κρίνετε απαραίτητη την αλλαγή σε full tower ή πεταμένα λεφτά? Ευχαριστώ! AMD FX 8320 8-CORE 3,5Ghz/ 4Ghz Turbo, 16Mb cache GIGABYTE 970A-UD3 R3.0 G.SKILL 8GB DDR3 1866Mhz XIGMATEK GAIA CPU COOLER Κάρτα γραφικών αυτή που έχεις !
MaxPayne Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 καλυτερα να πας σε apu για να 'ενωσεις' την ισχυ της ενσωματωμενης με την 5750 που εχεις
adtakhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 καλυτερα να πας σε apu για να 'ενωσεις' την ισχυ της ενσωματωμενης με την 5750 που εχεις Δεν ενώνεται με τις 5700 .... η ενσωματωμένη ...
MaxPayne Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις δικιο αλλα και παλι μια χαρα ισχυρη ειναι..αν θελει ας παει στον fx
adtakhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις δικιο αλλα και παλι μια χαρα ισχυρη ειναι..αν θελει ας παει στον fx Καμιά σχέση ο FX 8320 με τον A10-6800K για premiere κ.λ.π. ..... Ο A10-6800K είναι για άλλες εργασίες . Πολύ καλό APU αλλά όχι για τέτοια πράγματα .
rfc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να στεναχωρησω κοσμο αλλα εγω θα πηγαινα σε intel 4χcores για πολλα προγραμματα μαζι. Με amd υποβαθμιζεις λιγο το συστημα σου και κατα πασα πιθανοτητα δε θα εισαι ευχαριστημενος παλι.
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 AMD FX 8320 8-CORE 3,5Ghz/ 4Ghz Turbo, 16Mb cache GIGABYTE 970A-UD3 R3.0 G.SKILL 8GB DDR3 1866Mhz XIGMATEK GAIA CPU COOLER Κάρτα γραφικών αυτή που έχεις ! Για multitasking,premiere,cubase που χουν υποστήριξη πολυνηματικών είναι η καλύτερη επιλογή στο budget Νομίζα πως δεν έφταναν τα χρήματα αλλά με μικρή υπέρβαση το έχει.
Lside Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ για τον fx τείνω! Ένα full tower κουτί θα με βοηθήσει να χαμηλώσω την μεγάλη θερμοκρασία που έχω με το παρών κουτί ή τσάμπα τα λευτά μου?
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Με ένα καλό mid με τα κατάλληλα fans θα είσαι εντάξει.
Fulgore1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να στεναχωρησω κοσμο αλλα εγω θα πηγαινα σε intel 4χcores για πολλα προγραμματα μαζι. Με amd υποβαθμιζεις λιγο το συστημα σου και κατα πασα πιθανοτητα δε θα εισαι ευχαριστημενος παλι. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...! Μπαίνω στο θέμα, Το παρόν μηχάνημα μου αποτελείτε από cpu: intel core 2 quad 6600 ψήκτρα με heat pipes (αυτές τις τεράστιες..) mb: asus p5q pro turbo (socket 775) ram: 3x1GB ddr2 γραφικά: amd asus 5750 1gb κάρτα ήχου: εξωτερική tascam us-122L (για εφαρμογές studio) hd: 4 σκληρούς περίπου 2 TB σύνολο. οθόνη: 24'' full hd τροφοδοτικό: tagan 650W κουτί: mid tower ventoo (σάπια ψύξη) windows 8 εδώ και κάνα μήνα. Να σημειώσω ότι οι σκληροί δουλεύουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (45 - 50 C) όταν απλά σερφάρω στο ιντερνετ. Η χρήση που κάνω από απλή χρήση ιντερνετ / ε-μαιλ multitask multimedia (Photoshop, premiere, cubase) web development και γενικά προγραμματισμό (netbeans) αραιά κανένα παιχνίδι (πρώην gamer) πάντα ήθελα το μηχάνημα μου να μην σέρνετε και τρέχω πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. shutdown δεν γίνετε πολύ συχνά Λόγος αναβάθμιση Η μητρική πέθανε και αποφάσισα να βάλω τη cpu και ram σε ένα άλλο μηχάνημα και να αναβαθμίσω το δικό μου. Διαθέτω 300ευρώ. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να ξοδέψω και τα 300 αν γίνετε και με λιγότερα τόσο καλύτερα.. ) Θα το συναρμολογήσω μόνος μου. Υ.Γ. Κρίνετε απαραίτητη την αλλαγή σε full tower ή πεταμένα λεφτά? Ευχαριστώ! http://www.skroutz.gr/s/3404747/Intel-Core-i5-4570-Box.html http://www.skroutz.gr/s/3426438/Asus-H87-Plus.html.Μονο με αυτα τα 2 φτανει σχεδον τα 300ευρο αρα δεν του φτανουν ουτε για τις μνημες.Αρα για πιο λογο προτεινεις Intel??Ειδες ποσα διαθετει ο ενδιαφερομενος ???
Lside Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Για multitasking,premiere,cubase που χουν υποστήριξη πολυνηματικών είναι η καλύτερη επιλογή στο budget Νομίζα πως δεν έφταναν τα χρήματα αλλά με μικρή υπέρβαση το έχει. Η ψήκτρα για την CPU που αναφέρεις είναι για socket AM3 ενώ η μητρική είναι ΑΜ3+ Υπάρχει διαφορά? η ταιριάζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα